Najgorsze jest to,że ja jestem z niej dumna, a to kryminalistka.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotkins pisze:Zabers ,ja tak wlaśnie robię.I nie mija![]()
...
MariaD pisze:Ta rasa jest tak samo półdługowłosa jak umieszczony razem z persami egzotyk - długowłosy.
MariaD pisze:Bolkowa pisze:To ja się przerzucam na łyse łyse a nie łyse inaczej. Przy tych pierwszych nie da się wmówić (chyba), że łysy może mieć włos trochę krótszy.
W rasach łysych są koty o włosie jak u "normalnego kota", są tzw. flocki (meszkiem pokryte), velour (welurowe), są i takie co mają włos pokręcony i twardy (brush).http://www.pictures-of-cats.org/peterbald.html
Manasalu pisze:MariaD pisze:Ta rasa jest tak samo półdługowłosa jak umieszczony razem z persami egzotyk - długowłosy.
To ja, nieuświadomiona, zapytam fachowca - a jaka jest różnica między persem a długowłosym egzotykiem?? Wydawało mi się, że EXO to krótkowłosa odmiana tej długowłosej, czyli PER.
KOTY Z NARNII pisze:Melduję się, już nie wiem jako która.
A co do spojrzeń, prawdziwy MCO powinien mieć spojrzenie zabójcy, wyniosłe, sprawiające wrażenie bycia ponadto. I nic bardziej mylącego, bo to kochany olbrzym, z psim(może się komuś narażę)sercem na puchatej łapie.
Neigh pisze:KOTY Z NARNII pisze:Melduję się, już nie wiem jako która.
A co do spojrzeń, prawdziwy MCO powinien mieć spojrzenie zabójcy, wyniosłe, sprawiające wrażenie bycia ponadto. I nic bardziej mylącego, bo to kochany olbrzym, z psim(może się komuś narażę)sercem na puchatej łapie.
O to to - moja Mama się Bono bała. Usiłowała przekupić tym czy tamtym, ale on nie bardzo bym zainteresowany jedzeniem. Czasem miewał minę mordercy..........fakt. Ale z charakteru był spsiało. Ta jego miłość była taka hmm "namacalna" wręcz.
zabers pisze:kotkins pisze:...
CO JA MAM ZROBIĆ Z TĄ ZAZDROSNICĄ?????
...
Nic.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek, Tundra i 46 gości