Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
naline pisze:Tillibulku,
Akcja "Dzeisiątak na życie" to taka spontaniczna akcja na Paluszki, nie fundusz.
Została zapoczątkowana jak miałyśmy dług w lecznicy na kilka stówek.
Inne akcje obejmowały pomoc najbardziej potrzebującym kotom lub też np. zakup lampy UV.
Pieniądze pewnie pójdą na pomoc DT, zakup odpowiedniej karmy, tak naprawdę na wszystko co jest związane z Paluszkami i akurat w tym momencie potrzebne są pieniądze na ten cel.
jamkasica pisze:Bardzo dziękujemy i prosimy o jeszczeMoże na dobry początek nowego roku?
![]()
Potrzeb jest mnóstwo... Są koty w DT, a wśród nich i mało adopcyjne, i ledwo wyciągnięte zza drugiej strony, i białaczkowce... W samym schronie, kot nerkowy, kot struwitowy, kotka wątrobowa- specjalistyczna karma jest im niezbędna. Ktokolwiek miał kota z podobnymi schorzeniami ten wie. A to tylko początek wyliczanki...![]()
Prosimy o dychę na pomoc Paluszkom!
sky_fifi pisze:jamkasica pisze:Bardzo dziękujemy i prosimy o jeszczeMoże na dobry początek nowego roku?
![]()
Potrzeb jest mnóstwo... Są koty w DT, a wśród nich i mało adopcyjne, i ledwo wyciągnięte zza drugiej strony, i białaczkowce... W samym schronie, kot nerkowy, kot struwitowy, kotka wątrobowa- specjalistyczna karma jest im niezbędna. Ktokolwiek miał kota z podobnymi schorzeniami ten wie. A to tylko początek wyliczanki...![]()
Mam do ddania 20 saszetek karmy RC Urinary i torebkę suchej. Gdzieś wyżej doczytałam, że w sobotę rano będzie jakiś transport z gazetami, mogę podrzucić. Na Paluch niestety nie dam rady dojechać. Mogę też dokupić jeszcze jakąś karmę specjalistyczną.
smarti pisze:dziesiątak dziesiątakiem a mój TŻ dawno obrażony![]()
i trudno będzie Go taraz odobrazić![]()
tillibulek pisze:smarti pisze:dziesiątak dziesiątakiem a mój TŻ dawno obrażony![]()
i trudno będzie Go taraz odobrazić![]()
zalezy o co obrazony
MalgosiaZ pisze:Chyba też wiem.
smarti pisze:...
dziewczyny-prosze udostępniajcie koniecznie gdzie tylko możecie Fb dla Fila - który wraca mi z adopcji i musi b.pilnie znależć dom bo nie bardzo mam gdzie go umieścić
Szalony Kot pisze: http://www.facebook.com/events/246706205401058/
bardzo prosimy
jamkasica pisze:Bardzo dziękujemy i prosimy o jeszczeMoże na dobry początek nowego roku?
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: dran, Google [Bot] i 70 gości