Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie sty 08, 2012 11:24 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Ja rowniez musze kasę uszykowac bo mam dwoje kandydatow...:P Powodzonka dla konkurencji ;)
ObrazekObrazekObrazek Obrazek

ninakiler

Od: Pt paź 14, 2011 14:49

Post » Nie sty 08, 2012 11:45 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

ja sie zaczaje :ok:
ObrazekObrazek

katebush

Od: Nie cze 17, 2007 17:25

Post » Nie sty 08, 2012 11:46 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Karolek(ona) pisze:mnie sie zaden obrazek nie wyświetla - same X

U mnie to samo.

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Nie sty 08, 2012 11:50 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

ewung pisze:

U mnie to samo.

I u mnie :(

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Nie sty 08, 2012 12:31 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

u mnie sie wszystko wyswietla... niewiem co jest grane
ObrazekObrazekObrazek Obrazek

ninakiler

Od: Pt paź 14, 2011 14:49

Post » Nie sty 08, 2012 13:07 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

zaznaczę sobie czekając na fotki kandydatów :) u mnie wszyscy fizycznie sprawni, czasem tylko w główkach im się coś miesza...

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Nie sty 08, 2012 13:27 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Bazyliszkowa pisze:
ewung pisze:

U mnie to samo.

u mnie też!
... mry!
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Nie sty 08, 2012 13:30 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

u mnie same czarne image
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie sty 08, 2012 13:33 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Kociara82 pisze:Dorotka, takiej kategorii nie bedzie-nie bedziemy ublizac naszym skarbom kochanym. Predzej bedzie ogolny znow. Ale to dopiero za pare miesiecy.
Poki co plan mam taki: w lutym milosnie/slitasnie/walentynkowo-slit focia. W marcu np.black kontra white, lub np dlugowlose. W kwietniu zabawne fotki-prima aprilis. W maju mniej wiecej myslalam o kotach przewlekle chorych, po sporo prosb o to bylo. Bedzie na pewno tez cos dla pingwinkow i krowkow (bialo-czarne, bo podobno istnieje umaszczenie: bury pingwinek czylo burasek z bialymi dodatkami) oraz dla burasow.

Super pomysł...ale dlaczego nie będzie dla "urodziwych inaczej" a mimo to nie kalekich ... :twisted: Miszczunia bym gdzieś chciała wystawić ... :mrgreen:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Nie sty 08, 2012 13:36 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Bazyliszkowa pisze:
ewung pisze:

U mnie to samo.

u mnie tez nie widac, fotozrzut szlag trafia. Zawsze tak jest, kiedy fotozrzutem wrzucam foty
cos zaraz wymysle w tej sprawie.
katarzyna1207 pisze:Super pomysł...ale dlaczego nie będzie dla "urodziwych inaczej" a mimo to nie kalekich ... :twisted: Miszczunia bym gdzieś chciała wystawić ... :mrgreen:

Nie obrazaj Kropka, bo on jest bardzo ladnym kiciusiem :1luvu:
Bedzie slit focia i najzabawniejsze fotki, bedzie konkurs na najpiekniejszego krowka i pingwinka, wiec nie martw sie, na pewno jak nie w tej edycji to w kilku nastepnych Mistrzunio moze wystartowac :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie sty 08, 2012 13:38 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

LSVC pisze:zaznaczę sobie czekając na fotki kandydatów :) u mnie wszyscy fizycznie sprawni, czasem tylko w główkach im się coś miesza...

a z tym to maja wszystkie koty problem :ryk:

Kociara82

Post » Nie sty 08, 2012 13:54 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Zaznaczam sobie. Pokibicuję :ok:
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Nie sty 08, 2012 13:59 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Kociara82 pisze:Nie obrazaj Kropka, bo on jest bardzo ladnym kiciusiem :1luvu:
Bedzie slit focia i najzabawniejsze fotki, bedzie konkurs na najpiekniejszego krowka i pingwinka, wiec nie martw sie, na pewno jak nie w tej edycji to w kilku nastepnych Mistrzunio moze wystartowac :ok:

ooo ...to może w najzabawniejszych się załapie ... :wink: Mogłaby być jeszcze kategoria kotków z ponadnormatywnym "zwisem brzusznym" :mrgreen: bo to chyba pomiędzy kalectwem a chorobą przewlekłą się mieści ... i Miszczu też by się złapał... :twisted:

Edit: on jest MISZCZUNIO, nie Mistrzunio .. :mrgreen:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Nie sty 08, 2012 14:13 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

katarzyna1207 pisze:
ooo ...to może w najzabawniejszych się załapie ... :wink: Mogłaby być jeszcze kategoria kotków z ponadnormatywnym "zwisem brzusznym" :mrgreen: bo to chyba pomiędzy kalectwem a chorobą przewlekłą się mieści ... i Miszczu też by się złapał... :twisted:

Edit: on jest MISZCZUNIO, nie Mistrzunio .. :mrgreen:

:ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie sty 08, 2012 14:46 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

no wiesz... nie wiem, czy nas moderacja nie ochrzani za te-jakby nie patrzec-zamierzone bledy ortograficzne :D

Mysle, ze najzabawniejsze to idealna kategoria jakby specjalnie dla niego stworzona :D

Kociara82

[poprzednia][następna]