WROCŁAW - przygarnę 2-3 mieś kocurka

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon sty 09, 2012 18:25 WROCŁAW - przygarnę 2-3 mieś kocurka

Witam wszystkich .

Chciałabym przygarnąć 2-3 miesięcznego kocurka dla mojego kociaka aby miał towarzystwo ;) Smutno Szatanowi samemu .

Warunki dla kociaka mam (duży dom z ogrodem + dużo miłości ) ;) . Pozdrawiam i czekam na jakieś info .

demonka2

Od: Pon sty 09, 2012 18:15

Post » Pon sty 09, 2012 19:25 Re: WROCŁAW - przygarnę 2-3 mieś kocurka

Teraz najmniejsze kociaki mają 4-5 miesięcy (mioty wrześniowe). I nie radziłabym malucha na ogród wypuszczać, nawet jeśli to bezpieczna okolica, mały musi się najpierw do domu przyzwyczaić.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon sty 09, 2012 19:38 Re: WROCŁAW - przygarnę 2-3 mieś kocurka

hmmm ... przecież nie napisałam , że będę wypuszczała malucha na dwór :| jak czytam posty na tym forum i "uprzejmość" niektórych osób to aż się odechciewa przebywania tutaj ... dziwne ,że jest wiele ogłoszeń w których są kociaki po 2-3 miesiące ...

demonka2

Od: Pon sty 09, 2012 18:15

Post » Pon sty 09, 2012 19:52 Re: WROCŁAW - przygarnę 2-3 mieś kocurka

demonka2 pisze:hmmm ... przecież nie napisałam , że będę wypuszczała malucha na dwór :| jak czytam posty na tym forum i "uprzejmość" niektórych osób to aż się odechciewa przebywania tutaj ... dziwne ,że jest wiele ogłoszeń w których są kociaki po 2-3 miesiące ...

jak ktoś specjalnie dopuszcza to są ale najczęściej z hodowli lub pseudohodowli (wady genetyczne w gratisie), "naturalny" sezon rozrodczy zacznie się z końcem stycznia-początkiem lutego
o wypuszczaniu nie napisałam "nieuprzejmie" tylko informacyjnie ;) czemu się zaraz tak uprzedzać ;)
Ostatnio edytowano Pon sty 09, 2012 19:56 przez Gibutkowa, łącznie edytowano 1 raz
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon sty 09, 2012 19:53 Re: WROCŁAW - przygarnę 2-3 mieś kocurka

demonka2 pisze:hmmm ... przecież nie napisałam , że będę wypuszczała malucha na dwór :| jak czytam posty na tym forum i "uprzejmość" niektórych osób to aż się odechciewa przebywania tutaj ... dziwne ,że jest wiele ogłoszeń w których są kociaki po 2-3 miesiące ...

8O 8O 8O

akurat jeśli chodzi o adoptowanie, to wszyscy slużą pomocą i dobrą radą...
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Pon sty 09, 2012 21:17 Re: WROCŁAW - przygarnę 2-3 mieś kocurka

U nas jest aktualnie malutki między 2 a 3 miesięczny kocurek KOKO vel BRUDAS :mrgreen:
Kotek jest w trakcie leczenia, bo strasznie zabiedzony. Najprawdopodobniej ktoś się go pozbył, może był nietrafionym świątecznym prezentem :|
Kuwetkowy, w przerwie zabawowej - śpi. Trochę rozrabia, jak to maluszek, ale trzeba mu wybaczyć, bo to jeszcze małe dziecko.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pon sty 09, 2012 21:19 Re: WROCŁAW - przygarnę 2-3 mieś kocurka

jasdor pisze:U nas jest aktualnie malutki między 2 a 3 miesięczny kocurek KOKO vel BRUDAS :mrgreen:
Kotek jest w trakcie leczenia, bo strasznie zabiedzony. Najprawdopodobniej ktoś się go pozbył, może był nietrafionym świątecznym prezentem :|
Kuwetkowy, w przerwie zabawowej - śpi. Trochę rozrabia, jak to maluszek, ale trzeba mu wybaczyć, bo to jeszcze małe dziecko.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Pon sty 09, 2012 21:35 Re: WROCŁAW - przygarnę 2-3 mieś kocurka

Był brudny i głodny, bo zdjęcia robione zaraz po przyniesieniu i wizycie u wet. dziś już wygląda znacznie lepiej :) Nowe zdjęcia mogą być jutro

Edit: nie widać, ale na brzuszku kotek ma białe futerko.

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pon sty 16, 2012 11:25 Re: WROCŁAW - przygarnę 2-3 mieś kocurka

demonka2 pisze:hmmm ... przecież nie napisałam , że będę wypuszczała malucha na dwór :|

Napisałaś o ogrodzie, więc można to było tak zrozumieć...

Ale o tym to już DT pewnie będzie rozmawiać.
Obrazek

Agulas74

Od: Pt maja 11, 2007 12:30