SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 08, 2012 20:00 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

A tu już pełna prezentacja uzębienia :D .

Obrazek
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Nie sty 08, 2012 20:01 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Aga, a kogo Ci Puś przypomina?
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Nie sty 08, 2012 20:02 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

WOW, ale uzębienie :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie sty 08, 2012 20:02 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Gosiek dziewczynki ok.... kaszel sporadycznie więc chyba nie jest źle... we wtorek do kontroli i albo jeszcze do końca tyg je przetrzymam w domu albo od środy szkoła i przedszkole....
a ja za to kaszlę sucho.... zapodałam sobie syrop z cebuli i zobaczymy jak będzie....
nawet mi się udało w południe drzemnąć 1,5h prawie ale za to jak wstałam to sobie zrobiłam mleka z miodem i maslem i sie po tym spocilam masakrycznie a potem przejście z pokoju do kuchni to mega wysyłek był...
też słaba jestem...
dobrze że jedna małoletnia już spi.....
druga za to gada i ma serię pytań......

edit: ale zębiszcza :D
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Nie sty 08, 2012 20:04 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

vip0 pisze:Aga, a kogo Ci Puś przypomina?

nie wiem właśnie, kurczę, nie trybię, zaczynają mną władać dreszcze, a tu trzeba czuwać do 21 albo i dłużej na wyniki Puti casicy...

Małgoś źle ze mną...
najszczesliwsza

Post » Nie sty 08, 2012 20:06 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

johaśka pisze:ja mam zapisane metody na trądzik i na łysienie..... ;)

A można by na to łysienie poprosić?

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Nie sty 08, 2012 20:06 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Erin pisze:WOW, ale uzębienie :ok:

Ha, Ty Izuś poczekaj, jak ja obfocę uzębienie Alusia...ten to ma szable 8O !

vip

Post » Nie sty 08, 2012 20:09 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

najszczesliwsza pisze:

nie wiem właśnie, kurczę, nie trybię, zaczynają mną władać dreszcze, a tu trzeba czuwać do 21 albo i dłużej na wyniki Puti casicy...

Małgoś źle ze mną...

Mnie tez tak trzęsło...właź do wyrka i wygrzej się, zobacz co masz na chacie ze specyfików, weź i idź do łóżka.
Na wyniki możesz czekać i w wyrku.
A mówiłam Ci, żebyś nigdzie nie wychodziła :evil: .

vip

Post » Nie sty 08, 2012 20:10 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

vip0 pisze:
najszczesliwsza pisze:

Małgoś źle ze mną...

Mnie tez tak trzęsło...właź do wyrka i wygrzej się, zobacz co masz na chacie ze specyfików, weź i idź do łóżka.
Na wyniki możesz czekać i w wyrku.
A mówiłam Ci, żebyś nigdzie nie wychodziła :evil: .

Z psem trzeba wychodzić, po ten żwirek musiałam, a i dziecko nie może 24h siedzieć w domu...
najszczesliwsza

Post » Nie sty 08, 2012 20:23 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Megana pisze:

można...

kupujemy w aptece olej rycynowy, na filiżance z gorącą wodą stawiamy spodeczek, na spodeczek wylewamy olej i podgrzewamy na parze..... starą szczoteczką do zębow (nowa tez może być...) bierzemy ten podgrzany olej i wcieramy w skórę głowy, centymetr po centymetrze..... jak już całą głowę mamy tak wysmarowaną, zawijamy w folię i ręcznik; po 2 godzinach (można dłużej...) zmywamy wszystko dobrze ciepłą woda.....
kurację stosować co tydzień (bo zabawy przy tym sporo...) przez około pół roku....
jedyny problem to taki, że NIE NADAJE się dla naturalnych blondynek bo włosy odrastają ciemne....
ale jest skuteczny i dziala, widziałam osobiście efekty tej kuracji....
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Nie sty 08, 2012 20:28 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

johaśka pisze:
Megana pisze:

można...

kupujemy w aptece olej rycynowy, na filiżance z gorącą wodą stawiamy spodeczek, na spodeczek wylewamy olej i podgrzewamy na parze..... starą szczoteczką do zębow (nowa tez może być...) bierzemy ten podgrzany olej i wcieramy w skórę głowy, centymetr po centymetrze..... jak już całą głowę mamy tak wysmarowaną, zawijamy w folię i ręcznik; po 2 godzinach (można dłużej...) zmywamy wszystko dobrze ciepłą woda.....
kurację stosować co tydzień (bo zabawy przy tym sporo...) przez około pół roku....
jedyny problem to taki, że NIE NADAJE się dla naturalnych blondynek bo włosy odrastają ciemne....
ale jest skuteczny i dziala, widziałam osobiście efekty tej kuracji....

To jakby mi tak odrastały ciemniejsze, to by było może mniej widać odrosty?
Bym spróbowała, ale z pomocą, bo sama sobie tego nie nałożę...
Wiem!
W ramach spotkania forumowego sobie zrobimy seans rycynowy :ryk:
najszczesliwsza

Post » Nie sty 08, 2012 20:29 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Johaśka, a co na trundzik?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie sty 08, 2012 20:31 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Żeby nie było, normalnie też Punio potrafi wyglądać :ryk: .

Obrazek

vip

Post » Nie sty 08, 2012 20:32 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Erin pisze:Johaśka, a co na trundzik?

O, też bym sie chętnie dowiedziała...ja takich problemów nie mam, ale moja córka trochę tak...

vip

Post » Nie sty 08, 2012 20:32 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Agata da się samemu.....
mozna szczoteczką do zębów bo od razu masz masaż skóry a mozna po prostu palce maczać w tym ciepłym olejku i wcierać.... po kawałku....
efekt ten sam :)
mój mąż sobie kazał olejek kupic ale on z tych niewytrwałych i po 3 razach zrezygnował a tu niestety trzeba się poświęcić kilka miesięcy
Obrazek Obrazek

johaśka

[poprzednia][następna]