SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 06, 2012 21:13 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Gosieńko, kuruj się :ok: Przepraszam, że tak rzadko piszę (zaglądam codziennie, tylko ciężko za Wami nadążyć :twisted: ) ale padam na pysk... Remont mieszkania po mamie ruszył pełną parą, a ja siedzę, pakuję i utykam różne rzeczy, których nie mogę wyrzucić bo to są pamiątki rodzinne jeszcze z czasów wojny w 1920. Później pomyślę na spokojnie co z nimi zrobić, żeby się nie zmarnowały i posłużyły innym.
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pt sty 06, 2012 21:16 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Gosiu,a temperaturę miałaś?
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Pt sty 06, 2012 21:19 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Bianka 4 pisze:Gosieńko, kuruj się :ok: Przepraszam, że tak rzadko piszę (zaglądam codziennie, tylko ciężko za Wami nadążyć :twisted: ) ale padam na pysk... Remont mieszkania po mamie ruszył pełną parą, a ja siedzę, pakuję i utykam różne rzeczy, których nie mogę wyrzucić bo to są pamiątki rodzinne jeszcze z czasów wojny w 1920. Później pomyślę na spokojnie co z nimi zrobić, żeby się nie zmarnowały i posłużyły innym.

Dobry wieczór, Bianeczko :D .
To pewnie masz prawdziwe skarby w tym mieszkaniu...pewnie, że nie można pozwolić, żeby się zmarnowały.
Wiem, że czasu napewno nie masz za dużo...u mnie porządki takie trochę " lepsze " i już mi się żyć odechciewa, a co dopiero taki remont generalny 8O . Ale znajdź też trochę czasu na odpoczynek, bo mi padniesz :evil: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pt sty 06, 2012 21:20 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

kocurzyca41 pisze:Gosiu,a temperaturę miałaś?

Miałam, Reniu, grubo ponad 38...jeszcze przed spaniem zmierzę, bo jestem ciekawa, czy mi choć trochę zeszło.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Pt sty 06, 2012 21:24 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

vip0 pisze:

Miałam, Reniu, grubo ponad 38...jeszcze przed spaniem zmierzę, bo jestem ciekawa, czy mi choć trochę zeszło.

Tak myślałam,jak napisałaś,że Cię telepie...To niestety dorzuć do kuracji jakiś Paracetamol,choć najlepiej temperaturę obniża Pyralgina.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Post » Pt sty 06, 2012 21:26 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

kocurzyca41 pisze:
vip0 pisze:

Tak myślałam,jak napisałaś,że Cię telepie...To niestety dorzuć do kuracji jakiś Paracetamol,choć najlepiej temperaturę obniża Pyralgina.

Mam pyralginę, ale więcej niż połowę nie mogę wziąć, bo będzie mi bardzo niedobrze...chyba za mocna dla mnie :( .

vip

Post » Pt sty 06, 2012 21:32 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Gosiu,jak możesz tylko połowę to nie ma sensu.Możesz wziąć Paracetamol,albo i dwa.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Post » Pt sty 06, 2012 21:37 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

kocurzyca41 pisze:Gosiu,jak możesz tylko połowę to nie ma sensu.Możesz wziąć Paracetamol,albo i dwa.

Gdzieś paracetamol mam, moja Roksana brała, tylko muszę poszukać. Może mi się będzie lepiej spało...pewno się jeszcze obudzę, jak się spocę, więc sobie od razu suchą piżamkę naszykuję :D .

vip

Post » Pt sty 06, 2012 21:43 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Na parę godzin spadnie Ci gorączka.I lepiej będzie Ci się spało.Dobrej nocki.I Plamiszonka proszę zapakować do wyreczka celem wygrzania plecków.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Post » Pt sty 06, 2012 21:53 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

vip0 pisze:
Bianka 4 pisze:Gosieńko, kuruj się :ok: Przepraszam, że tak rzadko piszę (zaglądam codziennie, tylko ciężko za Wami nadążyć :twisted: ) ale padam na pysk... Remont mieszkania po mamie ruszył pełną parą, a ja siedzę, pakuję i utykam różne rzeczy, których nie mogę wyrzucić bo to są pamiątki rodzinne jeszcze z czasów wojny w 1920. Później pomyślę na spokojnie co z nimi zrobić, żeby się nie zmarnowały i posłużyły innym.

To pewnie masz prawdziwe skarby w tym mieszkaniu...pewnie, że nie można pozwolić, żeby się zmarnowały.
Wiem, że czasu napewno nie masz za dużo...u mnie porządki takie trochę " lepsze " i już mi się żyć odechciewa, a co dopiero taki remont generalny 8O . Ale znajdź też trochę czasu na odpoczynek, bo mi padniesz :evil: .

Przyznaję, że czegoś takiego jeszcze w życiu nie przeżyłam... rzeczy po tacie już harcerze zabrali do muzeum harcerstwa (tata bardzo się u nich udzielał), zostały jeszcze rzeczy po ciotce i wujku (a raczej praciotce i prawujku) i to muszę na spokojnie przejrzeć i się zastanowić co z tym zrobić, żeby się nie zmarnowało.
Mam nadzieję, że kiedyś będziesz miała ochotę (albo Twoje córki), żeby przyjechać do Warszawy, serdecznie zapraszam :D
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Pt sty 06, 2012 21:54 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

kocurzyca41 pisze:Na parę godzin spadnie Ci gorączka.I lepiej będzie Ci się spało.Dobrej nocki.I Plamiszonka proszę zapakować do wyreczka celem wygrzania plecków.

Plamutek jest jedyny do takich rzeczy.
Jak on się przytula, żebyście wiedziały :1luvu: !!!
Jest taki cieplutki i puchaty :D !

vip

Post » Pt sty 06, 2012 21:56 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Bianka 4 pisze:
vip0 pisze:

Przyznaję, że czegoś takiego jeszcze w życiu nie przeżyłam... rzeczy po tacie już harcerze zabrali do muzeum harcerstwa (tata bardzo się u nich udzielał), zostały jeszcze rzeczy po ciotce i wujku (a raczej praciotce i prawujku) i to muszę na spokojnie przejrzeć i się zastanowić co z tym zrobić, żeby się nie zmarnowało.
Mam nadzieję, że kiedyś będziesz miała ochotę (albo Twoje córki), żeby przyjechać do Warszawy, serdecznie zapraszam :D

Bardzo bym chciała :1luvu: .
Mam nadzieję, że kiedyś się poznamy...może Ty trafisz jakimś zrządzeniem losu do Częstochowy?
Ja w stolicy byłam chyba ze dwa czy trzy razy, i było to bardzo dawno temu...

vip

Post » Pt sty 06, 2012 21:58 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Rzecz oczywista, jak tylko będę w Twoich okolicach to wpadnę choćby na godzinkę :D
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Pt sty 06, 2012 22:02 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Jest tu jeszcze ktoś z Częstochowy nieśpiący?
AWARYJNA SYTUACJA
najszczesliwsza

Post » Pt sty 06, 2012 22:03 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Bianka 4 pisze:Rzecz oczywista, jak tylko będę w Twoich okolicach to wpadnę choćby na godzinkę :D

Trzymam za słowo :ok: , i nie odpuszczę :D .

A teraz to już chyba pójdę spowrotem do wyrka, kołdra już trochę przeschła.
Jeszcze farszu sobie zapodam i przykrywam sie po czubek głowy.
Jak dobrze, że jutro dopiero nocka :D !
Mam cały dzień na pokonanie choróbska.

vip

[poprzednia][następna]