Kasa Kastracyjna - szukamy nowej formuły, info s 24

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 05, 2012 14:33 Re: Kasa Kastracyjna - szukamy nowej formuły, info s 24

jeśli miało to na celu zniechęcenie do korzystania z pomocy fundacji, to nie rozumiem :(
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Czw sty 05, 2012 20:31 Re: Kasa Kastracyjna - szukamy nowej formuły, info s 24

Raczej nie chodzi o zniechęcenie. Olafen chciała chyba pokazać że jeśli chodzi o fundacje to nie zawsze jest to sprawdzony i dobry sposób. Tylko że wpłacanie na prywatne konto też może się różnie skończyć.
Jak dla mnie to sytuacja wytworzyła się patowa.
Na tyle osób, które są na miau- wypowiedziało się chyba 5. :( Wychodzi na to że KK powinna być zamknięta.
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Czw sty 05, 2012 21:41 Re: Kasa Kastracyjna - szukamy nowej formuły, info s 24

Nie mogłam nigdzie znaleźć wątku, ale już mam :) Na moim masKOTKOWYM (viewtopic.php?f=20&t=137116&p=8340282#p8340282) bazarku 4 kotki kupiła CheshireCat1, która przelała na moje konto pieniążki na sterylizację 2 kotek :D Jedna z nich miała zabieg w ubiegłym tygodniu, została jeszcze jedna, na którą będę "polować" jutro wieczorem, żeby na sobotę rano dostarczyć ją do lecznicy. W związku z tym bardzo dziękuję za zaoferowaną pomoc, ale problem dzięki CheshireCat1 już rozwiązany :) Ustępuję miejsca innym ;)

michalinadzordz

Od: Nie wrz 25, 2011 9:24

Post » Pt sty 06, 2012 9:24 Re: Kasa Kastracyjna - szukamy nowej formuły, info s 24

meg11 pisze:Raczej nie chodzi o zniechęcenie. Olafen chciała chyba pokazać że jeśli chodzi o fundacje to nie zawsze jest to sprawdzony i dobry sposób.

jako wolontariuszka Fundacji, którą chciałam poprosić o pomoc, czuję się obrażona. Nie powierzyłabym pieniędzy na tak ważny cel nikomu nie znanej organizacji.

Tylko że wpłacanie na prywatne konto też może się różnie skończyć.

Owszem, także dla posiadacza konta. Dlatego w to nie zamierzam się bawić.

Jak dla mnie to sytuacja wytworzyła się patowa.
Na tyle osób, które są na miau- wypowiedziało się chyba 5. :( Wychodzi na to że KK powinna być zamknięta.

podziękujmy osobom, które do tego doprowadziły twierdząc, że dla dobra kotów.

W czasach największej świetności KK wypowiadało się jakieś 15-20 osób, więc 5 osób to nie jest tak najgorzej ;)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Pt sty 06, 2012 10:18 Re: Kasa Kastracyjna - szukamy nowej formuły, info s 24

Aga nie musisz czuć się obrażona. Poprosilaś o wypowiadanie się więc ludzie się wypowiadają.
Zapytaj tą fundację czy się zgodzą.
Wtedy wszystko będzie jasne.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.

meg11

Post » Pt sty 06, 2012 10:27 Re: Kasa Kastracyjna - szukamy nowej formuły, info s 24

meg11 pisze:Aga nie musisz czuć się obrażona. Poprosilaś o wypowiadanie się więc ludzie się wypowiadają.
Zapytaj tą fundację czy się zgodzą.
Wtedy wszystko będzie jasne.

Nie mam po co pytać, skoro nie ma woli wpłacania na konto fundacji. Prosiłam o to parę osób i wszystkie deklarowały, że się wstrzymają z wpłatami.
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Pt sty 06, 2012 12:58 Re: Kasa Kastracyjna - szukamy nowej formuły, info s 24

Zamknij KK.
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.

meg11

Post » Pt sty 06, 2012 13:12 Re: Kasa Kastracyjna - szukamy nowej formuły, info s 24

meg11 pisze:Zamknij KK.

