kropkaXL pisze:O żesz Ty!![]()
![]()
![]()
Co tak tajnie wata zakładasz??????
Nie tajnie! Link mam w bannerku!

Napisałam Kasiu na pv.

I witaj Kochanie!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kropkaXL pisze:O żesz Ty!![]()
![]()
![]()
Co tak tajnie wata zakładasz??????
vailet pisze:Dzięki Karola za uświadomienie o Tescopoważnie nie wiedziałam że w Czechach dla nich produkują.Swoją drogą fajnie sobie przejść granicę i iść do Tesco
a jestem ciekawa czy różni się od naszych
czy jest tak samo i to samo.
anulka111 pisze:Wszem i wobec oglaszam ,ze me koty doczekaja sie nowego drapaka-prawdopodobnie w piatke przyjedzie dostarcozny przez kuriera.......jesli wieczorme z bratme go skrecimy,to moze beda zdjeciaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
Poprzedni drapak byl pod moj gust ,teraz bedzie bardziej w guscie moich kotow
kalair pisze:Iljova pisze:Ale jesteście szybkie już druga strona ...
A tak przy okazji czy śliczne Kretusie przygarnęłyby jeszcze jedną kretkę bez domu ???
Do wątku tak.. Do domu już dawno, jakby mogly..![]()
![]()
Witaj Iljova!![]()
Iljova pisze:kalair pisze:Iljova pisze:Ale jesteście szybkie już druga strona ...
A tak przy okazji czy śliczne Kretusie przygarnęłyby jeszcze jedną kretkę bez domu ???
Do wątku tak.. Do domu już dawno, jakby mogly..![]()
![]()
Witaj Iljova!![]()
Do domu oczywiście a przy okazji mam pytanie czy to prawda że wśród kretek są raczej kotki a nie kocury
Iljova pisze:Pytam bo tak pisały dziewczyny na wątku właśnie tej kotki, która przybłąkała się w nowy rok do dogomaniaczki z Bytomia. wątek ma założony na dogo.
Dziewczyny myślały że jest w ciąży bo taka gruba ale okazało się że nie czy to może być efekt dobrego odżywiania czy tez coś innego ?
kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Mam Was,mam Was![]()
![]()
......
Masz, nie da się ukryć!![]()
Witaj Reniu!
kalair pisze:Iljova pisze:Pytam bo tak pisały dziewczyny na wątku właśnie tej kotki, która przybłąkała się w nowy rok do dogomaniaczki z Bytomia. wątek ma założony na dogo.
Dziewczyny myślały że jest w ciąży bo taka gruba ale okazało się że nie czy to może być efekt dobrego odżywiania czy tez coś innego ?
Niekoniecznie, zależy jak jest grubiutka. A oglądał ją wet? Może badania jakieś porobić. Nie wiadomo, gdzie była, skąd jest. Ale i może nie jest długo na wolności, i nie zdążyła schudnąć.
wiadomej i calkiem nowykalair pisze:anulka111 pisze:Wszem i wobec oglaszam ,ze me koty doczekaja sie nowego drapaka-prawdopodobnie w piatke przyjedzie dostarcozny przez kuriera.......jesli wieczorme z bratme go skrecimy,to moze beda zdjeciaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
Poprzedni drapak byl pod moj gust ,teraz bedzie bardziej w guscie moich kotow
Ła!!!!!![]()
Super! Calutki nowy? Super! Fotki chcę koniecznie!!!!!
![]()
![]()
![]()
Oczywiście drapak wiadomej firmy?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Mam Was,mam Was![]()
![]()
......
Masz, nie da się ukryć!![]()
Witaj Reniu!
Ale niebieskooki przystojniak....
Iljova pisze:kalair pisze:Iljova pisze:Pytam bo tak pisały dziewczyny na wątku właśnie tej kotki, która przybłąkała się w nowy rok do dogomaniaczki z Bytomia. wątek ma założony na dogo.
Niekoniecznie, zależy jak jest grubiutka. A oglądał ją wet? Może badania jakieś porobić. Nie wiadomo, gdzie była, skąd jest. Ale i może nie jest długo na wolności, i nie zdążyła schudnąć.
Wet ją widział ja tak przy okazji pytam, żeby wiedzieć czego można się spodziewać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia i 1165 gości