Moje czternaście skarbów cz.1 ;)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 07, 2012 15:45 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

Lidka, bardzo mi przykro :(
Nie wątpię, że podjęłaś dobrą decyzję. Przytulam cię mocno.

Filipku [']
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Sob sty 07, 2012 16:05 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

[*]
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Sob sty 07, 2012 16:06 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

Bardzo mi przykro, Lidko :cry:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Sob sty 07, 2012 16:46 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

Szkoda Filipka ['], ale zrobiłaś co dla niego najlepsze. Lidka, nie oskarżaj się, dzięki Twojej pomocy te zwierzęta mają opiekę i dobre życie. Nie zawsze da się wygrać z chorobą :(

Adam
aburacze

Post » Sob sty 07, 2012 17:06 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

Szkoda, wielka szkoda :cry:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob sty 07, 2012 19:24 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

:(
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob sty 07, 2012 19:24 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

Filipku słoneczko [*]
:cry:
pwpw

Post » Sob sty 07, 2012 19:31 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

:(
www.siechnice24.pl
Obrazek Obrazek

jimmy_lodolamacz

Od: Śro wrz 23, 2009 20:26

Post » Sob sty 07, 2012 19:34 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

Takie mamy kiepskie życie ale mysle że mu teraz lepiej .................Mam pytanie czy ktoś kupuje tą karmę http://www.ecokarma.pl/
bo czytałam o tym a tego jeszcze nie miałam ............

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Sob sty 07, 2012 20:05 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

lidka02 pisze:Takie mamy kiepskie życie ale mysle że mu teraz lepiej .................Mam pytanie czy ktoś kupuje tą karmę http://www.ecokarma.pl/
bo czytałam o tym a tego jeszcze nie miałam ............

Bardzo współczuję,wiem co to znczy niespełna miesiąc temu
straciłam przyjaciela,który był ze mną wiele lat.
Wszystkim tymczsowiczom znalezienia dobrych domków,rezydentom kochających
opiekunów,bezdomniaczkom zawsze pełnych misek i ciepłych budek w Dniu Kota
serdecznie życzę

pdbz

Od: Pt paź 21, 2011 8:45

Post » Sob sty 07, 2012 20:31 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

A propos karmy - przymierzam się do spróbowania BARFa , tzn, żeby koty go spróbowały... Mają miec koci w lecznicy, do której chadzam.
Ale to... jeśli uczciwa firma i mieso takie jak piszą... to może dobre. Tanie chyba dość, nie? Przy tej cenie nie jest to pewnie mięso-mięso, a dużo jakichś przerostów itp, ale chyba zwierzaki takie też powinny jeść... Ważne jest źródło tego mięsa.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Sob sty 07, 2012 20:33 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

Otóż to. Trzeba by wywiad zrobić wśród forumowiczów.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob sty 07, 2012 20:40 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

[']
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Sob sty 07, 2012 20:41 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

To trzeba po pytać ...........Jimmy jak tam Niunia :?:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Sob sty 07, 2012 22:24 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

Z dnia na dzień coraz bardziej śmielsza. Pozwala się nosić przez chwilę i wygląda, że lubi być głaskana po policzkach (no ale, który kot tego nie lubi). Dzisiaj buszowała po stole :) Niestety sierota zatarła albo walnęła się w oko, albo coś bo z przymrużonym chodziła od wczoraj. Byliśmy u weta dzisiaj i dostaliśmy krople. Nie znaleźliśmy ciała obcego a i drugie oczko jest okey więc najpewniej to przetarcie. Mój jamnik ma tak kilka razy w roku od kopania w piachu. W poniedziałek dostanie Advocta na robaki. No i wg. zaleceń Agn podamy beta glukan na wzmocnienie tak profilaktycznie.
www.siechnice24.pl
Obrazek Obrazek

jimmy_lodolamacz

Od: Śro wrz 23, 2009 20:26

[poprzednia][następna]