Paluch 6 - potrzebne dt, karma, wsparcie...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 05, 2012 7:39 Re: Paluch 6 - potrzebne dt, karma, wsparcie...

Tillibulku,
Akcja "Dzeisiątak na życie" to taka spontaniczna akcja na Paluszki, nie fundusz.
Została zapoczątkowana jak miałyśmy dług w lecznicy na kilka stówek.

Inne akcje obejmowały pomoc najbardziej potrzebującym kotom lub też np. zakup lampy UV.
Pieniądze pewnie pójdą na pomoc DT, zakup odpowiedniej karmy, tak naprawdę na wszystko co jest związane z Paluszkami i akurat w tym momencie potrzebne są pieniądze na ten cel.
ObrazekObrazek

naline

Od: Pt lip 02, 2010 8:45

Post » Czw sty 05, 2012 8:32 Re: Paluch 6 - potrzebne dt, karma, wsparcie...

Tillibulku - poproś na PW o nr konta Jamkasicę lub Alareipan . One to "ogarniają" :wink: .

Chciałam zapytać , czy znajdziemy chętne osoby do robienia bazarków ? Mamy sporo fajnych rzeczy a nasza Lanua,która do tej pory tym się zajmowała , chwilowo nie ma możliwości tego robić. Dlatego może ktoś na "zastępstwo"?.

I akcje "dziesiątak" i bazarki są bardzo potrzebne !

Dużo Paluszków czeka na pomoc !!!
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Czw sty 05, 2012 8:58 Re: Paluch 6 - potrzebne dt, karma, wsparcie...

naline pisze:Tillibulku,
Akcja "Dzeisiątak na życie" to taka spontaniczna akcja na Paluszki, nie fundusz.
Została zapoczątkowana jak miałyśmy dług w lecznicy na kilka stówek.

Inne akcje obejmowały pomoc najbardziej potrzebującym kotom lub też np. zakup lampy UV.
Pieniądze pewnie pójdą na pomoc DT, zakup odpowiedniej karmy, tak naprawdę na wszystko co jest związane z Paluszkami i akurat w tym momencie potrzebne są pieniądze na ten cel.

no wlasnie nie kojarze tej akcji, dlatego pytam... dzieki, Naline, za wyjasnienie... chcialoby sie pomoc wszystkim, ale portfel chudy, wiec trzeba wybierac.... stad moje pytania...

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Czw sty 05, 2012 12:02 Re: Paluch 6 - potrzebne dt, karma, wsparcie...

jamkasica pisze:Bardzo dziękujemy i prosimy o jeszcze :oops: Może na dobry początek nowego roku? 8)

Potrzeb jest mnóstwo... Są koty w DT, a wśród nich i mało adopcyjne, i ledwo wyciągnięte zza drugiej strony, i białaczkowce... W samym schronie, kot nerkowy, kot struwitowy, kotka wątrobowa- specjalistyczna karma jest im niezbędna. Ktokolwiek miał kota z podobnymi schorzeniami ten wie. A to tylko początek wyliczanki... :(

Prosimy o dychę na pomoc Paluszkom!
:1luvu:

Mam do ddania 20 saszetek karmy RC Urinary i torebkę suchej. Gdzieś wyżej doczytałam, że w sobotę rano będzie jakiś transport z gazetami, mogę podrzucić. Na Paluch niestety nie dam rady dojechać. Mogę też dokupić jeszcze jakąś karmę specjalistyczną.

sky_fifi

Od: Czw gru 09, 2010 10:19

Post » Czw sty 05, 2012 12:16 Re: Paluch 6 - potrzebne dt, karma, wsparcie...

sky_fifi pisze:
jamkasica pisze:Bardzo dziękujemy i prosimy o jeszcze :oops: Może na dobry początek nowego roku? 8)

Potrzeb jest mnóstwo... Są koty w DT, a wśród nich i mało adopcyjne, i ledwo wyciągnięte zza drugiej strony, i białaczkowce... W samym schronie, kot nerkowy, kot struwitowy, kotka wątrobowa- specjalistyczna karma jest im niezbędna. Ktokolwiek miał kota z podobnymi schorzeniami ten wie. A to tylko początek wyliczanki... :(

Mam do ddania 20 saszetek karmy RC Urinary i torebkę suchej. Gdzieś wyżej doczytałam, że w sobotę rano będzie jakiś transport z gazetami, mogę podrzucić. Na Paluch niestety nie dam rady dojechać. Mogę też dokupić jeszcze jakąś karmę specjalistyczną.

super! dzięki! sky_fifi, będę jechać jutro, napisz mi proszę na priv skąd trzeba je odebrać- a nuż się uda ;)
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Czw sty 05, 2012 14:01 Re: Paluch 6 - potrzebne dt, karma, wsparcie...

dziesiątak dziesiątakiem a mój TŻ dawno obrażony :mrgreen:

i trudno będzie Go taraz odobrazić :evil: :ryk:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw sty 05, 2012 14:45 Re: Paluch 6 - potrzebne dt, karma, wsparcie...

smarti pisze:dziesiątak dziesiątakiem a mój TŻ dawno obrażony :mrgreen:

zalezy o co obrazony :lol:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Czw sty 05, 2012 15:48 Re: Paluch 6 - potrzebne dt, karma, wsparcie...

tillibulek pisze:
smarti pisze:dziesiątak dziesiątakiem a mój TŻ dawno obrażony :mrgreen:

zalezy o co obrazony :lol:

A... się obraża 8O :?: Chyba tylko dla pozorów :) jemu chyba na takie glupoty czasu szkoda :D
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Czw sty 05, 2012 18:49 Re: Paluch 6 - potrzebne dt, karma, wsparcie...

już alareipan z jamkasicą dobrze wiedzą o co :mrgreen:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Czw sty 05, 2012 21:04 Re: Paluch 6 - potrzebne dt, karma, wsparcie...

Chyba też wiem :wink: .
Obrazek

MałgosiaZ

Post » Pt sty 06, 2012 17:11 Re: Paluch 6 - potrzebne dt, karma, wsparcie...

MalgosiaZ pisze:Chyba też wiem :wink: .

no i czekam na tego smsa od alareipan i czekam i czekam i czekam....i chyba pójdę i wszystko przepiję Obrazek

smarti

Post » Pt sty 06, 2012 19:29 Re: Paluch 6 - potrzebne dt, karma, wsparcie...

! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! [

smarti pisze:...
dziewczyny-prosze udostępniajcie koniecznie gdzie tylko możecie Fb dla Fila - który wraca mi z adopcji i musi b.pilnie znależć dom bo nie bardzo mam gdzie go umieścić :roll:

bardzo prosimy :roll:

! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

smarti

Post » Pt sty 06, 2012 19:52 Re: Paluch 6 - potrzebne dt, karma, wsparcie...

Miałam dzisiaj okazję poznać przemiły "paluchowóz" :D
Przepraszam, że nie mogłam pogadać, ale akurat mąż mój zadzwonił. Mąż to mąż, mam nadzieję, że rozumiecie i wybaczycie...

sky_fifi

Od: Czw gru 09, 2010 10:19

Post » Sob sty 07, 2012 16:26 Re: Paluch 6 - potrzebne dt, karma, wsparcie...

Obrazek

MałgosiaZ

Post » Sob sty 07, 2012 20:21 Re: Paluch 6 - potrzebne dt, karma, wsparcie...

Które koty potrzebują karmy spec?
Może warto o nich coś napisać, moze uda im się znaleźć dt?

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

[poprzednia][następna]