Na pierwszym zdjęciu Antoś i Felutek wyglądają jak dwa klony
Podczytuję od początku ale to zdjęcie mnie rozbroiło! mam identycznego zepsutego kota jak Tonio! (tyle, ze mój był najpierw Gołotą, bo miał podrapany nos i pod oczkiem, a teraz nazywa się Vaderek, bo charczy i ma problem z krtanią...) Mają chłopaki takie same brzuchole i rękawiczki do łokci, i nawet tą białą plamkę wystającą za przednimi łapkami gdy siedzą! no jak bliźniaki! Ale wszystkie koty masz zachwycające! nie ma co! uwielbiam czarnuszki! głaski dla wszystkich futerek!
Ponownie zapraszam na bazarek, z z którego dochód w całości będzie przeznaczony dla Antosia. Bazarek czynny tylko do jutra viewtopic.php?f=20&t=137463 Antoś
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Zyjemy jakoś, szczególnie mnie jest trudno, bo wszystkie koty budzą mnie rano . Nie dochodzi do małych główek, że czasem bywają trzy dni wolne i pani nie musi wstawać o 5 A pysiu się dalej nie otwiera, choć mój TŻ twierdzi, że Antoś go ugryzł W zabawie, podobno TŻ poczuł ząbki na swoim palcu. Wierzyć/nie wierzyć???