Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto sty 10, 2012 8:26 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

vega013 pisze:Ciociu, my już głosujemy na Hanię, bo:
1. Jest śliczną, słodką buranią,
2. Jest imienniczką naszej Dużej,
3. Nie widzi i potrzebuje naszego wsparcia.

Zapytałam Gabunię, czy chce startować w konkursie, a ona mi zrobiła prychu, prychu :roll:

Oliwka - w imieniu kociego elektoratu

Hania zawstydzona slicznie dziekuje :oops: :oops:
dagmara-olga pisze:dzis zgłosze Kefira!

dajcie proszę szanse zgłaszającym, rozpoczynanie głosowania przed zamknięciem zgłoszeń nawet jak się ma swego kandydata na 100 , nie jest fajne...
Przecież ktoś, kto chce zgłosić, może poczuć, że to już sensu nie ma, a przecież im więcej zgłoszeń tym więcej kasy na koty :-)

czekamy z niecierpliwoscia na Kefira :D
Dokladnie... poczekajmy az bedxie wiecej kandydatow... wtedy rowniez zwieksza sie pula wygranej. Wiadomo, ze kazdy chcialby zostac uhonorowany tytulem, jedne tego potrzebują bardziej inne mniej, ale nie o to chodzi. Kazdy ma się poczuć tutaj komfortowo :D
Wobec tego serdecznie zapraszamy :D
ObrazekObrazekObrazek Obrazek

ninakiler

Od: Pt paź 14, 2011 14:49

Post » Wto sty 10, 2012 11:58 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Ale cudownie zrobione wybory :D Jaka oprawa!!! Brawo. Będę kibicować bo zwierzęta mam kompletne chyba, że przeszła chwilowa "kaleczność" też wchodzi w grę :D
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Wto sty 10, 2012 13:59 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

raczej myslalam o zwierzakach trwale kalekich.

No wlasnie, co do glosowania przed czasem: to tak jakbyscie na wybory chcieli isc wczesniej, nim zbierze sie pelna lista kandydatow.
Wprowadzacie zamieszanie, zamet i zniechecacie innych do zglaszania swoich kotow. Ludziom sie nie chce czytac calego watku nawet jak ma 3 strony, czytaja tylko ostatni post a jak zobacza w ostatnim poscie "glosuje na kandydata x kandydatke x" to dla nich oznacza to: "juz za pozno na zgloszenia". Cierpliwosci!
Jak kogos rozszadza energia to niech po zaprzyjaznionych watkach porozsyla info, ze taki konkurs jest, ze zapraszam wszystkie koty niepelnosprawne/kalekie, bo one przeciez tez sa piekne! :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto sty 10, 2012 15:43 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

A może w tytule dopisać "głosowanie od..."

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Wto sty 10, 2012 16:09 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

jasdor pisze:A może w tytule dopisać "głosowanie od..."

no wlasnie... moze tak lepiej bedzie :D
ObrazekObrazekObrazek Obrazek

ninakiler

Od: Pt paź 14, 2011 14:49

Post » Wto sty 10, 2012 17:15 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

nie zmiesci mi sie juz. A musi byc info o kategorii ktora obowiazuje w tym miesiacu.

Kociara82

Post » Wto sty 10, 2012 18:05 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Wysłałam właśnie zgłoszenie mojej Liluni 8) Nie ma jednej nóżki, oczka (tzn.resztka oczka została, ale wszystko w nim zniszczone i na nie nie widzi) i kawałka ogonka. No i urodzona z niej gwiazdeczka :lol: Myślę, że się nadaje do tego konkursu :lol: :lol:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Wto sty 10, 2012 18:57 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

zuzia96 pisze:Wysłałam właśnie zgłoszenie mojej Liluni 8) Nie ma jednej nóżki, oczka (tzn.resztka oczka została, ale wszystko w nim zniszczone i na nie nie widzi) i kawałka ogonka. No i urodzona z niej gwiazdeczka :lol: Myślę, że się nadaje do tego konkursu :lol: :lol:

Lilunia jest cuuudna :lol:

Urodzona z niej gwiazdeczka i modelka - na żadnej kotuni z forum nie leżał tak pięknie fartuszek posterylkowy, jak na Liluni :1luvu:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Wto sty 10, 2012 18:59 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Kociara82 pisze: zapraszam wszystkie koty niepelnosprawne/kalekie, bo one przeciez tez sa piekne! :1luvu:

Są przepiękne :1luvu: :1luvu: :1luvu:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Wto sty 10, 2012 20:10 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Kefir chce się zgłosić, czekam na PW co i jak :-)
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Wto sty 10, 2012 20:28 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Kociara82 pisze:nie zmiesci mi sie juz. A musi byc info o kategorii ktora obowiazuje w tym miesiacu.

to moze tytuł "Miss & Mister - niepełnosprawne,głosy od 15.I " na przykład,bo nie spojrzałam od którego
'
sprawdziłam,zmiesci sie
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto sty 10, 2012 21:26 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

A ja poproszę tutaj o wielkie kciuki dla potencjalnej kandydatki na misskę ... W czwartek o 8.30 mamy szycie dziury po oczku (wypłynęło razem z pękniętym ropniem) ... Malutka Stokrotka ma tylko 11 tygodni ... i wetka boi się narkozy (niecały miesiąc temu było podejrzenie pp, dostała surowicę ...) ... ja boję się jeszcze bardziej ... :( ... Zdjęcia jeszcze nie wysyłam, żeby nie zapeszyć ...
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Wto sty 10, 2012 21:38 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Cioteczko dilah! Doczytałam w Twoim podpisie, że Miluś Smoczyca dziękuje za koronę miss i tak sobie myślę....dawaj ciotuniu zdjęcie Smoczycy w koronie!! 8) :mrgreen: ras ras :lol:

ciotka59

Od: Sob sie 15, 2009 15:32

Post » Wto sty 10, 2012 21:41 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

katarzyna1207 pisze:A ja poproszę tutaj o wielkie kciuki dla potencjalnej kandydatki na misskę ... W czwartek o 8.30 mamy szycie dziury po oczku (wypłynęło razem z pękniętym ropniem) ... Malutka Stokrotka ma tylko 11 tygodni ... i wetka boi się narkozy (niecały miesiąc temu było podejrzenie pp, dostała surowicę ...) ... ja boję się jeszcze bardziej ... :( ... Zdjęcia jeszcze nie wysyłam, żeby nie zapeszyć ...

Całe mnóstwo :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Wto sty 10, 2012 22:07 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

:cry: to zycie jest zbyt okrutne i niesprawiedliwe!! 11 tygodniowa kotunia i juz tak powaznie choruje :cry: trzymam mocne kciuki za malenstwo

Kociara82

[poprzednia][następna]