Dorota Wojciechowska pisze:Przelałam na konto Chatki 300 zl. ze skarbonki z KC

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorota Wojciechowska pisze:Przelałam na konto Chatki 300 zl. ze skarbonki z KC
To proponuję spotkanie w centrum Sosnowca w pizzerni Etcetera ul. Warszawska 12 (jest to druga brama od ul. Modrzejowskiej w kierunku MuzaArt czyli w kierunku Małachowskiego)
Jest tam pyszna pizza i inne napoje Niestety żeby zapalić trzeba wyjść.
Link do podglądu http://www.etceterapizza.pl/
Cookie1706 pisze::placz:
Alienor pisze:Cookie1706 pisze::placz:
Cookie, nie płacz - ja też nie będę. Rozkłada mnie wieczorkami a z telepką wolę nie jechać. Tylko czemu rano jest na tyle dobrze, że nie można do lekarza bo wyśmieje?
jadziaII pisze: zadzwonie do niej, zapytam o wiecej, glownie o sterylke i szczepienia.
jadziaII pisze:
Miodek i tu tragediakatar jako taki przechodzi ale dziasla w tragocznym stanie krwawiace obwisle zachodzace na zeby trzonowe - masakra, pomogl by mu steryd ale nie moze go dostac ze wzgledu na trzustke bo moze dostac cukrzycy i znow bedzie, dostal oprocz tego antyb.ktory bierze /aniclindanu/ jeszce Promon Vet czy Provere to jest hormonalne tez moze pomoc, a wogole to powinien miec prawie wszystkie zeby do usuniecia glownie te z tylu, zeby sa zdrowe ale trudno. Jemu sie to bedzie powtarzac bo w zwiazku z jego dolegliwosciami tak sie dzieje bo cos tam ma zwiazek.
The Szops pisze:Właśnie dzwonił p. Krzysztof, który adoptował Jasminkę (obecnie Choco) i okazało się, że koteczka nie ma lambliozy. Wet przeleczył ją na zatrucie pokarmowe i kupka jest dużo fajniejsza, nie idealna, ale okDostaniemy zdjęcia koci na maila. Trafiła do naprawdę fajnego domku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 690 gości