najmysia pisze:Przy okazji, wie ktoś skąd się bierze odpis świadectwa chrztu. Wy tu mądre dziewczęta, to na pewno wiecie.
z parafii, gdzie byłaś chrzczona (idziesz do kancelarii kościelnej i masz kupę frajdy z rozmowy, która się tam odbędzie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
najmysia pisze:Przy okazji, wie ktoś skąd się bierze odpis świadectwa chrztu. Wy tu mądre dziewczęta, to na pewno wiecie.
najmysia pisze:Ale jaja, już mi się serce raduje na tą rozmowę, a jak mu powiem ze potrzebuje do apostazji to będzie jazda bez trzymanki
mam isć z dyktafonem, cobyście potem paszłuszać mogły?jozefina1970 pisze:Będzie! Jazda, znaczy się
najmysia pisze:mam isć z dyktafonem, cobyście potem paszłuszać mogły?jozefina1970 pisze:Będzie! Jazda, znaczy się
pozytywka pisze:najmysia pisze:Przy okazji, wie ktoś skąd się bierze odpis świadectwa chrztu. Wy tu mądre dziewczęta, to na pewno wiecie.
z parafii, gdzie byłaś chrzczona (idziesz do kancelarii kościelnej i masz kupę frajdy z rozmowy, która się tam odbędzie)
najmysia pisze:Tylko uważaj na datę ważności świadectwa chrztuJak brałam synowi (miał się żenić) ksiądz powiedział, że ważne 3 miesiące
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot], Lifter, muza_51 i 162 gości