Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
johaśka pisze:Gosia jak następnym razem będę miała nadprodukcję to się podzielę....
nie wiem czy wy też tak macie, że jak jest jakaś impreza albo święta albo cokolwiek, gdzie mają być goście (choćby tylko jedna sztuka) to narobicie jedzenia na pułk wojska? z obawy że zabraknie....
ja tak własnie mam a potem obdarowuję pół rodziny sałatkami, przetworami itp.....
kamari pisze:Gosiu, piękny naprawdę masz pomysł![]()
Tylko może zamiast robić wątek częstochowsko - jedzeniowy pozostań przy starym. Większy odzew będzie
johaśka pisze:Aniu (mogę tak?) choćby na już
kurde..... przecież sklepy będa dopiero w sobotę otwarte....
aaaa w zeszłym roku mąż dostal na święta z pracy kiążkę z przepisami Kuronia....
i tam był przepis na sledzie po kaszubsku....
robiłam je w zeszłym roku na Boże Narodzenie i sie rodzina zajadała
kamari pisze:Widzisz Gosiu, twój wątek był zawsze wyjątkowy...dzięki tobie. Bo jesteś wyjątkowa. Tak, jak i twoje bajkowe koty i wątki. Nie rezygnuj z tego. Wierz mi, to dobrze posłuży twojej wspaniałej inicjatywie.
ilgatto pisze:Jasne,że "mogę" i czy ja mogę Asiu![]()
No właśnie jutro święto....
Te po kaszubsku robiłaś ze śledzi solonych tak? Bo te "moje" są z matjasów.(napisałam moje,ale to przepis od koleżanki)
kamari pisze:Widzisz Gosiu, twój wątek był zawsze wyjątkowy...dzięki tobie. Bo jesteś wyjątkowa. Tak, jak i twoje bajkowe koty i wątki. Nie rezygnuj z tego. Wierz mi, to dobrze posłuży twojej wspaniałej inicjatywie.
johaśka pisze:Agata to znaczy, że Małgoś wie jak bata na ciebie trzymac![]()
a ja lubię tu bywać bo tu tak.... miło i rodzinnie jest
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bajera i 33 gości