Moderator: Moderatorzy
EVA2406 pisze:Wspaniały pomysł i kandydata mam swojego, a nawet dwóch.
Puszatku, prawda, że moje chłopaki Karolek ( na trzech łapkach) i Kacperek z chorym ( po kocim katarze) oczkiem pasują tutaj?
Poszukam " twarzowych " zdjęć, tylko proszę o adres na jaki przesłać zdjęcia.
EVA2406 pisze:Wspaniały pomysł i kandydata mam swojego, a nawet dwóch.
Puszatku, prawda, że moje chłopaki Karolek ( na trzech łapkach) i Kacperek z chorym ( po kocim katarze) oczkiem pasują tutaj?
puszatek pisze:EVA2406 pisze:Wspaniały pomysł i kandydata mam swojego, a nawet dwóch.
to będą bardzo mocni kandydaci![]()
Kociara82 pisze:Dorotka, takiej kategorii nie bedzie-nie bedziemy ublizac naszym skarbom kochanym. Predzej bedzie ogolny znow. Ale to dopiero za pare miesiecy.
Poki co plan mam taki: w lutym milosnie/slitasnie/walentynkowo-slit focia. W marcu np.black kontra white, lub np dlugowlose. W kwietniu zabawne fotki-prima aprilis. W maju mniej wiecej myslalam o kotach przewlekle chorych, po sporo prosb o to bylo. Bedzie na pewno tez cos dla pingwinkow i krowkow (bialo-czarne, bo podobno istnieje umaszczenie: bury pingwinek czylo burasek z bialymi dodatkami) oraz dla burasow.
Gibutkowa pisze:Eeeej w kwietniu miał być kot wielkanocny
gertaaa pisze:A dla rudasów?
Użytkownicy przeglądający ten dział: bea3, puszatek i 4 gości