Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob sty 07, 2012 20:17 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Musi wrócić i musi się zdarzyć kolejny koci cud i koniec i już i tak :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Sob sty 07, 2012 21:04 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Strasznie mi szkoda tego biednego rudaska. :(
Szyszka ............................................. Moris .............................................. Glutek i Muszka
Obrazek Obrazek Obrazek [url=https://naforum.zapodaj.net/e1a033c7ccbe.jpg.html][url=https://naforum.zapodaj.net/35b4fd9e2ec9.jpg.html]

iwaka

Od: Pt sie 12, 2011 18:33

Post » Nie sty 08, 2012 11:28 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Dzisiaj się pojawił najadł i dałam mu tabletkę na odrobaczenie bo na pewno dawno nie był odrobaczany.Boi się psów ,wychodziłam z psami bardzo się przestraszył i dziabnął mnie pazurem bo zasłaniałam sobą swoją sunię.Nie mam do niego żalu to normalne nie wie ,ze moje psy nie zrobią mu krzywdy.Więc proszę by ktoś nie odebrał tego ,ze kot jest agresywny bo nie jst w ogóle.Tabletkę dałam mu w pasztetowej jak inni dają psom ,on musiał głodować bo bardzo dużo je ,dzisiaj zjadł cała dużą puszkę mokrego i ma suche ale na pasztetową się dosłownie rzucił ,musiał byc karmiony resztkami lub zdobywał resztki.Zadzwonię dzisiaj do wetki i dopytam o szczepienie. :ok: Wybieram się też do schroniska i już się panicznie boję. :cry:
Ostatnio edytowano Nie sty 08, 2012 11:29 przez horacy 7, łącznie edytowano 1 raz
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Nie sty 08, 2012 11:29 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Szczepienie min 7 dni po odrobaczaniu, to pewnie wiesz. :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie sty 08, 2012 11:30 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Trzymam kciuki.
U nas też smutek. Maurycy wymiotuje, nie chce jeść ani pić.
Będzimy ko kroplówkować :(
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Nie sty 08, 2012 11:36 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Marzenia11 pisze:Szczepienie min 7 dni po odrobaczaniu, to pewnie wiesz. :ok: :ok: :ok:

Wiem lecz w nagłych przypadkach zdarzało się szczepić i odrobaczać razem ,ze względu na ryzyko pp.Gdyby był inny tymczas nie ma problemu ale gdy będzie się tu zbyt długo kręcił będzie źle .Na dole są biura w weekend nieczynne więc mógł przychodzić lecz jutro już pracują więc będzie problem.W ogóle to on dzisiaj wbiegł do mojego mieszkania i do pokoju ,to ewidentnie domowy kot.Boję się ,że go przegonią lub zadzwonią do schroniska i trafi tam a to dla niego najgorsze rozwiązanie. :x Zosiu kciuki za Maurycego oby było dobrze. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

horacy 7

Post » Nie sty 08, 2012 11:38 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

meksykanka pisze:Trzymam kciuki.
Będziemy ko kroplówkować :(

:( :( :(
Trzymaj się, kochana. I Milę pozdrów od cioci.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie sty 08, 2012 11:39 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Pewnie. Awarie są.
A na przyszłość może warto rozważyć w takiej sytuacji najpierw szczepienie, a potem odrobaczanie?

Za wszystkie potrzebujące kociaste :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie sty 08, 2012 12:06 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

meksykanka pisze:Trzymam kciuki.
Będzimy ko kroplówkować :(

Zosiu nawet nie wiem co napisać :cry:
joanna3113

Post » Nie sty 08, 2012 14:44 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Właśnie wróciłam ze schroniska,robiłyśmy zdjęcia psom i kotom.Zaraz prześlę do Kasi.Brygida i Madzia nie najlepiej wyglądają ,Madzia ma kk a Brygida po prostu schudła ,zmalała jakoś.Są nowe koty bardzo mocno zaniedbane trafiły do schroniska i koty które trwają ,czekają na cud. :ok:

horacy 7

Post » Nie sty 08, 2012 17:47 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Matwiej

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Biało rudy Fiodor

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Kuro

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Trikolorka1

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Trikolorka2

Obrazek

Maluszki

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Madzia

Obrazek Obrazek Obrazek

Nasz numerek 150. Młodziutka koteczka

Obrazek

Nasza Wenecja. Numer 77.

Obrazek Obrazek

Koteczka nowa w schronisku, od grudnia 2011. Piękna. Wymaga oswojenia.

Obrazek Obrazek

Nasza Zoja. Numer 11.

Obrazek

Koteczka biało bura. Nowa w schronisku. Od około grudnia/stycznia. Nasz numer 158.

Obrazek Obrazek

Koteczka - nasz numer 82. W schronisku czeka już od września 2011. Kotka domowa oddana z powodu pójścia do szpitala starszej schorowanej właścicielki.

Obrazek

Brak info

Obrazek

Ogólne

Obrazek Obrazek Obrazek
Ostatnio edytowano Wto sty 10, 2012 16:44 przez po_prostu_kaska, łącznie edytowano 7 razy
po_prostu_kaska

Post » Nie sty 08, 2012 17:54 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Dlaczego przy Madzi jest znak zapytania
joanna3113

Post » Nie sty 08, 2012 17:59 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

joanna3113 pisze:Dlaczego przy Madzi jest znak zapytania

A to tylko moje oznaczenie bo nie jestem pewna czy to Madzia i chciałabym żeby Basia potwierdziła :oops:
Tak samo przy kotkach gdzie napisałam "brak info". Być może ja po prostu nie rozpoznaję kota, o którym już pisałyśmy :oops:
po_prostu_kaska

Post » Nie sty 08, 2012 18:02 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Dobrze, bo juz mi się gorąco zrobiło
joanna3113

Post » Nie sty 08, 2012 18:03 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Ile jest maluchów?
joanna3113

[poprzednia][następna]