Wszyscy się zachwycają, tylko już potem nie maja sił o tym pisać, bo ich ten zachwyt po prostu wyczerpał

Rózia też piękna . Następny klon...

A poza tym w ogóle nie wiem co ludzie dziś robią - wolny dzień, a na forum jakaś cisza ogólnie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Matyliano pisze:kotika pisze:Dziś z Fanszetą robiłyśmy zdjęcia dwóm pozostałym około 2-miesięcznym kociakom.
Kociaki są na placu budowy i dwa już przepadły. Szukamy im domów stałych lub tymczasowych.
Miałyśmy też zrobić fotki małym kociakom (jeszcze samodzielnie nie jedzą), ale matka gdzieś je przeniosła.
Fotki robiłyśmy po pracy, a teraz niestety szybko ciemno się robi, więc są byle jakie.
Jutro je wstawię, kociaki są śliczne, chyba parka.
Dziewczynka buraska z białymi dodatkami i chyba chłopak feliksowaty.
Wszystko się pomieszało - ten chłopak to babka jednak i jest u mnie. Dziś z Kotiką ją złapałyśmy. Bardzo prosimy o tymczas dla jego siostry/brata bo robi się coraz zimniej ...![]()
Ochrzczona imieniem Rózia![]()
anulka111 pisze:Laserek juz dotarl![]()
Wszystkie koty szalaly ,ale rude najbardziej zawziete
anulka111 pisze:Super![]()
Ten laserek kjest ekstra ,ma bardzo duza kropke-koty mi prawie po scianach latalyteraz odpoczywaja
Zauwazylam ,takiego jeszcze nie mialamjaaana pisze:anulka111 pisze:Super![]()
Ten laserek kjest ekstra ,ma bardzo duza kropke-koty mi prawie po scianach latalyteraz odpoczywaja
Tam są końcówki na wymianę
KaleidoStar pisze:Kotiko, w Warszawie dużo dziewczyn, może podeślij kogoś na wizytę tam? Można poprosić Szalonego Kota, ona obcykana... Wiadomo, że transport to kłopot najmniejszy, zawsze się coś wykombinuje. A może domek w porządku będzie?
Fanszeta pisze:Wczoraj otrzymałam polecenie służbowe, żeby pochwalić się moimi tymczasikami, co niniejszym czynię z wielką radością![]()
Oglądamy sobie telewizję, Antoś z zepsutym pysiem i już mój Szczuruś spod rury.
Antoś usiłuje zdjąć z wędki upolowaną myszkę.
Felutek, czyli najmniejszy ze wszystkich kotów, znaleziony w kociej budce.
morelowa pisze:Aleś Ty wrażliwa, jaaana, żeby zaraz ryczeć
![]()
Wszyscy się zachwycają, tylko już potem nie maja sił o tym pisać, bo ich ten zachwyt po prostu wyczerpał![]()
Rózia też piękna . Następny klon...![]()
A poza tym w ogóle nie wiem co ludzie dziś robią - wolny dzień, a na forum jakaś cisza ogólnieChyba, że koty dopieszczają na zapas. No, bo chyba nie sprzątają ? tracąc czas? Łapią kocięta?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 824 gości