Moderator: Moderatorzy
dagmara-olga pisze:kiedy bendom prezenty dla missmisterów czy jakos tak?
E?
Morf
maueczarne pisze:isabell36 pisze:maueczarne pisze:Kociara82 pisze:a mi sie marzy takie nie koniecznie maue bo duze moze byc jak najbardziej, ale najlepiej by bylo wlasnie czarne
Mi także. Ewentualnie z białym krawacikiem i skarpetkami.
U mnie na razie dokocenia nie będzie. Najpierw przeprowadzka niestety. A dwa, mam zagorzałą jedynaczkę i nie wiem czy zaakceptuje innego kota. Będziemy próbować po przeprowadzce.
Ale cudaśny pingwinek
Duszek686 pisze:Mnie jeszcze przychodzą do głowy inne kategorie![]()
- zły kot - najgroźniejsza, najbardziej zła mina
- kot - niewiniątko - często koty robią minę skrzywdzonych słodziaków
- kot i zabawka
- kot i przyjaciele - zdjęcia kotów z innymi zwierzakami - psem, świnką morską, królikiem czy innym zaprzyjaźnionym zwierzątkiem
- kocia przyjań - zdjęcia z przejawów przyjaźni kocio-kociej
- kot w dziwnym miejscu - najdziwniejsze miejsca, w jakie wdrapał się czy wszedł kot
- kot i natura - zdjęcia z roślinkami np doniczkowymi lub ciętymi, przy naturalnym drapaku typu pieniek drzewa, kot w ogrodzie
- kot i sprzęt RTV/AGD - kot i telewizor, drukarka, komputer, odkurzacz itp
- kot w kuchni - kot przy patelni, w zlewozmywaku, na okapie, kradnący jedzenie z garnka lub talerza, pijący wodę ze szklanki itp
- kot i medycyna - koteczki w ubrankach posterylkowych, w kołnierzach, w gipsie, bandażzach.. - dość makabryczna chyba kategoria, ale może też być zabawna
- kot przy posiłku
- kot na drapaku
Kategorie można mnożyć w nieskończoność![]()
isabell36 pisze:
Mam ochotę zrobić "pierdzioszki" na tym słodkim karmelowym brzuszku![]()
![]()
![]()
tylko przy takim futrze to chyba się nie da
isabell36 pisze:Mam ochotę zrobić "pierdzioszki" na tym słodkim karmelowym brzuszku![]()
![]()
![]()
tylko przy takim futrze to chyba się nie da
Kociara82 pisze:ok, wiec kolejny konkurs bedzie dotyczyl kotkow niepelnosprawnych/kalekich. Jak widac na przykladzie Morfa-brak oczka nie odbiera mu uroku osobistego, wrecz jest to urocze "puszczanie oczka", takie zalotne
slit focie zostawie na walentynki a zabawne przy okazji prima aprilisu
ewa_mrau pisze:Kociara82 pisze:ok, wiec kolejny konkurs bedzie dotyczyl kotkow niepelnosprawnych/kalekich. Jak widac na przykladzie Morfa-brak oczka nie odbiera mu uroku osobistego, wrecz jest to urocze "puszczanie oczka", takie zalotne
slit focie zostawie na walentynki a zabawne przy okazji prima aprilisu
to jakie są terminy?
... mry!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 218 gości