kocurzyca41 pisze:Nie,no skąd...nasze fałdki też muszą być odpowiednie.Wprost proporcjonalne do fałdek naszych najgrubszych milusińskich.
Łomatko!

Moderator: Estraven
kocurzyca41 pisze:Nie,no skąd...nasze fałdki też muszą być odpowiednie.Wprost proporcjonalne do fałdek naszych najgrubszych milusińskich.

beateczka pisze:Bożenka odpoczywaWitamy się wieczorkiem
kalair pisze:beateczka pisze:Bożenka odpoczywaWitamy się wieczorkiem
A żebyś wiedziała Beatko! Ostatnio ciągle u kogoś, albo odwrotnie., dzisiaj dychamy. A jutro na Kota w Butach idziemy.![]()
beateczka pisze:kalair pisze:beateczka pisze:Bożenka odpoczywaWitamy się wieczorkiem
A żebyś wiedziała Beatko! Ostatnio ciągle u kogoś, albo odwrotnie., dzisiaj dychamy. A jutro na Kota w Butach idziemy.![]()
Ja miałam kota w butach gdy nowe prztniosłam, otworzyłam pudełko i... Rudzik hop do butów
bulba pisze:kalair pisze:A jutro na Kota w Butach idziemy.![]()
O, to fajnieTeż bym chętnie poszła
![]()

kalair pisze:bulba pisze:kalair pisze:A jutro na Kota w Butach idziemy.![]()
![]()
Mam nadzieję, że jacyś dorośli będą.![]()

bulba pisze:kalair pisze:bulba pisze:kalair pisze:A jutro na Kota w Butach idziemy.![]()
![]()
Mam nadzieję, że jacyś dorośli będą.![]()
Nioo, ci z małymi dziećmi, z pewnością![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Karolek(ona) pisze:jak poszlam na Shreka 1 to tez sie obawialam, a w calym kinie moze 2jka dzieci byla wtedy a tak to starsi ode mnie
bulba pisze:Na kocie w butach pewnie będzie podobnieJa wolę takie filmy oglądać, niż takie, gdzie się po gębach tłuką i nie daj Boże strzelają.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 15 gości