Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 08, 2012 18:27 Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :)

Zakładam wątek na prośbę forumowej horacy 7. Kocurek, któremu pilnie szukamy DT znajduje się w schronisku w Szczytnie. Horacy 7 (Basia) jest na miejscu w Szczytnie i jest w stanie udzielić dokładnych informacji.

Oto Matwiej. Duży biało bury kocurek. Kot pieszczoch, przylepa. Kot, który pcha się na kolana i rozdaje całusy. Kot, któremu trudno robić zdjęcia bo cały czas się pręży i ociera. Kot, który mieszka w schronisku... :(

Nie pierwszy raz liczymy na cud. Nie jeden raz się udało.
Szukamy Matwiejowi DT, w idealnym przypadku DS.

Oto ON

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Więcej informacji napisze horacy 7.
Ostatnio edytowano Czw lut 23, 2012 22:08 przez po_prostu_kaska, łącznie edytowano 7 razy
po_prostu_kaska

Post » Nie sty 08, 2012 19:00 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - pilnie szuka DT !!!

dużo kota do kochania!
Pilnie pomoc potrzebna :!:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie sty 08, 2012 19:04 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - pilnie szuka DT !!!

piekny kotek :)
Obrazek Ziva znalazla dom :)

Obrazek

Jeep wywalony na dzialki prosi o pomoc!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... #p10630944

fenek_k

Od: Pt kwi 09, 2010 8:29

Post » Nie sty 08, 2012 20:16 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - pilnie szuka DT !!!

Kot jest cudowny daje buziaki i trudno na kociarni zrobić mu fotkę .Nie da też zrobić fotki innym bo wchodzi po nogawce w ramiona i tam czuje się najlepiej.To dorosły kot myślę ,że gdzie 3-4 letni,wykastrowany i bardzo kochający człowieka.Troszkę jednak dominuje inne kocury, jest naprawdę duży,chociaż na kwarantannie gdzie przebywa oprócz niego jest jeszcze 3 duże piękne koty.Jestem nim od dawna zauroczona bo to cudowny kot. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:Moze ktoś chce dużo ciała do kochania.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Nie sty 08, 2012 20:27 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - pilnie szuka DT !!!

Zdjęcia fantastyczne! Zróbcie wydarzenie na fb, ta przylepka łapie za serce :ok:
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Nie sty 08, 2012 20:31 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - pilnie szuka DT !!!

mjs pisze:Zdjęcia fantastyczne! Zróbcie wydarzenie na fb, ta przylepka łapie za serce :ok:

Niestety ja w tym ciemnogród jestem.

horacy 7

Post » Nie sty 08, 2012 20:32 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - pilnie szuka DT !!!

Podniosę. Dom bardzo potrzebny!!!
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Nie sty 08, 2012 20:43 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - pilnie szuka DT !!!

Dziewczyny dziękuję ,że jesteście z nami . :P

horacy 7

Post » Nie sty 08, 2012 20:54 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - pilnie szuka DT !!!

My też się meldujemy i pozdrawiamy :)

kasztanowa7

Od: Czw sty 27, 2011 17:18

Post » Nie sty 08, 2012 20:54 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - pilnie szuka DT !!!

matko jaka słodzizna - normalnie się zakochałam (będę puszczać wici dalej) trzymam kciuki!!!!
Madzia & Gabryś & Leon
Obrazek

madziulam2

Od: Czw paź 15, 2009 18:11

Post » Pon sty 09, 2012 8:58 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - pilnie szuka DT !!!

Matwiej jest cudowny i tak bardzo potrzebuje człowieka. :ok: :ok: :ok: :ok:

horacy 7

Post » Pon sty 09, 2012 10:29 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - pilnie szuka DT !!!

