KS-zbieramy na Fundację Azyl Nadziei w Opolu!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 08, 2012 16:14 Re: KS-zbieramy na FAN w Opolu!!!

no to można żądać pomocy dla zwierząt też i skończyc pomaganie charytatywne , mam na myśli podatki, a wstałaś lewa nogą? Polecam przejść się na oddział intensywnej terapi noworodków i zobaczyc wcześniaka który nie waży nawet kilograma a zyje dzieki owsiakowemu inkubatorowi,jego rodzicom powiedziec ze ma iść do NFZ .Kończe dyskusję :D każda akcja ma dobre i złe strony niestety :kotek:
krynia08

Post » Nie sty 08, 2012 16:16 Re: KS-zbieramy na FAN w Opolu!!!

AniaWrocław pisze:
MaryLux pisze:
krynia08 pisze:
MaryLux pisze:
krynia08 pisze:a ja go LUBIĘ :mrgreen:

De gustibus non est disputandum

ale intencje są rewelacyjne :!: WIELE DZIECI ŻYJE DZIĘKI TEMU :!: czemu odpowiadasz po łacinie?

Lubię łacinę.
Uważam, że starczy, jak na NFZ daję zbójeckie składki: najpierw spójrzmy tym urzędasom na łapy, żeby nie mieli możliwości marnotrawienia kasy, potem dopiero zbierajmy następną...

No, no Mary! To bardzo poważne zarzuty i chyba nie na miejscu, chyba że masz dowody?

Nie mam dowodów na niemarnotrawienie kasy w NFZ. Natomiast jadąc koło siedziby tejże instytucji zawsze widzę rzęsiście oświetlone ich podwórze: gdyby nie ziąb, mogłabym tam czytać książki...

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie sty 08, 2012 16:17 Re: KS-zbieramy na FAN w Opolu!!!

krynia08 pisze:no to można żądać pomocy dla zwierząt też i skończyc pomaganie charytatywne , mam na myśli podatki, a wstałaś lewa nogą? Polecam przejść się na oddział intensywnej terapi noworodków i zobaczyc wcześniaka który nie waży nawet kilograma a zyje dzieki owsiakowemu inkubatorowi,jego rodzicom powiedziec ze ma iść do NFZ .Kończe dyskusję :D każda akcja ma dobre i złe strony niestety :kotek:

Tak jest, w Skarbonce nie ma miejsca na tego typu wywody, czy może się mylę?
Obrazek

AniaWrocław

Od: Czw maja 29, 2003 23:28

Post » Nie sty 08, 2012 16:18 Re: KS-zbieramy na FAN w Opolu!!!

Ja wspieram i ludzi i zwierzaki ,dobra ze mnie kobita :mrgreen:
krynia08

Post » Nie sty 08, 2012 16:20 Re: KS-zbieramy na FAN w Opolu!!!

krynia08 pisze:Ja wspieram i ludzi i zwierzaki ,dobra ze mnie kobita :mrgreen:

:ok:

Trzeba! Trzeba pomagać ile się da!
Obrazek Obrazek Obrazek

Aneta.I

Od: Sob gru 03, 2011 10:43

Post » Nie sty 08, 2012 16:20 Re: KS-zbieramy na FAN w Opolu!!!

ale intencje są rewelacyjne :!: WIELE DZIECI ŻYJE DZIĘKI TEMU :!: czemu odpowiadasz po łacinie?[/quote]
Lubię łacinę.
Uważam, że starczy, jak na NFZ daję zbójeckie składki: najpierw spójrzmy tym urzędasom na łapy, żeby nie mieli możliwości marnotrawienia kasy, potem dopiero zbierajmy następną...[/quote]
No, no Mary! To bardzo poważne zarzuty i chyba nie na miejscu, chyba że masz dowody?[/quote]
Nie mam dowodów na niemarnotrawienie kasy w NFZ. Natomiast jadąc koło siedziby tejże instytucji zawsze widzę rzęsiście oświetlone ich podwórze: gdyby nie ziąb, mogłabym tam czytać książki...[/quote]
Ostatni komentarz: pisałaś, że nie lubisz Owsikowiska, czyż nie? On też jest oświetlony? Daj spokój Mary, nie możemy dopuścić do upodobnienia się tego wątku do innych ...
Zacznijmy inny temat, ja z tym skończyłam
Obrazek

AniaWrocław

Post » Nie sty 08, 2012 16:22 Re: KS-zbieramy na FAN w Opolu!!!

AniaWrocław pisze:
krynia08 pisze:no to można żądać pomocy dla zwierząt też i skończyc pomaganie charytatywne , mam na myśli podatki, a wstałaś lewa nogą? Polecam przejść się na oddział intensywnej terapi noworodków i zobaczyc wcześniaka który nie waży nawet kilograma a zyje dzieki owsiakowemu inkubatorowi,jego rodzicom powiedziec ze ma iść do NFZ .Kończe dyskusję :D każda akcja ma dobre i złe strony niestety :kotek:

OK, mogę się wycofać ze Skarbonki, w końcu mój abonament to tylko 15 zł, na losach KS nie zaważy. Nie ukrywałam nigdy podejścia do WOŚP. I nie mam zamiaru udawać, że je zmieniam.

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie sty 08, 2012 16:24 Re: KS-zbieramy na FAN w Opolu!!!

MaryLux pisze:
AniaWrocław pisze:

OK, mogę się wycofać ze Skarbonki, w końcu mój abonament to tylko 15 zł, na losach KS nie zaważy. Nie ukrywałam nigdy podejścia do WOŚP. I nie mam zamiaru udawać, że je zmieniam.

wstałaś do góry D...? Twoja decyzja , nic na siłe i nie pojmuje tego :roll:
krynia08

Post » Nie sty 08, 2012 17:08 Re: KS-zbieramy na FAN w Opolu!!!

I cisza najstała ... 8O
Obrazek Obrazek Obrazek

Aneta.I

Post » Nie sty 08, 2012 17:13 Re: KS-zbieramy na FAN w Opolu!!!

jestem jestem :kotek: musialam dac wnusiowi kolacje
krynia08

Post » Nie sty 08, 2012 17:21 Re: KS-zbieramy na FAN w Opolu!!!

Aneta.I pisze:I cisza najstała ... 8O

Po burzy zawsze cisza ponoć
Obrazek

AniaWrocław

Post » Nie sty 08, 2012 17:26 Re: KS-zbieramy na FAN w Opolu!!!

Obrazek a My gramy dalej ile sie da i jeszcze jeden dzień dłużej o!
krynia08

Post » Nie sty 08, 2012 17:30 Re: KS-zbieramy na FAN w Opolu!!!

Koniecznie :)
Pamiętam jak na jedne z pierwszych (jeszcze jako gówniara) orkiestr przynosiłam bransoletki własnoręcznie z muliny zrobione :D Poszły na aukcji..
co roku z rodzicami chodziliśmy do teatru, gdzie "sztab" był.. aaach!
Obrazek Obrazek Obrazek

Aneta.I

Post » Nie sty 08, 2012 17:42 Re: KS-zbieramy na FAN w Opolu!!!

Anula, jesteś?? :)
Krynia??

serniczka? :P
Obrazek Obrazek Obrazek

Aneta.I

Post » Nie sty 08, 2012 17:43 Re: KS-zbieramy na FAN w Opolu!!!

tam jest atmosfera , telewizja tego nie odda :kotek: chcem wielki kawał, uwielbiam sernik
krynia08

[poprzednia][następna]