Chyba tak trzeba będzie zrobić, innego wyjścia nie widzę.
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Pt sty 06, 2012 13:24 Re: Kasa Kastracyjna - szukamy nowej formuły, info s 24

Aga ja od tego miesiąca będę co miesiąc wpłacać na Chatul.
Nie interesują mnie rozgrywki personalne forumowiczów, a tego jak zdążyłam zauważyć tu na forum jest bardzo dużo. Tradycyjnie razem z kąpielą wylano dziecko :evil:
Co miesiąc jakiś grosz pójdzie a jak przy tym jakiś miaukowicz dostanie pomoc to będzie bardzo fajnie. :mrgreen:
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.

meg11

Post » Pt sty 06, 2012 14:43 Re: Kasa Kastracyjna - szukamy nowej formuły, info s 24

meg11 pisze:Aga ja od tego miesiąca będę co miesiąc wpłacać na Chatul.
Nie interesują mnie rozgrywki personalne forumowiczów, a tego jak zdążyłam zauważyć tu na forum jest bardzo dużo. Tradycyjnie razem z kąpielą wylano dziecko :evil:
Co miesiąc jakiś grosz pójdzie a jak przy tym jakiś miaukowicz dostanie pomoc to będzie bardzo fajnie. :mrgreen:

Bardzo dziękuję :D z konta kastracyjnego Chatula pomoc dostają koty z Jarosławca z bannerka w moim podpisie i kastrowane są bezdomne/ działkowe koty z Bytomia. I to pewnie nie wszystko :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Pt sty 06, 2012 17:12 Re: Kasa Kastracyjna - szukamy nowej formuły, info s 24

A kto na tym najbardziej ucierpi? Może Wam ( czyt. "buntownikom") plakat TOZ-u o sterylce podesłać?
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Od: Czw paź 13, 2011 6:03

Post » Pt sty 06, 2012 18:22 Re: Kasa Kastracyjna - szukamy nowej formuły, info s 24

Lilianna J-wie pisze:A kto na tym najbardziej ucierpi? Może Wam ( czyt. "buntownikom") plakat TOZ-u o sterylce podesłać?

My tu większość plakatów, dotyczących sterylizacji raczej dobrze znamy.
FORZA!
ITALIA

bianco nero

Od: Czw gru 11, 2008 2:12

Post » Pt sty 06, 2012 18:23 Re: Kasa Kastracyjna - szukamy nowej formuły, info s 24

Jednak chyba z tego się nie korzysta..
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Od: Czw paź 13, 2011 6:03

Post » Pt sty 06, 2012 18:30 Re: Kasa Kastracyjna - szukamy nowej formuły, info s 24

XAgaX pisze:Chyba tak trzeba będzie zrobić, innego wyjścia nie widzę.

Wyjścia nie widzisz, ale zobacz w wyobraźni skutki. Ludzie mają coraz mniej pieniędzy, więc będzie coraz więcej kotów.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt sty 06, 2012 18:39 Re: Kasa Kastracyjna - szukamy nowej formuły, info s 24

MalgWroclaw to nie Aga "zaczęła wojnę" jak to inni napisali- to dla dobra kotów.
No to mamy efekty tej "dobroci" zero bazarków, zero wpłat.
Wcale się nie dziwię że ma tego dość. Poprosiła o wyrażanie zdania.Przyszły tabuny i się wypowiadają <sic>
Kolejny człowiek, który za to co robi został zjechany. Ciekawe kto następny?
Lista robi sie coraz dłuższa a "czyniący dobrze dla kotów" mają coraz lepsze samopoczucie.
Grunt to sobie pojeżdzić po kimś nie bacząć na konsekwencje.
Aga zamknij KK. To jak widzisz nie ma sensu.

Ile miałaś wpłat w grudniu i ile zwierząt zostało wykastrowanych i wysterilizowanych?
Ile w listopadzie?
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.

meg11

[poprzednia][następna]