SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 10, 2012 8:23 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Bianeczko, moje koty są inne....one się nie przywiązują do miejsca, przywiązuja sie do mnie :D .
Mieszkaliśmy już w blokach...teraz w lato, no i wcześniej, przez 3 lata.

Basia, a podleczyłam się, a co!
Mnie to się już nic nie należy? :ryk: :ryk: :ryk:

Witam cioteczki :D .
Wczoraj byłam na forum aż do 21.30, ale do siebie już mi brakło czasu zajrzeć :oops: :oops: :oops: .
Nowy kotek sie pojawił, któremu trzeba domku...miłość moja następna forumowa
viewtopic.php?f=1&t=137763
Facecik jest niewiarygodny :1luvu: .
Wczoraj jechałam z panem Janem, to mogłam sobie wyjśc jak jaka hrabini, o 21.40 :mrgreen: .
Żal mi faceta, syn niepełnosprawny, żona zachorowała, to nocki same prawie bierze :( .
A to obrazek robiony z moich drzwi wejściowych...dziś rano.
Toto na płotku, świecące oczami, to moja Kruszyna :1luvu: .

Obrazek
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Wto sty 10, 2012 8:25 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Hejka!
Ale cudeńko :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto sty 10, 2012 8:33 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Witam się!
A ta Kruszyna duża jakaś ;) Ale śliczna! I w romantycznej scenerii. Nie zdarzyło Ci się nigdy mieć kilku kotów tak posadzonych jednocześnie?

liszyca

Od: Pon maja 16, 2011 15:10

Post » Wto sty 10, 2012 8:36 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

liszyca pisze:Witam się!
A ta Kruszyna duża jakaś ;) Ale śliczna! I w romantycznej scenerii. Nie zdarzyło Ci się nigdy mieć kilku kotów tak posadzonych jednocześnie?

Aniu, Kruszyna to Zosia...wiec naprawdę kruszyna :D .
No coś Ty 8O ?
Zosia koło Alka?
Aluś koło Plamka i Punia?
Punio koło Zosi?
Nawet opcji takiej nie ma :ryk: :ryk: :ryk: !
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Wto sty 10, 2012 8:39 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Gryzą się? Łapoczyny? Daj spokój, takie miłe kotki jak wynika ze zdjęć... A Kruszyna Zosia wyjątkowo duża mi się wydaje w tym punkcie obserwacyjnym. Może perspektywa taka :)

liszyca

Od: Pon maja 16, 2011 15:10

Post » Wto sty 10, 2012 8:41 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Ciotki kochane, ja teraz musze wyjść na chwilę...sprawy urzędowe :evil: :evil: :evil: .
Ale wrócę najszybciej, jak sie da.
Miłego przedpołudnia, buziam wszystkie footra :D .

vip

Post » Wto sty 10, 2012 8:42 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

liszyca pisze:Gryzą się? Łapoczyny? Daj spokój, takie miłe kotki jak wynika ze zdjęć... A Kruszyna Zosia wyjątkowo duża mi się wydaje w tym punkcie obserwacyjnym. Może perspektywa taka :)

No właśnie nie...ani gryzienia, ani łapoczynów...ale to indywidualiści charakterni, każdy ma swoje terytorium, nawet choć jest to tylko stara pufka :ryk: .

vip

Post » Wto sty 10, 2012 10:36 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

vip0 pisze:Ciotki kochane, ja teraz musze wyjść na chwilę...sprawy urzędowe :evil: :evil: :evil: .

Oj współczuję, nienawidzę załatwiać czegokolwiek w urzędach :evil:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Wto sty 10, 2012 10:40 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Cześć Bazyliszkowa! :)
Co słychać?

Erin

Post » Wto sty 10, 2012 10:46 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Wszystko w normie.
Koty śpią, ja pracuję :lol:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Wto sty 10, 2012 10:50 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

To mizianki ode mnie i noski od MPików :P

Erin

Post » Wto sty 10, 2012 11:43 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

vip0 pisze:Toto na płotku, świecące oczami, to moja Kruszyna :1luvu: .

Obrazek

aaa Zosieńka siedziała na plocie i czekała aż bedę jeździć, żeby jej pomachać :D

a serio..... od 7.30 dzisiaj pracowałam i własnie wróciłam do domu... jeszcze chyba na 17 pojadę na 2h......

Gosia jak ja nie lubie urzędoterapi.......

no i gardlo dalej boli ale płuczę i płuczę... może będzie ok..... ;)
idę na kawusie ;)
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Wto sty 10, 2012 11:55 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Johaśka :piwa:
Mnie zaraz nos odpadnie :x

Erin

Post » Wto sty 10, 2012 18:02 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Cześć Słonka :)
Jak się miewacie?

Erin

Post » Wto sty 10, 2012 18:07 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

brrr pod kołdrą - u nas okropnie,zimno,mokro ..
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

[poprzednia][następna]