kocurzyca41 pisze:http://stronka-agusi.pl/hosting/images/uf0r7r4p76qbwou9n8tl.gif
Masz kochanie i Ty coś od ciotki.Pomyśl czy Lafci by się taki masaż brzuszka nie przydał,bo nam z pewnością.
Masaż świetny, też chcę! Moderator: Estraven
kocurzyca41 pisze:http://stronka-agusi.pl/hosting/images/uf0r7r4p76qbwou9n8tl.gif
Masz kochanie i Ty coś od ciotki.Pomyśl czy Lafci by się taki masaż brzuszka nie przydał,bo nam z pewnością.
Masaż świetny, też chcę! kalair pisze:anulka111 pisze:A niby ja szantazowalam
Nioo! A nie??
Iljova pisze:anulka111 pisze:Iljova pisze:anulka111 pisze:wiadomej i calkiem nowykalair pisze:Ła!!!!!![]()
Super! Calutki nowy? Super! Fotki chcę koniecznie!!!!!
![]()
![]()
![]()
Oczywiście drapak wiadomej firmy?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jeśli poprzedni był w Twoim guście to Ty pewnie z niego korzystałaś, a koty musiały się przyglądać![]()
Jak zgadlas??
![]()
![]()
Tak byl pod moj gust ,kupowalam go przed przyjazdme mojej koteczki i byl obliczony na jedna koteczke....kompletnie nie wiedzialam ,co jej sie spodoba
-teraz mysle ,ze wiem ,czego chca moje kociszcza,okaze sie -jak to cudo sie zmontuje, jesli go zasiedla
-jesli nie to ja go zasiedle
No fajnie czyli jest możliwość że dalej nie będą miały drapakaA co rodzinka na to że to Ty korzystasz z drapaka zamiast kotów

anulka111 pisze:kalair pisze:anulka111 pisze:A niby ja szantazowalam
Nioo! A nie??
Ja???ja prosilam,przemawialam do rozumu itd

Myszolandia pisze:No ta,jak po cichociemnku se zakłada wonta,bez infa gdzie un ,to se przyjszłam na 5 strone

kalair pisze:Karolek(ona) pisze:zaraz bedzie 6 strona a ja nie kojarze zdjec
Zdjęć kotów niby?
Karolek(ona) pisze:kalair pisze:Karolek(ona) pisze:zaraz bedzie 6 strona a ja nie kojarze zdjec
Zdjęć kotów niby?
nie! pinokia

Karolek(ona) pisze:kalair pisze:Karolek(ona) pisze:zaraz bedzie 6 strona a ja nie kojarze zdjec
Zdjęć kotów niby?
nie! pinokia
vailet pisze:Karolek(ona) pisze:kalair pisze:Karolek(ona) pisze:zaraz bedzie 6 strona a ja nie kojarze zdjec
Zdjęć kotów niby?
nie! pinokia
![]()
![]()
![]()

bubor pisze:Jak to się stało że meldujemy się dopiero na piątej stronie ?, sam nie wiem
, hej hej Kalair z pannami wieczorową porą

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości