Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Które trzy Czarownice powinny tworzyć triumwirat i szefować Paktowi?

Ankieta wygasła Czw sty 19, 2012 20:34

AYO
19
20%
Asia_Siunia
29
30%
becia_73
26
27%
Dzyśka
22
23%

Liczba głosów : 96

Post » Nie sty 08, 2012 18:07 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY!!!

Też kiedyś pisałam pamiętniki...
Siostra z kuzynką go dorwały i zakopały w górze piasku na podwórku :evil: Na szczęście zbutwiał nim go ktos odnalazł, to była naprawdę wielka góra...
Przyznały mie się dopiero parę lat temu - mówiły, że nie czytały tylko chciały się na mnie za coś zemścić - nakrzyczałam na nie, czy jak.
Asia_Siunia pisze:Dreszcze ciała (gęsia skórka) w nasileniu....w nocy albo było mi zimno albo mnie pot zalewał... ? Czy to mogą być objawy nerwicy :|

Mogą. Spróbuj sobie pobrać coś łagodnego, ziołowego. A jak nie to sama wiesz, co robić - specjalista się kłania. Skoro wykluczasz przeziębienie to wszelkie nerwice i takie tam mogą dawać niezłe objawy psychosomatyczne.
Jak K. zwiał to miałam nieomal regularny stan przedzawałowy - wylądowałam na pogotowiu. A to nerwy byli :ok:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Nie sty 08, 2012 18:17 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY!!!

jozefina1970 pisze:Też kiedyś pisałam pamiętniki...
Siostra z kuzynką go dorwały i zakopały w górze piasku na podwórku :evil: Na szczęście zbutwiał nim go ktos odnalazł, to była naprawdę wielka góra...
Przyznały mie się dopiero parę lat temu - mówiły, że nie czytały tylko chciały się na mnie za coś zemścić - nakrzyczałam na nie, czy jak.
Asia_Siunia pisze:Dreszcze ciała (gęsia skórka) w nasileniu....w nocy albo było mi zimno albo mnie pot zalewał... ? Czy to mogą być objawy nerwicy :|

Mogą. Spróbuj sobie pobrać coś łagodnego, ziołowego. A jak nie to sama wiesz, co robić - specjalista się kłania. Skoro wykluczasz przeziębienie to wszelkie nerwice i takie tam mogą dawać niezłe objawy psychosomatyczne.
Jak K. zwiał to miałam nieomal regularny stan przedzawałowy - wylądowałam na pogotowiu. A to nerwy byli :ok:

Też się czuję jak wyżęta szmata ze stanem przedzawałowym... Mam Camelis - wzięłam, piłam meliskę...nic nie działa... :(

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Nie sty 08, 2012 18:19 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY!!!

Asia_Siunia pisze:Mam Camelis - wzięłam, piłam meliskę...nic nie działa... :(

No niestety - trochę czasu trzeba aby to zadziałało - być może też nie wystarczy ale inne leki to już tylko pod ścisłą kontrolą lekarza...

jozefina1970

Post » Nie sty 08, 2012 18:24 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY!!!

Czuję, że jutro oprócz przyjmnego relaksu u kosmetyczki zaliczę lekarza...

Asia_Siunia

Post » Nie sty 08, 2012 18:29 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY!!!

Jedno i drugie dobrze ci zrobi :ok:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Nie sty 08, 2012 18:35 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY!!!

babajaga pisze:Jedno i drugie dobrze ci zrobi :ok:

pewnie tak...dołożyłabym do tego zestawu jeszcze fryzjera ale pewnie mój nie wciśnie mnie na kolorek choćbym mu machała rzęsami i robiła minę cocker spanielki...

Siedzę i szukam w perfumeriach netowych czegoś nowego...

Asia_Siunia

Post » Nie sty 08, 2012 18:55 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY!!!

Ale swoją drogą takie emocjonalne dramaty mają swoje plusy. Od roku próbowałam zgubić nadmiar centymetrów z tyłka i nic. A teraz proszę, rach ciach dwa tygodnie i 10 cm mniej :mrgreen:

Dzyśka

Od: Wto cze 09, 2009 8:39

Post » Nie sty 08, 2012 18:57 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY!!!

