bubor pisze:kalair pisze:
Podobam Ci się Wujku? Widzisz, zaglądałam za Tobą!!![]()
Widzę widzę , ale akurat musiałem gdzieś wyjść![]()
Nie szkodzi, ja czekałam!!!
Moderator: Estraven
bubor pisze:kalair pisze:
kalair pisze:bubor pisze:kalair pisze:
Nie szkodzi, ja czekałam!!!![]()
kalair pisze:kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Taka zakichana pogoda,że wszyscy się przeziębiają.
No, ja też smarkam, ale normalne, jak w pracy wychodzę na zimno rozebrana.Na szczęście nic więcej.
Całe szczęście.A JJ zdrowy? Ja tylko kaszelek posiadam.
Na razie póki co, dycha. W sumie też kaszel ciągle jakiś trzyma, pieron wie z czego. Mnie też , ale rak to chyba nie jest, mam nadzieję.
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Taka zakichana pogoda,że wszyscy się przeziębiają.
No, ja też smarkam, ale normalne, jak w pracy wychodzę na zimno rozebrana.Na szczęście nic więcej.
Całe szczęście.A JJ zdrowy? Ja tylko kaszelek posiadam.
Na razie póki co, dycha. W sumie też kaszel ciągle jakiś trzyma, pieron wie z czego. Mnie też , ale rak to chyba nie jest, mam nadzieję.
Ja mam taką samą.Może gruźlica ?Śpijcie dobrze.Pa,pa.

Kociara82 pisze:ale sie was naszukalam, noMyslalam, ze Was nie znajde
czesc slicznotki
zapraszam wszystkie niepelnosprawne, kalekie koty jakie znasz do udzialu w tym kotnkursieviewtopic.php?f=20&t=137693&start=0 niech udowodnia niedowiarkom, ze takie koty wcale nie sa brzydkie-wrecz przeciwnie! Niech udowodnia, ze nie sa wcale gorszej kategorii!

kalair pisze:Kociara82 pisze:ale sie was naszukalam, noMyslalam, ze Was nie znajde
czesc slicznotki
zapraszam wszystkie niepelnosprawne, kalekie koty jakie znasz do udzialu w tym kotnkursieviewtopic.php?f=20&t=137693&start=0 niech udowodnia niedowiarkom, ze takie koty wcale nie sa brzydkie-wrecz przeciwnie! Niech udowodnia, ze nie sa wcale gorszej kategorii!
Cześć Olcia!

Kociara82 pisze:kalair pisze:Kociara82 pisze:ale sie was naszukalam, noMyslalam, ze Was nie znajde
czesc slicznotki
Cześć Olcia!
hej, jakie to malenstwo slodziutkie
kalair pisze:Kociara82 pisze:schrupalabym slodziaka
Lepiej zostaw.

Kociara82 pisze:kalair pisze:Kociara82 pisze:schrupalabym slodziaka
Lepiej zostaw.
a jak nie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Franciszek1954 i 14 gości