Jak to się stało, że zawładnęły moim sercem ? Proszę o radę!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 07, 2012 22:04 Re: Jak to się stało, że zawładnęły moim sercem ?

A ja mam relikt przeszłości - piec kaflowy! Ciepło jak... jak... jak niewiemco
Myzrael

Tylko sucho... A tu dopiero doczytałam, dobrze że już się choroba zabrała :ok:

liszyca

Od: Pon maja 16, 2011 15:10

Post » Nie sty 08, 2012 8:38 Re: Jak to się stało, że zawładnęły moim sercem ?

ObrazekObrazek

Nina ile razy ja sie kota naszukam, po dworze biegam bo mysle ze wyszedl z kims niechcacy - a potem znadujge go np. pod blatem wysuwanym biurka, czyli mam go pod nosem
teraz sie pod wersalke chowaja czasem albo do niej bo inaczej ustawilam i maja dojscie
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Nie sty 08, 2012 9:32 Re: Jak to się stało, że zawładnęły moim sercem ?

Karolek(ona) pisze:ObrazekObrazek

Nina ile razy ja sie kota naszukam, po dworze biegam bo mysle ze wyszedl z kims niechcacy - a potem znadujge go np. pod blatem wysuwanym biurka, czyli mam go pod nosem
teraz sie pod wersalke chowaja czasem albo do niej bo inaczej ustawilam i maja dojscie

Karola mam to samo... jak sie schowaja szukam i szukam... a te gdzies ukryte... a to pod narzutą a to na szafie... a to na kompie w półce... :roll: i wez tu czlowieku badz spokojny...:/ ostatnio Kaja wlazla mi w dzirę pod wanna gdzie jest odplyw... bo wyjeta jest jedna plytka by w razie awarii moc sie tam dostac... myslalam ze zawalu dostanę... bo juz oczyma wyobrazni widzialam ją jak wpada do tego odplywu... no i oczywiscie nijak nie moglam jej wyciagnąć... (w koncu pod wanna sporo przestrzenie) na szczescie po 10min proszenia i blagania wywabilam ja kawalkiem kurczaka... :roll: teraz to juz lezy tam szmata wepchnieta... choc usilne proby sie tam dostania ponawia przynajmniej raz dziennie... :twisted:
ObrazekObrazekObrazek Obrazek

ninakiler

Od: Pt paź 14, 2011 14:49

Post » Nie sty 08, 2012 9:49 Re: Jak to się stało, że zawładnęły moim sercem ?

mnie to wpienia jak otwieram jakąś szafke bo np z prania chowam ręczniki czy posciel (te mam akurat szafki na dole) i juz mi sie tam pakuja gady i wszystko kłakami zawalą
albo do szafki z dokumentami mi zada pakuja i gniotą :evil:
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Nie sty 08, 2012 10:23 Re: Jak to się stało, że zawładnęły moim sercem ?

Witamy niedzielnie Julianka, Batmanka i ich Duzych :D :D :D

Przychodzę z niedzielną nowiną... 8) 8) 8) W tym miesiącu odbywa się konkurs miss i mistera w kategorii kotki kalekie...
Jako wolontariuszka naszego KAN-u zgłosiłam dwoch kandydatów z naszego przytuliska :D :D :D Moze z Waszą pomocą uda nam się zdobyć troszkę pieniążków dla Hani i Felusia, bo to są nasi niepełnosprawni kandydaci... (i zarazem najbardziej przytulasne stworzonka) :D

Bardzo na Was liczę, ale oczywiście nie obraże się, jeśli inny kotek bardziej zawładnie Waszym serduchem i jego wytypujecie :) Ja tez będę głosowac, ale na swoich nie mogę, stąd moja wiadomość i zaproszenie do głosowania.

Pośpiechu niema bo kandydaci są dopiero zbierani...jeśli bedzie ich wystarczająca ilość konkurs ruszy :1luvu:

Mały skrót zasad:
1. Głosować może każdy kto ma konto na Miau
2. Oddajemy 1 głos na Mistera i 1 głos na Miss
3. Nie głosujemy na własne "kotomstwo"
4. Aby zagłosować, należy w swoim poście wpisać nr kandydata i kandydatki
5. Glosujący mogą oddać 2 głosy- 1 na Mistera i 1 na Miss, i w tej kolejności proszę o podawanie numerów kandydatów.

