vailet pisze:kalair pisze:Znajomości się liczą.![]()
![]()
A licząKarola mnie namówiła na tą zmianę banerku bo Bejbi teraz innaczej już w sumie wygląda no i ruchomego nigdy nie miała
Bo nie chciałaś.

A Bejbi wygląda ślicznie.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vailet pisze:kalair pisze:Znajomości się liczą.![]()
![]()
A licząKarola mnie namówiła na tą zmianę banerku bo Bejbi teraz innaczej już w sumie wygląda no i ruchomego nigdy nie miała
kalair pisze:vailet pisze:kalair pisze:Znajomości się liczą.![]()
![]()
Bo nie chciałaś.![]()
kalair pisze:vailet pisze:kalair pisze:Znajomości się liczą.![]()
![]()
Bo nie chciałaś.![]()
Karolek(ona) pisze:kalair pisze:vailet pisze:kalair pisze:Znajomości się liczą.![]()
![]()
Bo nie chciałaś.![]()
ja próbowałam Ci zrobic banerek najpierw ale mi nie szło to poprosiłam Bożene choć ona myślała ze wcale nie chcesz bo nie mówiłas - ot błedne koło
następnym razem poprostu pytaj kogo trzeba
Karolek(ona) pisze:oraz
ninakiler pisze:Bejbi wyglada zjawiskowo... teraz mialam czas akurat podczytac...Na zdjęcia napatrzec sie nie moge
No i ten banerek fajny
![]()
![]()
vailet pisze:kalair pisze:vailet pisze:kalair pisze:Znajomości się liczą.![]()
![]()
Bo nie chciałaś.![]()
Bo nie chciałam Ci głowy zawracaća foty to te lepsze z nowszych wybrałam
vailet pisze:ninakiler pisze:Bejbi wyglada zjawiskowo... teraz mialam czas akurat podczytac...Na zdjęcia napatrzec sie nie moge
No i ten banerek fajny
![]()
![]()
Bejbi dziękuje za komplementy
kalair pisze:vailet pisze:kalair pisze:vailet pisze:kalair pisze:Znajomości się liczą.![]()
![]()
Bo nie chciałaś.![]()
Bo nie chciałam Ci głowy zawracaća foty to te lepsze z nowszych wybrałam
Piękne te fotki.Chociaż przyznam, że wolałabym więcej pysia w bannerku
[Ale ja już tak mam..
]
ninakiler pisze:vailet pisze:ninakiler pisze:Bejbi wyglada zjawiskowo... teraz mialam czas akurat podczytac...Na zdjęcia napatrzec sie nie moge
No i ten banerek fajny
![]()
![]()
Bejbi dziękuje za komplementy
nie ma za co dziekowac... bo naprawdę to bardzo urokliwa kiciunia
kalair pisze:Miałam na myśli wykadrowanie pysia./ Zdjęcia były całkiem wyraźne.
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51 i 31 gości