SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 05, 2012 18:42 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Hejka z wieczora :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw sty 05, 2012 18:44 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

vip0 pisze:Polecam Pusia- wielka ruda ciapa :ryk: :ryk: :ryk: .

Małgoś nie prowokuj... bo B jest skłonny na nogach po Pusia lecieć :D

Erin :)
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Czw sty 05, 2012 18:45 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Erin pisze:Hejka z wieczora :)

Cześć :D !
Jak po wyprawie?
Bardzo zmęczona?
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Czw sty 05, 2012 18:46 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Hmm... to ja zaraz załatwię farbowanie tych z Pajęczna :ryk: :ryk:
najszczesliwsza

Post » Czw sty 05, 2012 18:48 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

johaśka pisze:
vip0 pisze:Polecam Pusia- wielka ruda ciapa :ryk: :ryk: :ryk: .

Małgoś nie prowokuj... bo B jest skłonny na nogach po Pusia lecieć :D

Erin :)

No co Ty, Asia 8O !
To żart taki był :? ...rozumiem, że nietrafiony? :ryk: :ryk:
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Czw sty 05, 2012 18:49 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Małgosia, jakbyś ogłosiła, że Punia wydać chcesz, to bym była pierwsza!

Rasowy kot!
Znaczy Punio rasy Punio :ryk:
najszczesliwsza

Post » Czw sty 05, 2012 18:49 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

najszczesliwsza pisze:Hmm... to ja zaraz załatwię farbowanie tych z Pajęczna :ryk: :ryk:

Zaraz tam farbowanie...mnie się na przykład nieziemsko podobają czarne koty, a zakochuję się w innych :( ...serce nie sługa...

vip

Post » Czw sty 05, 2012 18:50 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Gosiek przecież ja wiem, że Punia nie oddasz ;)
ale jest uroczy, to mu trzeba przyznac :)
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Czw sty 05, 2012 18:50 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

najszczesliwsza pisze:Małgosia, jakbyś ogłosiła, że Punia wydać chcesz, to bym była pierwsza!

Rasowy kot!

No masz! :mrgreen:
Muszę go opatentować...i koniecznie rodowód :ryk: :ryk: :ryk: .

vip

Post » Czw sty 05, 2012 18:52 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

johaśka pisze:Gosiek przecież ja wiem, że Punia nie oddasz ;)
ale jest uroczy, to mu trzeba przyznac :)

Tak naprawdę, Aś, to zadnego nie oddam :mrgreen: .
Co nie znaczy, że nieraz nie mam ochoty :evil: .

vip

Post » Czw sty 05, 2012 18:53 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

no wiesz... ja dzisiaj ugryzłam (delikatnie co prawda) Rudka... bo chciał się bawić i mnie capnął w rękę.... pewnie przypadkiem...
więc mu oddałam :ryk: ale chłopak miał zdziwioną minę :ryk:
i obiecałam mu, że jak jeszcze raz tak zrobi to go wyrzucę z domu.... się nie przejął ;)
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Czw sty 05, 2012 18:56 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

vip0 pisze:
najszczesliwsza pisze:Małgosia, jakbyś ogłosiła, że Punia wydać chcesz, to bym była pierwsza!

Rasowy kot!

:ryk:
najszczesliwsza

Post » Czw sty 05, 2012 18:57 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Dziękuję za troskę, Gosiu :love:
Już trochę lepiej. Ale myślałam, że padnę, jak dojdę do domu.
Ruch w Realu nawet nie za duży, bo jutro drugie Święta się zaczynają.
Ale może dlatego kasjerki jakieś średnio ruchawe. I korki na mieście, że szok :roll:
Zajęło mi to 2h po pracy, a galerię mam stosunkowo blisko - i od domu, i od firmy.
I na za zakupach byłam tylko 3 kwadranse, więc te dojazdy to po prostu tragedia.
Dobrze, że jutro wolne. Wyśpię się, pójdę do kościoła, a potem laba z kiciami :kotek: :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw sty 05, 2012 18:58 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

najszczesliwsza pisze:
vip0 pisze:

Rasowy kot!

:ryk:

No co, bo potem się rozpęta...że pseudo...że wsobny...albo zasobny...czy jakoś tak :D .
To nie mów na razie nikomu, ja sie tyle ostatnio o tym naczytałam, a i tak nic nie rozumiem :oops: .

vip

Post » Czw sty 05, 2012 19:01 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

johaśka pisze:no wiesz... ja dzisiaj ugryzłam (delikatnie co prawda) Rudka... bo chciał się bawić i mnie capnął w rękę.... pewnie przypadkiem...
więc mu oddałam :ryk: ale chłopak miał zdziwioną minę :ryk:
i obiecałam mu, że jak jeszcze raz tak zrobi to go wyrzucę z domu.... się nie przejął ;)

Iiiii tam...ja swoje wyrzucam mniej więcej kilka razy dziennie...się nie przejmują też, dalej mieszkają, bo myślą, że żartuję :ryk: .
Ale Asia, tak gryźć? 8O ...kota? 8O ...
To trzeba gdzieś zgłosić, albo coś...mnie się wydaje...
:ryk: :ryk: :ryk:

vip

[poprzednia][następna]