Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Jest nas dużo.....Szczecin.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 03, 2012 21:35 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Ania no proszę.... :roll: :oops: Chcę wiedzieć jakie Dziewczyny mają zdanie o mojej pracy w kolorze? :roll:

Dziękuję Kochana :1luvu: :D
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Wto sty 03, 2012 21:50 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

iza71koty pisze:Ania no proszę.... :roll: :oops: Chcę wiedzieć jakie Dziewczyny mają zdanie o mojej pracy w kolorze? :roll:

Dziękuję Kochana :1luvu: :D

z pewnością się dowiesz co myślą :1luvu:
a co ja myślę też już wiesz :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Od: Sob wrz 04, 2010 12:18

Post » Śro sty 04, 2012 13:13 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Obraz piekny,trochę secesji,tajemnicza aura,masz wielki talent...

fumcia

Od: Sob wrz 03, 2011 12:51

Post » Śro sty 04, 2012 13:19 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

fumcia pisze:Obraz piekny,trochę secesji,tajemnicza aura,masz wielki talent...

No inny trochę niż dotychczasowe prace.Talent...hmm. :roll: Nie wiem.Lubie malować.Bardzo.Marzyłam o szkole plastycznej, ale niestety życie inaczej się ułożyło.Może jeszcze przyjdzie czas i znajde troche wytchnienia żeby malować.... :roll: :wink:

iza71koty

Post » Śro sty 04, 2012 14:02 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Piękny obraz.
Bardzo dobra praca w kolorze.Wszystko mi w nim pasuje :D

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Śro sty 04, 2012 14:17 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Izo, obraz piękny! :1luvu: Naprawdę masz talent!
Ja również lubię malować (ołówkiem), też miałam pójść do szkoły plastycznej i wyszło zupełnie inaczej :| Trochę żałuję... Takie życie...
Obrazek...Obrazek .. http://facebook.com/julka75
Obrazek Obrazek Obrazek ...................... Obrazek

julka75

Od: Pt kwi 15, 2011 0:00

Post » Śro sty 04, 2012 18:34 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Obrazek

Izo witaj, głowa do góry, masz wokół siebie tylu wspaniałych ludzi. :)
Zycze spełnienia marzeń , zdrowia i pełno kasy w tym Nowym Roku.
Obraz śliczny. :D
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Czw sty 05, 2012 12:09 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Serdecznie witam wszystkich na wątku :)! Izo, brakuje mi słów aby wyrazić podziw dla Twojej osoby oraz postępowania. Twojej i Twojego męża. Podziwiam Was, naprawdę. Gdybym mieszkała bliżej Was (w Szczecinie bywam bardzo sporadycznie), pomogłabym w czymkolwiek. Jedyne co mogę zrobić na dziś to przelać jakiś grosik dla kociaków. Nie będzie to może dużo, ponieważ sama wiele nie zarabiam (również mam zwierzaki na utrzymaniu), ale zawsze to kilka posiłków więcej :wink: . Izo, prześlij mi proszę numer konta, na które mogę wpłacić pieniążki. Mogłabym również zaadoptować wirtualnie jakąś „bestię”, ale nie wiem o co w tym chodzi :oops: . Nie wiem czy kwota na kociaka musi być stała, czy może być większa lub mniejsza (w zależności od możliwości wpłacającego), ale przelewana systematycznie? Może to głupie pytania, ale naprawdę się nie orientuję. Byłabym wdzięczna gdyby ktoś zechciał mnie wyedukować w tym temacie :) . Trzymam mocno :ok: :ok: :ok: za Ciebie Izo, Twojego męża, za Waszą wytrwałość oraz za :kotek: oczywiście.
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Czw sty 05, 2012 14:10 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Witamy Serdecznie Nelka83. :D Mam dzisiaj trochę ganiania.Jutro sklepy pozamykane.Pogoda tez nieciekawa. :| Wszystko napisze w nocy.Myślę że mam wyjątkowego kotka dla Ciebie. :1luvu: Dość dawno pozostaje bez Wsparcia.Ale decyzję oczywiście pozostawię Tobie :D .

