Moj kociak.

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob sty 07, 2012 11:51 Re: Moj kociak.

Tak z ciekawości zajrzałam :) Nic nie ma z MCO,raczej pers z dłuższym pyśkiem.Nie jestem hodowcą,ale na wielu stonach różnych hodowli byłam by pooglądać rasy.Mimo tego kotek jest ładny.Lada chwila kocurek zacznie miałczeć zwoływać kotki,a do tego posikiwać po kątach jak go nie wykastrujesz.To okropnie śmierdzi :mrgreen: Pół rocznego się już kastruje.
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Sob sty 07, 2012 15:06 Re: Moj kociak.

Siknie mu raz na stół czy raz stojąc obeszcza ściany do połowy ich wysokości i zrozumie ;)
Miałam kocura niekastrowanego tylko przez chwilę, jeden dzień. W tym czasie zaszczał mi całe drzwi wejściowe, myłam to potem przez miesiąc niemal co tydzień, a i teraz czasem mam wrażenie, że wciąż to czuć...

A jeśli chodzi o spadek żywotności - pogadaj z Glusiem 8) i Kazikiem, którzy o trzeciej w nocy rozpędzają się na dywanie, by wpaść na ścianę w pełnym biegu...

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Sob sty 07, 2012 15:12 Re: Moj kociak.

Kot po kastracji bawi się tak samo jak przedtem. odpadają tylko zachowania podyktowane hormonami. Tak że mamy w domu dużego, fajnego gościa :wink:

KOTY Z NARNII

Od: Sob lut 06, 2010 20:34

Post » Nie sty 08, 2012 7:56 Re: Moj kociak.

Dziękuję, za rady wykastruję go, dzięki temu forum nauczę się bardzo dobrej opieki nad kotami :lol: .Może niedługo dam nowe zdjęcia kotka.

Dominik13

Od: Nie sty 01, 2012 11:48

[poprzednia]