Oj tak tak, tego mi trzeba. Właśnie wstałam mega kacem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
krynia08 pisze:Gibutkowa zapisać do AAAnetka TĘSKNIĘ
gdzie zniklaś?
Aneta.I pisze:Właśnie dekoracje półkowe pakuję do kartonów...
krynia08 pisze:Słuchajcie moje ludziska, musimy co miesiąc płacic 80 zl za księgowanie w centrali .Zeby nie uszczuplać pomocy kotom mam propozycję , DOPLACICIE PO 1 ZŁ MIESIECZNIE DO SKŁADKIOGŁASZAM GŁOSOWANIE
Bo do tej pory NASZA AniaWrocław płacila ze swoich
pilnie odpowiadajcie plisss
Mruczeńka1981 pisze:krynia08 pisze:Słuchajcie moje ludziska, musimy co miesiąc płacic 80 zl za księgowanie w centrali .Zeby nie uszczuplać pomocy kotom mam propozycję , DOPLACICIE PO 1 ZŁ MIESIECZNIE DO SKŁADKIOGŁASZAM GŁOSOWANIE
Krynia my co 2 miesiące
krynia08 pisze:Mruczeńka1981 pisze:krynia08 pisze:Słuchajcie moje ludziska, musimy co miesiąc płacic 80 zl za księgowanie w centrali .Zeby nie uszczuplać pomocy kotom mam propozycję , DOPLACICIE PO 2 ZŁ MIESIECZNIE DO SKŁADKIOGŁASZAM GŁOSOWANIE
Krynia my co 2 miesiące
krynia08 pisze:Mruczeńka1981 pisze:krynia08 pisze:Słuchajcie moje ludziska, musimy co miesiąc płacic 80 zl za księgowanie w centrali .Zeby nie uszczuplać pomocy kotom mam propozycję , DOPLACICIE PO 2 ZŁ MIESIECZNIE DO SKŁADKIOGŁASZAM GŁOSOWANIE
Krynia my co 2 miesiące
co 2 miesiace wpłacicie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 630 gości