Dzyśka pisze:Ale swoją drogą takie emocjonalne dramaty mają swoje plusy. Od roku próbowałam zgubić nadmiar centymetrów z tyłka i nic. A teraz proszę, rach ciach dwa tygodnie i 10 cm mniej :mrgreen:

Pocieszające...Ja nie czuję głodu choć wypiłam dziś tylko 2 kawy

Asia_Siunia

Post » Nie sty 08, 2012 18:58 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY!!!

kiedy ja przechodziłam podobną sytuację to w 2 mce zrzuciłam 30 kg..
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Nie sty 08, 2012 18:59 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY!!!

Dzyśka pisze:Ale swoją drogą takie emocjonalne dramaty mają swoje plusy. Od roku próbowałam zgubić nadmiar centymetrów z tyłka i nic. A teraz proszę, rach ciach dwa tygodnie i 10 cm mniej :mrgreen:

Nonie wiem - ja chyba przytyłam - zajadam stresy :oops:
I po dwóch latach wróciłam do palenia ale Tobie gratuluję zrzuconych centymetrów jakkolwiek pewno przesadzasz z potrzeba gubienia kilogramów. Nadbagaż naszym przyjacielem :piwa: - nadchodzą głodne czasy!
Asia_Siunia pisze:Czuję, że jutro oprócz przyjmnego relaksu u kosmetyczki zaliczę lekarza...

Pewnie, jak dasz radę to załatw i lekarza :ok: Aha, doczytałam post który się teraz pojawił - jedz!!! Bo nakopiemy do tyłka!

jozefina1970

Post » Nie sty 08, 2012 18:59 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY!!!

Ja jestem miszczu w szukaniu pozytywów we wszystkim :lol:

dolabra nie strasz, bo jak stracę 30kg to się złamię w pasie 8O

Dzyśka

Post » Nie sty 08, 2012 19:03 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY!!!

.
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Nie sty 08, 2012 19:25 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY!!!

30kg mi nie grozi- to więcej niż połowa mnie :wink: ...Ot,po prostu zły weekend wróżący długoterminowe zmiany....A jednodniowe głodówki są wręcz wskazane dla oczyszczenia organizmu :wink: (szkoda, że tylko jego)

Asia_Siunia

Post » Nie sty 08, 2012 19:27 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY!!!

po kilku latach nadrobiłam..
nie idź ta drogą.. zjedz coś, zrób sobie dobrą kawkę, wbrew pozorom, mi ratowało życie drobne obowiązki, co trzeba zrobić, to się robi, żeby nie myśleć..
ale pamiętam te "swoje pierwsze dni"... to piłam wodę, nic nie jadłam, paliłam 3 paczki dziennie, spałam i tylko wychodziłam z psem.... po tygodniu zadzwoniłam do mamy.. przyjechała mnie ratować..
Dzyśka, Ty pisz, a jak chcesz to dzwoń do nas, mogę Ci podać tel jak chcesz..
ale się nie poddawaj, wiem, to Twój dramat, największy pewnie w życiu, ale setki kobiet to przeżyły i żyją..
musisz to poprostu przeżyć po swojemu..
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Nie sty 08, 2012 20:44 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY!!!

dolabra dzięki. To nie jest tak, że ja siedzę i płaczę czy coś. Zdaję sobie sprawę, że takie rozstanie to nic niezwykłego, ot stało się, ale przecież to nie tragedia, nikt nie umarł w końcu. Po prostu miewam załamania normy, głównie dlatego, że siedzę sama. Zwykle nie lubię ludzi, ale teraz wyjątkowo byłoby miło mieć jakiegoś pod ręką, żeby mógł mi dotrzymać towarzystwa :)

Walnęłam sobie taki róż na paznokcie, że jak mnie koledzy jutro zobaczą to chyba zaczną odprawiać egzorcyzmy :mrgreen:

Dzyśka

[poprzednia][następna]