bubor pisze:Woww , Safciu![]()
, szpinak to zgroza
Ejże, Wujek szpinaku nie lubi??

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bubor pisze:Woww , Safciu![]()
, szpinak to zgroza
kalair pisze:
Nie lubiałaś w dzieciństwie?![]()
Ale mi życzy! Umieraj sobie!![]()
Potffora jesteś!
![]()
Aaaa! Umrę. jaka ta lazania urocza!
A robisz lazanię?
vailet pisze:Bożenko,a tak zapytam z ciekawości czy Safi i Lafi reagują na swoje imiona?Może razem lecą jak wołasz bo imiona są bardzo podobnekońcówka fi.
Betaka pisze:kalair pisze:
Nie lubiałaś w dzieciństwie?![]()
Ale mi życzy! Umieraj sobie!![]()
Potffora jesteś!
![]()
Aaaa! Umrę. jaka ta lazania urocza!
A robisz lazanię?
Si, tą ze szpinakiem też. Jestem ekstremalnie makaronolubna!
kalair pisze:vailet pisze:Bożenko,a tak zapytam z ciekawości czy Safi i Lafi reagują na swoje imiona?Może razem lecą jak wołasz bo imiona są bardzo podobnekońcówka fi.
Reagują wyobraź sobie, bo wołam z naciskiem na pierwsze literki. One są inteligentne bestie.
kalair pisze:bubor pisze:Woww , Safciu![]()
, szpinak to zgroza
Ejże, Wujek szpinaku nie lubi??Szpinaczek zdrpowy i w pizzy smaczniusi! JJ też nie lubiał, dopóki pierwszy raz pizzy nie zjadł. Ze szpinaczkiem.
vailet pisze:kalair pisze:vailet pisze:Bożenko,a tak zapytam z ciekawości czy Safi i Lafi reagują na swoje imiona?Może razem lecą jak wołasz bo imiona są bardzo podobnekońcówka fi.
Reagują wyobraź sobie, bo wołam z naciskiem na pierwsze literki. One są inteligentne bestie.
Czyli jak inteligentne to imiona mogą być podobnedzięki tylko byłam ciekawa
bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:Woww , Safciu![]()
, szpinak to zgroza
Ejże, Wujek szpinaku nie lubi??Szpinaczek zdrpowy i w pizzy smaczniusi! JJ też nie lubiał, dopóki pierwszy raz pizzy nie zjadł. Ze szpinaczkiem.
Nie nie , szpinak jest błee ...............![]()
kalair pisze:Betaka pisze:Si, tą ze szpinakiem też. Jestem ekstremalnie makaronolubna!
Aaaa! A włoskolubna też?
Betaka pisze:kalair pisze:Betaka pisze:Si, tą ze szpinakiem też. Jestem ekstremalnie makaronolubna!
Aaaa! A włoskolubna też?
Bardziej makarono jak włoskoLubię śródziemnomorskie smaki.
kalair pisze:bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:Woww , Safciu![]()
, szpinak to zgroza
Nie nie , szpinak jest błee ...............![]()
Mięsko mniam, co?![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Talka i 21 gości