Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vip0 pisze:Dziewczyny, co jeszcze mogę wziąć oprócz gripexu i herbaty z malinami, żeby mnie postawiło na nogi?
vip0 pisze:Jestem, cioteczki, właśnie wstałam.
Spałam jak kamień, nic mnie nie budziło, o bożym świecie nie wiedziałam.
To znaczy razem spaliśmy, ja i Plam.
Co prawda Aluś albo Punio mają większą powierzchnie grzejną, ale Puniowi się nudzi na łóżku po pięciu minutach, a Aleczek jeszcze nie łóżeczkowy. O Zofii nie wspominam, bo przy niej to bym gucio pospała, dziewczyna ma adhd najwyraźniej
.
No więc tak, mokre mam wszystko i wszędzie, tak, że jak wstałam, to musiałam się szybko przebrać...ale chyba powoli choróbsko się wypaca. W pysiu sahara, głowa jeszcze boli, ale ku dobremu idzie.
Marysiu, zdjęcia obiecuję, ale już chyba nie dziś...ja w sumie to na bieżąco robię i zaraz wstawiam, no a dziś to nie bardzo mogłam.
kotx2 pisze:vip0 pisze:Jestem, cioteczki, właśnie wstałam.
Co prawda Aluś albo Punio mają większą powierzchnie grzejną, ale Puniowi się nudzi na łóżku po pięciu minutach, a Aleczek jeszcze nie łóżeczkowy. O Zofii nie wspominam, bo przy niej to bym gucio pospała, dziewczyna ma adhd najwyraźniej
.
No więc tak, mokre mam wszystko i wszędzie, tak, że jak wstałam, to musiałam się szybko przebrać...ale chyba powoli choróbsko się wypaca. W pysiu sahara, głowa jeszcze boli, ale ku dobremu idzie.
Marysiu, zdjęcia obiecuję, ale już chyba nie dziś...ja w sumie to na bieżąco robię i zaraz wstawiam, no a dziś to nie bardzo mogłam.
zdrówka zycze
puszatek pisze:kotx2 pisze:vip0 pisze:Jestem, cioteczki, właśnie wstałam.
.
zdrówka zycze
i już jesteś...czarownicą![]()
johaśka pisze:Małgoś, dobrze że lepiej ale nie przesadzaj... zapodaj sobie kolejną dawkę specyfikow i do łóżka....
Ruduś sie pogniewał na mnie...
siedział u mnie na kolanach a ja mówię do niego, że grubas jest i brzuszysko mu się robi...a ten mnie cap w policzek![]()
co prawda nie drasnął mnie nawet, ja się wystraszyłam chyba bardziej... ale chyba się obraził na mnie, że mu od grubasów wymyślam
puszatek pisze:zdrowia, zdrowia, dużo zdrowia Małgosiu![]()
![]()
![]()
vip0 pisze:To Ty nie wiesz, że się takich rzeczy nie mówi kotu, a zwłaszcza kotu- facetowi?
Przegwizdałaś sobie na całego
johaśka pisze:vip0 pisze:To Ty nie wiesz, że się takich rzeczy nie mówi kotu, a zwłaszcza kotu- facetowi?
Przegwizdałaś sobie na całego
no już wiem, że się nie mówi...
ale chyba foch przeszedł bo dał sobie uszy wyczyścić i nawet nie fukał...
a teraz śpi u nas w nogach
Gosiek zapodaj miksturkę i do łózka....
ja się zbieram do spania
spokojnej nocy dla wszystkich cioteczek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Talka i 27 gości