SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 05, 2012 18:11 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

johaśka pisze:a ja jestem :)
własnie piekę dwa serniczki bo na jeden mi wyszlo za dużo masy.....
pachnie ładnie ale nie wiem jak ze smakiem bo..... namotalam trochę ;)

Gosia wyobrażam sobie jak musiałaś wyglądać.... dobrze, że nikogo nie spotkałas ;)

Już się zbieram i lecem :mrgreen:

:1luvu:
najszczesliwsza

Post » Czw sty 05, 2012 18:12 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

johaśka pisze:a ja jestem :)
własnie piekę dwa serniczki bo na jeden mi wyszlo za dużo masy.....
pachnie ładnie ale nie wiem jak ze smakiem bo..... namotalam trochę ;)

Gosia wyobrażam sobie jak musiałaś wyglądać.... dobrze, że nikogo nie spotkałas ;)

O to chodzi, że ja wcale nie wiem, czy nikogo nie spotkałam...przecież nic nie widziałam :evil: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Czw sty 05, 2012 18:14 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Gosia to może nawet i lepiej, że nie widziałaś nic.....
to oznacza, że nawet jak kogoś spotkałas to ten ktoś nie wie czy to ty czy ktoś inny ;)

Agata..... jeszcze się piecze ;)
ale ty mowiłaś ze pizze lubisz :P
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Czw sty 05, 2012 18:14 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

izka53 pisze:kto się pochował, to się pochował, ja wciąż jestem :mrgreen:

To się trza ujawnić, a nie cichcem podczytywać :ryk: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Czw sty 05, 2012 18:15 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

johaśka pisze:Gosia to może nawet i lepiej, że nie widziałaś nic.....
to oznacza, że nawet jak kogoś spotkałas to ten ktoś nie wie czy to ty czy ktoś inny ;)

Agata..... jeszcze się piecze ;)
ale ty mowiłaś ze pizze lubisz :P

Jadłam dziś tylko mannę, na słodkie mam ochotę 8)
najszczesliwsza

Post » Czw sty 05, 2012 18:15 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

muszę interweniować w łazience bo się laski biją.....
z/w
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Czw sty 05, 2012 18:17 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Asia, a jak pertraktacje z małżem :?: :wink:
Dokocenie będzie?

vip

Post » Czw sty 05, 2012 18:25 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

vip0 pisze:Dokocenie będzie?

cholera wie.... to znaczy bankowo małej rudej nie będzie bo ktoś był szybszy ode mnie.... :(
ale trudno.... widocznie tak miało być
poza tym mąż jest bardziej za dokoceniem po wakacjach bo stwierdził, że na wakacje z jednym kotem damy radę jechać a z dwoma ciężej.... bo generalnie małż sobie nie wyobraża zostawienia Kota samego w domu, nawet jakby ktoś miał do niego przychodzić.....

laski sie pobiły i zalały pół łazienki.....
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Czw sty 05, 2012 18:27 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

johaśka pisze:
vip0 pisze:Dokocenie będzie?

cholera wie.... to znaczy bankowo małej rudej nie będzie bo ktoś był szybszy ode mnie.... :(
ale trudno.... widocznie tak miało być
poza tym mąż jest bardziej za dokoceniem po wakacjach bo stwierdził, że na wakacje z jednym kotem damy radę jechać a z dwoma ciężej.... bo generalnie małż sobie nie wyobraża zostawienia Kota samego w domu, nawet jakby ktoś miał do niego przychodzić.....

laski sie pobiły i zalały pół łazienki.....

Dlatego mam jedno dziecko :lol:

to kiedy jedziemy do Pajęczna :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A co do wakacji, to może nawet przeczekać u mnie jak wyjedziecie, mężowi przekaż 8) ;)
najszczesliwsza

Post » Czw sty 05, 2012 18:28 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Agata chodzi o to, że B sobie nie wyobraża rozstania z Rudkiem.... no wiesz, solidarność jajek.... :ryk: jakkolwiek to rozumieć bo Rudek bezjajeczny przecież ;)
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Czw sty 05, 2012 18:29 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

vip0 pisze:To się trza ujawnić, a nie cichcem podczytywać :ryk: .

To tez się ujawniłam :mrgreen:
U Ciebie juz byłam, podsikałam, na inne wąty se poszłam, do siebie tez :mrgreen:

Johaśka, im póżniej tym trudniejsze moze byc dokocenie, ja się wahałam za długo :cry:
A małż, jak podatny, to kuj póki gorące :ryk: :ryk:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Czw sty 05, 2012 18:29 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Ja mam dwie, ale nigdy się nie biły...za to wyzywać się potrafiły soczyście :mrgreen: .
Szkoda, że nie wyszło :( ...a małż niech jeszcze myśli, bo wiadomym jest powszechnie, że jeden kot się nudzi :mrgreen: .

vip

Post » Czw sty 05, 2012 18:31 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

izka53 pisze:
vip0 pisze:To się trza ujawnić, a nie cichcem podczytywać :ryk: .

To tez się ujawniłam :mrgreen:
U Ciebie juz byłam, podsikałam, na inne wąty se poszłam, do siebie tez :mrgreen:

Johaśka, im póżniej tym trudniejsze moze byc dokocenie, ja się wahałam za długo :cry:
A małż, jak podatny, to kuj póki gorące :ryk: :ryk:

To dlatego mam taki wątek zalany :ryk: :ryk: :ryk: .

vip

Post » Czw sty 05, 2012 18:33 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

na razie kot się nie nudzi bo wszyscy w domu ;)
znaczy w pewnym sensie.... bo obie laski w domu siedzą :)
także wydaje mi się, że jak wychodzimy na jakiś czas to biedny odpoczywa od nas....
póki co nie odpocznie przynajmniej do wtorku.... dzisiaj się schował w transporterze.... i to tak, że go widać nie bylo tylko po wystającym uchu poznałam ze tam jest....
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Czw sty 05, 2012 18:40 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

A może pokażesz mężowi moje stadko, niech sobie co wybierze :mrgreen: !
Polecam Pusia- wielka ruda ciapa :ryk: :ryk: :ryk: .

vip

[poprzednia][następna]