"Witam Panią. Szukam towarzysza dla mojego 2-letniego kota Puszka i przeglądając allegro trafiłem na kotka imieniem Albin. Łączy go z moim kotem podobne pochodzenie i myślę, że rónież podobny charakter. Mój Puszek urodził się jako dziki kot. Miał pecha, albo raczej szczęście, że wpadł do studzienki i nie mogąc z niej wyjśc udało mu się przedostac do kotłowni przez uchylone okienko. Tam usłyszałem jego miałczenie. Przez ok. 10 dni był karmiony, ale nie można go było ani zobaczyc ani tym bardziej
złapac. Wreszcie to się udało, a ponieważ była już póżna jesień trafił do mojego mieszkania i tak został do dzisiaj. Jest kotem wykastrowanym, okazem zdrowia, demonstrowany innym właścicielom kotów podczas wizyt w przychodni weterynaryjnej. Miał kontakt z innymi kotami i nie zauważyłem żadnych zachowań agresywnych. Karmiony jest saszetkami mięsnymi FELIX i suchą karmą dla młodych kastrowanych kotów szwajcarskiej firmy BIOMIL. W karmę suchą zaopartuje mnie krakowska filia tej firmy przesyłkami kurierskimi, ponieważ w sklepach zoologicznych jeszcze jej nie spotkałem. Albina zapraszam do domu w którym mieszkają dwie dorosłe, niepalące osoby i jeden kot. Mam nadzieję, że szybko się zaaklimatyzuje i będzie szczęśliwym kotkiem. Pozdrawiam Andrzej..."

Ostatnio edytowano Nie sty 08, 2012 23:14 przez
halbina, łącznie edytowano 2 razy