Fofko, jelopy i goscie

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 05, 2012 21:10 Re: Fofko, jelopy i goscie

taizu pisze:Chłopie, to ty od tych dużych chrupów tak rośniesz! Mejkun się z Ciebie robi!
Szara Smoczyca

e ja podlaski kot jestem nie zaden majnkun :mrgreen:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Czw sty 05, 2012 21:14 Re: Fofko, jelopy i goscie

PearlRain pisze:
taizu pisze:Chłopie, to ty od tych dużych chrupów tak rośniesz! Mejkun się z Ciebie robi!
Szara Smoczyca

e ja podlaski kot jestem nie zaden majnkun :mrgreen:

Od mejkunowych chrupów się zamieniasz w mejkuna! 8O Za duzo ich widać jesz!
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Czw sty 05, 2012 21:18 Re: Fofko, jelopy i goscie

Duza mi wydziela te chlupy :evil: ale sobie chowam i mam pod kocykiem, one som doble najlepiej je lubiem bo te inne to tak sobie mi smakujom, ja chcem być duzy i mondry jak Molf, nieuistlasony jak Komandos i zglabny jak Nikita :mrgreen:

PearlRain

Post » Czw sty 05, 2012 22:49 Re: Fofko, jelopy i goscie

Komandos ten jelop??? 8O

A w ogole to dzisiaj wykukalam, ze to nowe cus to chyba z nami juz zostanie i sien czeba przyzwyczajac... I to chyba nie jest kocur ani kotka tylko cosik innego. Pachnie jak ludz, ale zlopie mleko jak ja 8O czyli kot. Jogurta nie je... No czy dni siem nie myje i mysle co to kur... jest?!!??? 8O
Hogata

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

Post » Czw sty 05, 2012 23:20 Re: Fofko, jelopy i goscie

Hogata zbij to łapom!!!
Fionia

A może macie jamnikuff??To nie jezd aby jamnik??
Amcia

(Duże chrupy u nas lubił tylko jamnik...ale on lubi wszystko.Skąd Borys wziął te chrupy??Chcecie go zmejkunić czy co?! :mrgreen:)

Boryz a nie chcesz być jak my: pjenkny, plaskaty i mijentki???
Może jeszcze wyrośnjesz na persa?
Hogata powjec mu, że persy som pjenkne i takie fspaniełe!
F & A
Ostatnio edytowano Czw sty 05, 2012 23:24 przez kotkins, łącznie edytowano 2 razy

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Czw sty 05, 2012 23:22 Re: Fofko, jelopy i goscie

PearlRain pisze:Duza mi wydziela te chlupy :evil: ale sobie chowam i mam pod kocykiem, one som doble najlepiej je lubiem bo te inne to tak sobie mi smakujom, ja chcem być duzy i mondry jak Molf, nieuistlasony jak Komandos i zglabny jak Nikita :mrgreen:

Siem gupek tak ucieszył jak mu to pofturzyłem...normalnie z tej radości wlazł na chujankę i Duża musiała go takim śmierdzielem z żywicy czyscić :mrgreen:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Czw sty 05, 2012 23:29 Re: Fofko, jelopy i goscie

Moze to jamnik 8O kij wie. A z tym Glutem gadala nie bende bo gadam tylko z Kefirem i plaskaczami. Co siem robi z jamnikami??? Bo ten tylko lezy, krzyczy i zlopie mleko.
Hogata

Mary_Poole

Post » Pt sty 06, 2012 10:44 Re: Fofko, jelopy i goscie

Mary_Poole pisze:Komandos ten jelop??? 8O
Hogata

Hogata ja tes jestem jełop, tak casem Duza mówi do mnie :mrgreen: , a wcoraj to sie letko wnerwiłem, bo do stalsej Duzej pszysła taka kolezanka i laziła za mnom bo jestem slicny kiciuś i kciała mnie pogłaskać, a co ja plusowy misio do głaskania jestem ??? nie lubie jak mnie ktoś opcy głaska, schowałem sie i se mogła mnie podziwiać :mrgreen:

PearlRain

Post » Pt sty 06, 2012 22:42 Re: Fofko, jelopy i goscie

Jamnikuff siem kocha!
Amcia

Jamniki żrom sfoje i nasz chrupy.To nie jamnik.Może że to miećwieć.Widziałam w płakim pudle Durzych miećwiecia.
Żre, ryczy.
Mleko lubi.
Uważaj Hogata miećwieć może zjeść perskom.
Najlepiej zbij łapom!
Fionia

(miećwieć- tak na pewne zwierzątko mówił moj syn jakieś 13 lat temu...wiecie jakie to zwierzątko??) :mrgreen:

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pt sty 06, 2012 22:48 Re: Fofko, jelopy i goscie

Po rosyjsku to zwierzatko chyba sie miedwiej nazywa czy jakos tak. Na takiego wielkiego, brodatego Pakistanczyka co monitorowal w pracy moje telefony (stojac na strazy poziomu serwisu) mowilismy tak;))

Mary_Poole

Post » Pt sty 06, 2012 22:58 Re: Fofko, jelopy i goscie

Mary_Poole pisze:Po rosyjsku to zwierzatko chyba sie miedwiej nazywa czy jakos tak. Na takiego wielkiego, brodatego Pakistanczyka co monitorowal w pracy moje telefony (stojac na strazy poziomu serwisu) mowilismy tak;))

Miedvied', czyli Misza :mrgreen:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Sob sty 07, 2012 11:10 Re: Fofko, jelopy i goscie

mniś?
Obrazek

gossam

Od: Sob mar 17, 2007 19:09

Post » Sob sty 07, 2012 17:31 Re: Fofko, jelopy i goscie

Duza chce mje z domu wyrzucic 8O ratunku!!!! Fofo mowi, ze 'nareszcie' Michal 'a nie mowilem?'. A ja laze i siem lasze i fszystko, ale w razie wu mje pszygarnie????
Komandos

Mary_Poole

Post » Sob sty 07, 2012 17:50 Re: Fofko, jelopy i goscie

Mary_Poole pisze:Duza chce mje z domu wyrzucic 8O ratunku!!!! Fofo mowi, ze 'nareszcie' Michal 'a nie mowilem?'. A ja laze i siem lasze i fszystko, ale w razie wu mje pszygarnie????
Komandos

pojdziemy lazem Komandos? ja chlupy mam zachomikowane damy ladę, mje tes Duza mowi, że jak w nocy bendem latał po łosku to mje wystawi psed blok na mlóz i desc, a gdzie ja mam latać jak łosko po dlodze no dzie? 8O

PearlRain

Post » Nie sty 08, 2012 11:17 Re: Fofko, jelopy i goscie

ale siem polobiło, idem sobje na fotel mój i Dziadka polezeć minutkę a tam lezy coś nieprzezpiecznego, nafukałem na to, a to nic, to fukam i warcem i wjecie nic zelo leakcji, fcale siem nie wystlasyło mnie 8O lezalo dalej na fotelu normarnie jakby kota siem nie bało, psysła Duza na to moje fukanie i telas siem smieje, bo niby na pilota zem fukał i warcał, to po co lezał na moim fotelu no po co?

PearlRain

[poprzednia][następna]