ewka63 pisze:Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dla Ciebie, Twoich stworków i calej rodziny
Dzięki

Może twoje życzenia sprawią że wreszcie wszyscy się pogodzą

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewka63 pisze:Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dla Ciebie, Twoich stworków i calej rodziny
ewka63 pisze::ok:![]()
ewka63 pisze:To Cię nie pocieszę, gdy powiem, że znam takich co kłócili się lat ok. 60 i do śmierci żadne ręki na zgodę nie wyciągnęło. Oczywiście wszystko również w najbliższej rodzinie się działo.
Ot, chrześcijanie
ewka63 pisze:Ja też sobie nie wyobrażam. Z moim bratem nie kłócimy się wcale. Ale takie sytuacje jak opisałysmy, wcale nie zdarzają sie rzadko
Mój teść miał 6 rodzeństwa i wszyscy ze sobą skłóceni od dziecka. Ja nawet nie znam w związku z tym ciotek i wujków mojego męża, a jestem 25 lat po ślubie.
ewka63 pisze:Julcio dostał zastrzyk i teraz leży koło mojego eMa i oglądają w TV sylwestra z jakiegoś miasta, Batmanek zwinął się w kłębek koło kominka, Pusia zdeka nerwowa ( ale Pusia to suczka, a psiny boją się huku). Jednak ogólnie nie jest źle
panimama pisze:witam w nowym roku
ewka63 pisze:A może Piracik jest chory? Tutaj na forum wyczytałam, że czasem jak futerka chorują to tak siśkają byle gdzie
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, Google [Bot], Gosiagosia i 70 gości