Jak zamopoczucie po piątku?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kułko pisze:Ej ty! Opiekuj się dobrze moim drzewkiem miętowymżebyśmy miały na następne mochito
![]()
A po szklanki zgłoszę się przy okazji![]()
![]()
Gibutkowa pisze:Kułko pisze:Ej ty! Opiekuj się dobrze moim drzewkiem miętowymżebyśmy miały na następne mochito
![]()
![]()
Nie przy okazji tylko w najbliższa sobotę jest u Eweliny wolna chata wiec będzie pidżama partyWiesz mój związek z Eweliną już wcześniej wszedł w dalszą fazę - spałyśmy razem
Także jesteś w tyle i musisz to nadrobić. Aaaa... Ewelina chrapie
Ja po ostatnim weekendzie miałam kaca mordercę przez cały dzień
To czekam na info o klatce.
JaEwka pisze:Gibutkowa pisze:Kułko pisze:Ej ty! Opiekuj się dobrze moim drzewkiem miętowymżebyśmy miały na następne mochito
![]()
![]()
Nie przy okazji tylko w najbliższa sobotę jest u Eweliny wolna chata wiec będzie pidżama partyWiesz mój związek z Eweliną już wcześniej wszedł w dalszą fazę - spałyśmy razem
Także jesteś w tyle i musisz to nadrobić. Aaaa... Ewelina chrapie
Ja po ostatnim weekendzie miałam kaca mordercę przez cały dzień
To czekam na info o klatce.
Że ja niby chrapięa od kiedy to tak. Z resztą przecież byłyśmy razem w Srycach więc Ania dobrze wie o co kaman
morelowa pisze:Takie ogłoszenie się pojawiło dla Wrocławia
http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-k ... Z338980301
JaEwka pisze:morelowa pisze:Takie ogłoszenie się pojawiło dla Wrocławia
http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-k ... Z338980301
Takich maluchów to Ci u nas na razie brak. Przynajmniej ja o żadnych nie wiem
morelowa pisze:Mam ponure przeczucie, że to dla dzieci..coby się pobawiły..obiecany kotek..
Obym się myliła.
Gibutkowa pisze:Ostatnio na ogłoszenia schroniskowe dostałam takie zapytanie że mnie aż zgotowało - kotek max 2 miesiąceludzie przecież często się zdarza że takie malce jeszcze same nie jedzą
no prooooośbaaa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 113 gości