To my - maluszek Trąbka

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 31, 2011 14:27 Re: To my:) PP Julcia [']

Beatko-i przyznasz,że Milenka jest właśnie taka jaką ja widzimy na forum-cudowny,życzliwy mądry i dobry Człowiek!!!!!!!!

Milenko-Ty wiesz,że zawsze myślami będę z Wami,że zawsze ,gdy tylko będe w jakikolwiek sposób mogła pomóc-na mnie możesz liczyć!!
Życzę i Tobie i Marioli,oraz Twoim Dziadkom,by dobry los nie szczeził Wam radości i sczęścia,by omijały Was złe chwile i niech tylko radość kwitnie i zdrowie!-pieniądze ponoć szczęścia nie dają,ale jakże są potrzebne,by to szczęście osiągnąc i to nie są luksusy,fanaberie i bzdety-to spokój,stabilizacja i syty każdy dzień,to radość,że można pomagać,to spokój,że nie zabraknie na leki,karmę,opłaty-na normalne spokojne życie!
Dlatego też i dobrej,satysfakcjonującej pracy Ci zyczę,przynoszącej zyski,radości w spełnianiu oczekiwań klientów,bo sposób w jaki ich traktujesz musi przynieść sukces-cała Ty!-z usmiechem,radością i mądrą radą traktujesz wszystkich-nawet tych,którzy wchodząc nawet nie mówią dzień dobry.
Milenko-najlepszego Nowego Roku!!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob gru 31, 2011 15:13 Re: To my:) PP Julcia [']

Obrazek

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Pt sty 06, 2012 21:53 Re: To my:) PP Julcia [']

Czaruś źle się czuje-kciuki pliiiiiis! :( :( :(
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Pt sty 06, 2012 22:00 Re: To my:) PP Julcia [']

:( :(
:ok: :ok: :ok: całe mnóstwo
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Sob sty 07, 2012 12:25 Re: To my:) PP Julcia [']

Czarusiu, trzymaj się :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Sob sty 07, 2012 15:44 Re: To my:) PP Julcia [']

Przyłączam się z kciukami :ok: :ok: :ok:

Na wątku transportowym znalazłam wzmiankę o transporcie Totka do Słupska. Czyżby TEN Totek jechał do Milenki?

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Sob sty 07, 2012 17:37 Re: To my:) PP Julcia [']

Betaka pisze:Przyłączam się z kciukami :ok: :ok: :ok:

Na wątku transportowym znalazłam wzmiankę o transporcie Totka do Słupska. Czyżby TEN Totek jechał do Milenki?

Ja też trzymam kciuki mocne za zdrowie Czarusia :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Betaka - tak TEN Totek będzie jechał do Mileny :wink: Totek - po odrobaczeniu - czeka teraz na szczepienie. I za trzy tygodnie będzie gotowy do podróży :D

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Nie sty 08, 2012 14:03 Re: To my:) PP Julcia [']

Aleksandra59 pisze:Betaka - tak TEN Totek będzie jechał do Mileny :wink: Totek - po odrobaczeniu - czeka teraz na szczepienie. I za trzy tygodnie będzie gotowy do podróży :D

Historia zatoczyła koło :wink: Za szczęśliwą podróż! :ok:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Nie sty 08, 2012 15:11 Re: To my:) PP Julcia [']

A z Czarusiem nadal źle :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie sty 08, 2012 16:49 Re: To my:) PP Julcia [']

kropkaXL pisze:A z Czarusiem nadal źle :cry: :cry: :cry:

:cry: :cry: :cry: Czarusiu, trzymamy wszyscy z całych sił za twoje zdrówko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Trzymaj się koteńku :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Post » Nie sty 08, 2012 16:56 Re: To my:) PP Julcia [']

Milenka nie odpowiada :( :( :(
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie sty 08, 2012 17:52 Re: To my:) PP Julcia [']

:cry: :cry: :cry: Milenko, Czarusiu, jesteśmy myślami cały czas z Wami :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Post » Nie sty 08, 2012 17:56 Re: To my:) PP Julcia [']

Rozmawiałam przed chwilką z Milenką-Czaruś nie czuje się najlepiej,ale gorzej nie jest-wyników PCR jeszcze nie ma,ale weci po objawach obstawiają hemabartonellę :( :( :( i wdrożyli podawanie innego antybiotyku.Krew zamówiona-bedzie we wtorek.Oby wreszcie ruszyło zdrowienie!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie sty 08, 2012 18:14 Re: To my:) PP Julcia [']

Kciuki za Czarusia cały czas są włączone :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Nie sty 08, 2012 19:28 Re: To my:) PP Julcia [']

Czarusiu :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

[poprzednia][następna]