wszystkie mają szanse
Fasolka
Moderator: Estraven
dagmara-olga pisze:wybieram z namysłem fotkę i zamierzam startować, bo jako żywo mam 3 łapy. Morfeusz poczeka na kategorię "koty bez mózgu" jak mniemam...
Kefir

Gibutkowa pisze:Sie chciałem pochwalić żem popsuł na amen deskę do prasowania.Żem skakał na niom z lodówki i się wygła najpierw trochę a potem bardziej i bardziej i duży mówił że mamy pas startowy
i Sibel spała na ukośnej desce a dziś jak znów skoczyłem to sie tak bardzo wygła już że duża jom wzięla z drugiej strony nacisła i tera mamy deske dla krasnali, takom co jom duzi majom do kolan
![]()
i jutro duża idzie kupić nowom
![]()
Mjetek
kup jeszcze 3 - bedzie turniej 4 skoczni 
Thorkatt pisze:Gibutkowa pisze:Sie chciałem pochwalić żem popsuł na amen deskę do prasowania.Żem skakał na niom z lodówki i się wygła najpierw trochę a potem bardziej i bardziej i duży mówił że mamy pas startowy
i Sibel spała na ukośnej desce a dziś jak znów skoczyłem to sie tak bardzo wygła już że duża jom wzięla z drugiej strony nacisła i tera mamy deske dla krasnali, takom co jom duzi majom do kolan
![]()
![]()
Mjetek

Thorkatt pisze:Gibutkowa pisze:Sie chciałem pochwalić żem popsuł na amen deskę do prasowania.Żem skakał na niom z lodówki i się wygła najpierw trochę a potem bardziej i bardziej i duży mówił że mamy pas startowy
![]()
![]()
Mjetek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 34 gości