iza71koty

Post » Czw sty 05, 2012 14:13 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

meggi 2 pisze:Obrazek

Izo witaj, głowa do góry, masz wokół siebie tylu wspaniałych ludzi. :)
Zycze spełnienia marzeń , zdrowia i pełno kasy w tym Nowym Roku.
Obraz śliczny. :D

Dziękuję Kochana. :1luvu: Masz rację Meggi 2. :D Dziewczyny są Wyjątkowe. :1luvu: Wspaniałe. :1luvu: W realu takich ludzi nie spotykam :roll: .....Wielka szkoda. :|
Ostatnio edytowano Czw sty 05, 2012 14:30 przez iza71koty, łącznie edytowano 1 raz

iza71koty

Post » Czw sty 05, 2012 14:18 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

julka75 pisze:Izo, obraz piękny! :1luvu: Naprawdę masz talent!
Ja również lubię malować (ołówkiem), też miałam pójść do szkoły plastycznej i wyszło zupełnie inaczej :| Trochę żałuję... Takie życie...

Tak.Szkoda. :| Ja wybrałam zawód ....bo moja Mama była po szkole plastycznej i mi doradzała.Stanowczo.Że to żadne pieniadze itd.Poza tym sytuacja rodzinna. :| Miałam plany jeszcze inne. :roll: Tam gdzie złożylam papiery byl kierunek weterynarii....tyle ze go w tym samym roku zlikwidowali.Prawdę mówiac mój zawód na nic sie nie przydał, bo zmieniła sie polityka państwa i moja Mama bardzo sie pomyliła.Bo teraz rzeczywiscie kończac szkołe plastyczną sa warunki do pracy.I to dość nieograniczone.

iza71koty

Post » Czw sty 05, 2012 14:40 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

iza71koty pisze:Witamy Serdecznie Nelka83. :D Mam dzisiaj trochę ganiania.Jutro sklepy pozamykane.Pogoda tez nieciekawa. :| Wszystko napisze w nocy.Myślę że mam wyjątkowego kotka dla Ciebie. :1luvu: Dość dawno pozostaje bez Wsparcia.Ale decyzję oczywiście pozostawię Tobie :D .

W takim razie czekam z niecierpliwością na wszystkie szczegóły :)
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Czw sty 05, 2012 23:53 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Kochana jutro się tym zajmę. :wink: Przemokłam okropnie.Zmęczona jestem.Posprzątać jeszcze muszę i skończyć palić w piecach.Nie dam rady dzisiaj. :| Natargałam się znowu.Nie znoszę tych dni wolnych. :|

iza71koty

Post » Pt sty 06, 2012 0:25 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Prosze o pomoc !!!!

Dnia 31.12.2011r. lub 1.01.2012 oddano rudego kota bez wiedzy właścicielki. Jest duże prawdopodobieństwo, że przebywa w Dąbiu. Każdą osobę, która wie cokolwiek na temat kota proszę o kontakt. Jest to kot typowo domowy, lubi się przytulać, reaguje na imię i bardzo lubi swoje miejsce do spania . Fidel nie ufa obcym ludziom. Nawet jeżeli trafił do dobrego domu proszę jego nowych właścicieli o kontakt- bardzo tęsknię.

517925803

dZIĘKUJĘ ZA POMOC
KOCHANA BASIENKO NA ZAWSZE ZOSTANIESZ W MOIM SERCU [*]

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Od: Sob sie 27, 2011 13:50

Post » Pt sty 06, 2012 22:16 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

toz-police pisze:Prosze o pomoc !!!!

Dnia 31.12.2011r. lub 1.01.2012 oddano rudego kota bez wiedzy właścicielki. Jest duże prawdopodobieństwo, że przebywa w Dąbiu. Każdą osobę, która wie cokolwiek na temat kota proszę o kontakt. Jest to kot typowo domowy, lubi się przytulać, reaguje na imię i bardzo lubi swoje miejsce do spania . Fidel nie ufa obcym ludziom. Nawet jeżeli trafił do dobrego domu proszę jego nowych właścicieli o kontakt- bardzo tęsknię.

517925803

dZIĘKUJĘ ZA POMOC

To trochę skąpe informacje.Nie zawieraja żadnych konkretów. Został oddany i stał się kotem wolnożyjącym? Bo ja nie wiem jak mam to rozumieć?

iza71koty

[poprzednia][następna]