Oto nasi kandydaci:
HANIA - ślepinka
Obrazek
FELUŚ bez ogonka
Obrazek

Trzymam kciuki za wszystkie niepelnosprawne piękne kociaste :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Link do konkursu: viewtopic.php?f=20&t=137693
ObrazekObrazekObrazek Obrazek

ninakiler

Od: Pt paź 14, 2011 14:49

Post » Nie sty 08, 2012 10:23 Re: Jak to się stało, że zawładnęły moim sercem ?

Szafa.... u mnie to cała historia :lol:
Mam rozsuwane drzwi, w szafie chowała się kiedyś Florka, jak byłam chora i byłam w szpitalu, Florka bardzo się bała.
Fasolka bywa na samej górze szafy.
A wczoraj Pralcia, która normalnie zakopuje się pod kocem, zakopała się pod prześcieradłem i musiałam ją wyciągnąć, bo to było na środku łóżka 8)
Ostatnio edytowano Nie sty 08, 2012 10:25 przez MalgWroclaw, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie sty 08, 2012 10:24 Re: Jak to się stało, że zawładnęły moim sercem ?

liszyca pisze:A ja mam relikt przeszłości - piec kaflowy! Ciepło jak... jak... jak niewiemco
Myzrael

Tylko sucho...

Ależ Wam zazdrościmy takiego pieca :oops: , też chcielibyśmy choć w jednym pokoiku, byłoby fajnie :)
Od kaloryferów jest chyba bardziej sucho :) My nie mamy kaloryferów, ale mieliśmy jak mieszkalismy w bloku i było jak na saharze.
Obrazek

ewka63

Od: Sob paź 29, 2011 17:40

Post » Nie sty 08, 2012 10:27 Re: Jak to się stało, że zawładnęły moim sercem ?

No pewnie, że to od kaloryferów jest bardziej sucho.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie sty 08, 2012 10:27 Re: Jak to się stało, że zawładnęły moim sercem ?

[quote="ninakiler
Przychodzę z niedzielną nowiną... 8) 8) 8) W tym miesiącu odbywa się konkurs miss i mistera w kategorii kotki kalekie...
[/quote]

Nino, Hanusia już mi skradła serducho :) A dupeczka Felusia... no po prostu... po prostu... no nie wiem co.... Na pewno zagłosuję, proszę tylko o przypomnienie :)
Obrazek

ewka63

Post » Nie sty 08, 2012 10:30 Re: Jak to się stało, że zawładnęły moim sercem ?

Dziewczyny, a my cały czas jesteśmy na dopracowywaniu naszego domku ( jesouuuu chyba nie skończymy do emerytury :lol: ) I w szafach wnekowych wcale nie mamy jeszcze drzwi. Żadnych, ani zwykłych, ani przesuwnych.

No to wiecie jak jest .... :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

ewka63

Post » Nie sty 08, 2012 10:31 Re: Jak to się stało, że zawładnęły moim sercem ?

a ja spac nie moglam przez ten katar bo z zatkanym nosem sie zle lezy a i to kichanie mnie budzilo i sobie robilam banerki
poprawilam Małgosi bo za bardzo migał :P

Karolek(ona)

Post » Nie sty 08, 2012 10:37 Re: Jak to się stało, że zawładnęły moim sercem ?

Karolko Dziękujemy
:1luvu:

A za zdrówko trzymamy :ok: :ok: :ok: . Chyba musisz wejść do transporterka na inhalacje :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

ewka63

Post » Nie sty 08, 2012 10:40 Re: Jak to się stało, że zawładnęły moim sercem ?

ewka63 pisze:Karolko Dziękujemy
:1luvu:

zrobilam Ci mniejszy żebys mogła sobie wkleic banerek jakiegos potrzebujacego kotka , bo pamiętam że miałaś

Karolek(ona)

Post » Nie sty 08, 2012 10:42 Re: Jak to się stało, że zawładnęły moim sercem ?

Tak miałam i niechcąco skasowałam jak wklejałam poprzedni, ale wiem gdzie jest banerek Elfa, więc znów wkleję :)
Obrazek

ewka63

Post » Nie sty 08, 2012 10:44 Re: Jak to się stało, że zawładnęły moim sercem ?

ewka63 pisze:Tak miałam i niechcąco skasowałam jak wklejałam poprzedni, ale wiem gdzie jest banerek Elfa, więc znów wkleję :)

moge ci zorbic migajacy to wiecej pomiescisz :D

Karolek(ona)

[poprzednia][następna]