SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 06, 2012 12:03 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

najszczesliwsza pisze:
vip0 pisze:Dziubek, obiecuję, że kiedyś skorzystam z propozycji...ale dziś nie wpuszczę do wyra nawet mojego Tarzana :mrgreen: .

Dziewczyny, co jeszcze mogę wziąć oprócz gripexu i herbaty z malinami, żeby mnie postawiło na nogi?

Zacytuję, coby Łukaszowi pokazać

Cho do mnie na wątek, ni to straszno, ni to śmiszno

Byłam, czytałam...ale się dzieje :mrgreen: .
Jak do ciebie zawitam, to sobie sama tego autystyka obejrzę.
I napiszę, co widziałam.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pt sty 06, 2012 12:05 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Erin pisze:Gosieńko, kuruj się! :piwa: :ok:

Toteż właśnie zamierzam :ok: .
Mleko już się grzeje, zaraz miodku włożę i czosneczku przecisnę...a potem maseczka na dzióbek, coby nie ziać i do łóżka.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Pt sty 06, 2012 12:12 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Wampiry będziesz dziś odstraszać :D

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt sty 06, 2012 12:20 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Erin pisze:Wampiry będziesz dziś odstraszać :D

Erin, ja i tak odstraszam...jakby jaki wampir zobaczył, jak wyglądam po porannym wstaniu, to wiałby, aż by się kurzyło :ryk: :ryk: :ryk: .
Włos dziko sterczacy w różnych kierunkach, oczki o połowę mniejsze, niż zwykle, ruchy nieskoordynowane, twarz ozdobiona malowniczymi paskami ogniecionymi przez podusię- normalnie narzeczona frankensteina :ryk: :ryk: :ryk: .

vip

Post » Pt sty 06, 2012 12:21 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Cześć chorutka.Współczuję.Kuracja nie zła,ale zapodaj sobie do tego wszystkiego jeszcze sporo wit.C.Tak z jakiś gram na dobę.Plamuś kochany,grzeje chorą Pańcię.Idol mój. :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Pt sty 06, 2012 12:21 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

U mnie też każdy włos w inna stronę ... chociaż mam dość krótkie.

Erin

Post » Pt sty 06, 2012 12:24 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

kocurzyca41 pisze:Cześć chorutka.Współczuję.Kuracja nie zła,ale zapodaj sobie do tego wszystkiego jeszcze sporo wit.C.Tak z jakiś gram na dobę.Plamuś kochany,grzeje chorą Pańcię.Idol mój. :mrgreen: :mrgreen:

Reniuś :D ! Dzień dobry!
Widziałam, że się witałaś, ale to o jakiejś dziwnej porze było 8O , no i nie byłam pewna, czy juz jestes wstanięta :mrgreen: .
A czy taki na przykład cerutin może być? Albo rutinoscorbin?
Bo takiej samej witaminki c to chyba nie posiadam...

vip

Post » Pt sty 06, 2012 12:25 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Erin pisze:U mnie też każdy włos w inna stronę ... chociaż mam dość krótkie.

A ja mam właśnie dość długie, dlatego efekt jest taki powalający :ryk: .

vip

Post » Pt sty 06, 2012 12:27 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Jak na dziś nie masz,to może być.W dawce 3razy po 4 tabletki,czyli 12 tabletek na dobę.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Post » Pt sty 06, 2012 12:32 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

kocurzyca41 pisze:Jak na dziś nie masz,to może być.W dawce 3razy po 4 tabletki,czyli 12 tabletek na dobę.

To biorę!
Renia, a czemu mnie tak strasznie trzepie?
Normalnie aż podskakuję na krześle, w domu mam ciepło i jestem naprawdę ciepło ubrana.

vip

Post » Pt sty 06, 2012 12:35 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Bo masz dreszcze,zmierz temperaturę.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Post » Pt sty 06, 2012 12:40 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

kocurzyca41 pisze:Bo masz dreszcze,zmierz temperaturę.

Zaraz się wezmę za szukanie termometra...
Wiecie co, ciotuchny?
Ja chyba sobie pójdę, bo mi tak jakoś nieteges na tym krześle. :oops:
Nie gniewajcie się, zajrzę napewno po południu.

vip

Post » Pt sty 06, 2012 12:45 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

vip0 pisze:
Erin pisze:Wampiry będziesz dziś odstraszać :D

Erin, ja i tak odstraszam...jakby jaki wampir zobaczył, jak wyglądam po porannym wstaniu, to wiałby, aż by się kurzyło :ryk: :ryk: :ryk: .
Włos dziko sterczacy w różnych kierunkach, oczki o połowę mniejsze, niż zwykle, ruchy nieskoordynowane, twarz ozdobiona malowniczymi paskami ogniecionymi przez podusię- normalnie narzeczona frankensteina :ryk: :ryk: :ryk: .

Wampir rano po wstaniu nie mógłby Cię zobaczyć, chyba, że miałby pierścień czarownicy, wtedy słońce mu nie straszne :lol:
najszczesliwsza

Post » Pt sty 06, 2012 12:50 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Na razie to się wygrzej i wypoć, to przestanie Cię trzepać.
Ja tak miałam po przedostatniej wizycie w W-wie jesienią.
Po 2 dniach jak mnie wzięło, to buchało ze mnie, jak z pieca.
I telepało na wszystkie strony. Ale się wypociłam w nocy i przeszło.

Erin

Post » Pt sty 06, 2012 12:55 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Jeju dziewczyny ale Wy trzepiecie tymi ozorkami. Nie mogę nadążyć z czytaniem :P
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

[poprzednia][następna]