bubor pisze:hidi pisze:a jutro gram w totka. jak wygram, rezerwuje Kami, Kozaka, Ksawerego (3xK) do domu, i mogę też zabrać Selenę i Irę do ogrodu i spania, gdzie już tam zechcąKocham te koty
Zatem powodzenia![]()
![]()
![]()
nie zapeszam, nie dziekuje

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bubor pisze:hidi pisze:a jutro gram w totka. jak wygram, rezerwuje Kami, Kozaka, Ksawerego (3xK) do domu, i mogę też zabrać Selenę i Irę do ogrodu i spania, gdzie już tam zechcąKocham te koty
Zatem powodzenia![]()
![]()
![]()
hidi pisze:herzpl pisze:moze mi ktos powiedziec co jest jankesowi![]()
![]()
świerzb i chyba grzyb? chociaż Ksawery ze świerzbem i grzybem lata po wolierze
mar_tika pisze:hidi pisze:herzpl pisze:moze mi ktos powiedziec co jest jankesowi![]()
![]()
świerzb i chyba grzyb? chociaż Ksawery ze świerzbem i grzybem lata po wolierze
Ksawery jest w trakcie leczenia świerzna ,o grzybie nic nie wiem.Jeżeli chodzi o Jankesa to ja jestem przeciwna zamknięciu go w boksie .Dopiero co zaufał nam i zaczął się otwierać a tu kolejny dla niego cios -- czyli boks.Proponowałam zeby te dwie zarazy Nescę i Alfę wrzucić do woliery ,a Jankesa puścić na tą częśc co boksy ale...Nie ja decyduję o tym.Ja obawiam się że on w pewnym momencie siądzie psychicznie o przestanie jeść a to już będzie duży problem tak jak było z TArkanem
hidi pisze:a jutro gram w totka. jak wygram, rezerwuje Kami, Kozaka, Ksawerego (3xK) do domu, i mogę też zabrać Selenę i Irę do ogrodu i spania, gdzie już tam zechcąKocham te koty
Axa76 pisze:hidi pisze:a jutro gram w totka. jak wygram, rezerwuje Kami, Kozaka, Ksawerego (3xK) do domu, i mogę też zabrać Selenę i Irę do ogrodu i spania, gdzie już tam zechcąKocham te koty
Jak ja wygram, to też je weźmiesz?
Axa76 pisze:hidi pisze:a jutro gram w totka. jak wygram, rezerwuje Kami, Kozaka, Ksawerego (3xK) do domu, i mogę też zabrać Selenę i Irę do ogrodu i spania, gdzie już tam zechcąKocham te koty
Jak ja wygram, to też je weźmiesz?
MIKUŚ pisze:Axa dziękuję - podniosłaś mnie na duchu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 741 gości