Matwiej lider przytulaństwa i głaskaństwa – tylko co ja robię w schronisku? :(

Jestem Matwiej ze Szczytna. Nie pytajcie skąd się wziąłem. Jestem z z domku, myślałem, że kochanego. Nie pytajcie dlaczego mnie już nie kochają ja też nie wiem. A przecież jestem duży, miękki, ocieram się jak szalony, mruczę, kocham ludzi... i... kogo to obchodzi?
Nikt, nikt po mnie nie przychodzi. No co, no co ja tu robię?
Ja chcę żeby mnie ktoś głaskał, tulił nawet miętosił, karmił, żeby był.... a ja ja będę się przytulał i mruczał... !
Ttylko kto, gdzie jak? :)... zabierzcie mnie stąd, ja nie chcę tu być... ja Matwiej, natychmiast chcę do domu, do ludzia, do ciepła... Pomóżcie... :oops:

Z szacunkiem kot Matwiej ze Szczytna
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pon sty 09, 2012 11:44 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - pilnie szuka DT !!!

Kobitki

Pomóżcie mi w stworzeniu tekstu do ogłoszenia dla Matwieja.

Ja mam teraz taką gulę w gardle, że nie mogę się skupić.
Nie wiem co będzie z Maurycym.
:(

ale postaram się wrzucić ogłoszenia... tak jak potrafię, czyli tak jak się nauczę... :oops:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pon sty 09, 2012 12:46 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - pilnie szuka DT !!!

Ja na razie skompilowałam to co wiemy.
Proszę pomóżcie poprawić, bo nie dam rady, tak się martwię naszym Maurycym :(

Matwiej,kot,który rozdaje całusy

Matwiej lider przytulaństwa i głaskaństwa.
Oto Matwiej. Duży biało-bury około 3-4 letni, wykastrowany kocurek. Cudowny kot pieszczoch, kot przylepa. Kot, który pcha się na kolana i rozdaje całusy. Kot, któremu trudno robić zdjęcia bo cały czas się pręży i ociera. Nie da też zrobić zdjęć innym kotom, bo wchodzi po nogawce w ramiona i tam czuje się najlepiej.
Kot, który mieszka w schronisku... a tak bardzo kocha człowieka

Tylko co ja robię w schronisku: (?
Jestem Matwiej ze Szczytna. Nie pytajcie skąd się wziąłem. Jestem z z domku, myślałem, że kochanego. Nie pytajcie dlaczego mnie już nie kochają ja też nie wiem. A przecież jestem duży, miękki, ocieram się jak szalony, mruczę, kocham ludzi... i... kogo to obchodzi?
Nikt, nikt po mnie nie przychodzi. No co, no co ja tu robię?
Ja chcę żeby mnie ktoś głaskał, tulił nawet miętosił, karmił, żeby był.... a ja ja będę się przytulał i mruczał... !
tylko kto, gdzie jak? :)... zabierzcie mnie stąd, ja nie chcę tu być... ja Matwiej, natychmiast chcę do domu, do ludzia, do ciepła... Pomóżcie...
Z szacunkiem kot Matwiej ze Szczytna

Matwiej przebywa w schronisku w Szczytnie, ale możemy pomóc w transporcie w inne części kraju.
Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej, wizyta przedadopcyjna oraz kontakt z osobą przeprowadzającą adopcje oraz jeśli to możliwe przesyłane zdjęć i wiadomości, ale to przecież nie jest trudne.

Jeśli chcesz zaadoptować Matwieja i zaoferować mu ciepły dom, proszę skontaktuj się z osobą, która może udzielić dodatkowych informacji na jej temat.

Pamiętaj!

* Zwierzę nie jest rzeczą.
* Zwierzę nie nadaje się na prezent jeśli osoba obdarowywana o tym nie wie i nie mogła sama zdecydować.
* Zwierzę to obowiązek często na długie lata.
* Zwierzę czuje, kocha, cierpi tak jak my.

Ratując jednego kota nie zmienimy świata, ale możemy zmienić świat tego jednego!!!
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pon sty 09, 2012 14:14 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - pilnie szuka DT !!!

Zosiu dziękuję Ci serdecznie ,ze mimo zmartwień myślisz o innych potrzebujących kotach.Mnie tekst bardzo sie podoba ,znów miałam łzy w oczach. :1luvu:

horacy 7

[następna]