Moderator: Estraven
Karolek(ona) pisze:a teraz nasza trójka dojdzie do 100 strony

vailet pisze:Karolek(ona) pisze:a teraz nasza trójka dojdzie do 100 strony
Nie kraczBożenka ma tylu znajomych tylko dziś sobota i jeszcze nie zauważyły,a my siedzimy cały dzień w domu i znalazłam u góry na Kotach wąta to i one znajdą
kalair pisze:Nogi mnie bolą. Nałazilismy się dzisiaj straaasznie! Najperw do kina, A tu..klops! Okazało się, że awaria była, i kot poleciał w 2D.Niech się wypchają, przebukowalismy na przyszła sobotę bileciki. Poszliśmy najpierw z rozpaczy na kawę do Czech, potem do Tesco, też w Czechach, potem z powrotem gdzieś na jakąś pizzę promocyjną, i łaziliśmy i szukaliśmy coś taniego, i jak już usiadłam, to myślałam, że nie wstanę.
Jak za tydzien nie poleci w 3D, to podłożę bombę pod kino.

vailet pisze:kalair pisze:Nogi mnie bolą. Nałazilismy się dzisiaj straaasznie! Najperw do kina, A tu..klops! Okazało się, że awaria była, i kot poleciał w 2D.Niech się wypchają, przebukowalismy na przyszła sobotę bileciki. Poszliśmy najpierw z rozpaczy na kawę do Czech, potem do Tesco, też w Czechach, potem z powrotem gdzieś na jakąś pizzę promocyjną, i łaziliśmy i szukaliśmy coś taniego, i jak już usiadłam, to myślałam, że nie wstanę.
Kot w butachNa tym puścili w 2D?Jakich Czechach?
Z Tesco do Czech?
![]()
vailet pisze:kalair pisze:Nogi mnie bolą. Nałazilismy się dzisiaj straaasznie! Najperw do kina, A tu..klops! Okazało się, że awaria była, i kot poleciał w 2D.Niech się wypchają, przebukowalismy na przyszła sobotę bileciki. Poszliśmy najpierw z rozpaczy na kawę do Czech, potem do Tesco, też w Czechach, potem z powrotem gdzieś na jakąś pizzę promocyjną, i łaziliśmy i szukaliśmy coś taniego, i jak już usiadłam, to myślałam, że nie wstanę.
Z Tesco do Czech?
![]()

Iljova pisze:Ale jesteście szybkie już druga strona ...
A tak przy okazji czy śliczne Kretusie przygarnęłyby jeszcze jedną kretkę bez domu ???

Karolek(ona) pisze:vailet pisze:kalair pisze:Nogi mnie bolą. Nałazilismy się dzisiaj straaasznie! Najperw do kina, A tu..klops! Okazało się, że awaria była, i kot poleciał w 2D.Niech się wypchają, przebukowalismy na przyszła sobotę bileciki. Poszliśmy najpierw z rozpaczy na kawę do Czech, potem do Tesco, też w Czechach, potem z powrotem gdzieś na jakąś pizzę promocyjną, i łaziliśmy i szukaliśmy coś taniego, i jak już usiadłam, to myślałam, że nie wstanę.
Z Tesco do Czech?
![]()
Bożena mieszka tam gdzie ptaki zawracają przed granicą
a w Czechach tez jest Tesco - przeciez polowa rzeczy jest produkwana dla Tesco własnie w Czechach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 75 gości