TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 04, 2012 23:11 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro sty 04, 2012 23:24 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

kaja555 pisze:Zaginął na Czułowie na ul. Zwierzynieckiej w Sylwestra!

Obrazek

Obrazek

Piesek czarny podpalany, młody, bez jednego oczka. Waży 12 kg, na krępych nóżkach. W sprawie psiaka kontaktować się: 501 637 680

Biedny , ile jeszcze takich psiaków sie gdzieś tuła :?
Bede sie rozglądać ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Śro sty 04, 2012 23:26 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Jak wróciłam do domu wieczorem to Miki jeszcze w kilku miejscach zwymiotował a teraz śpi , nie jest specjalnie zainteresowany jedzeniem , jutro rano jedziemy do weta .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw sty 05, 2012 14:26 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Wielkie podziękowania dla OBECNEJ i jej TŻ za transport :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Miki juz w nocy niie wymiotował , i juz jesteśmy po wizycie u weta :

Miki wymiotował prawdopodobnie z powodu za kłaczenia :roll: lub zapalenia gardła, dostał lek przeciw zapalny .

Eustachy bardzo mało sika , na szczęście pęcherz jeszcze nie jest ogromny , ale mimo to była próba wyciskana ale sie nie udało . Dostał steryd i buskopan i czekamy .

Morfeusz też był u weta bo chciała bym go już na górę wziąć a te jego zmiany na buzince wolno sie goja , dostała zastrzyk przeciw zapalny .

A Cziko miał badanie krwi , pierwsze parametry nie sa najgorsze , czekamy na dalsze ...
Nadal jest na wet medin .

A wczoraj dostały co tygodniowa dawkę antybiotyku Ozzi i Mati

A Eustachy dostał porcje co 3 tyg Cartrophenu
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw sty 05, 2012 22:23 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Eustachy mimo leków nadal sika po kropelce :(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw sty 05, 2012 22:25 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Pulpeciku zacznij siurać :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:
Justyś ....DZIĘKUJĘ :!: :!: :1luvu:
Anna Kubica

Post » Czw sty 05, 2012 22:28 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Aniu to ja Tobie dziękuje za to co robisz dla nas , a to co ja to drobiazg , mam nadzieje ze jeszcze nie raz tak będzie :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw sty 05, 2012 22:35 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Justa&Zwierzaki pisze:Aniu to ja Tobie dziękuje za to co robisz dla nas , a to co ja to drobiazg , mam nadzieje ze jeszcze nie raz tak będzie :lol:

Justyś ogromną i wspaniałą robotę odwalasz Ty :!: a my Ci minimalnie pomagamy
Jeszcze raz dziękuję :1luvu:
Anna Kubica

Post » Czw sty 05, 2012 23:37 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Eustaszku, siuraj no porzadnie, kochanie :1luvu: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: do jutra, moje sloneczka :1luvu:

aha! bylabym zapomniala :oops: Wiecie, kogo z bylych tymczasow Justy dzis odwiedzilam?
Pamietacie rudego, malego, wiecznie rozmruczanego miziaka po PP i KK? Pamietacie Rysia? :1luvu: Udalo mi sie do niego dzis dotrzec, ma sie kocio znakotmicie, z kocim kumplem (cuuuuudnyyyyyyy, czaaaaaaarnyyyyyy :1luvu: ) domiaukuje sie bez problemow, z Duzym tez. Duzy ok, koty zadbane, kochane, wypieszczone (rozpieszczone robia z Duzym co chca) :wink:
Ryska nie poznalam 8O Uroslo sie chlopakowi sporo, zmienil sie na pysiu, tak spowaznial (zeby nie powiedziec "zmeznial"), przybral na wadze, jest zdrowy, klasyczny lew kanapowy :D Je royala, jest grzeczny, nie sprawia klopotow :) :1luvu: Jest sliczny, choc kolor futerka mu sie nieco zmienil. Ale jest nieufny w stosunku do obcych, nie poznal mnie. Za to jego kolega-Marian-wrecz przeciwnie: ciekawki (spodobala mu sie moja torebka), od razu sie przyszedl przywitac, odwaznie patrzyl mi prosto w oczy, ogonek uniesiony :ok: pelny luz :) Rysiu na dystans, nieufny. Totalne przeciwienstwa charakterow. Ale w lobuzowaniu sa zgodni :ryk:

Nastepny w kolejce do odwiedzenia jest najpiekniejszy czarny kocurek jakiego kiedykolwiek w zyciu widzialam-kocia milosc mojego zycia-Alex :1luvu:

Kociara82

Post » Pt sty 06, 2012 11:29 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Czy mój ukochany Mikuś już lepiej?
Anna Kubica

Post » Pt sty 06, 2012 14:30 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

tak, dzis juz nie wymiotowal :) niedlugo sie do niego wybieram, rozumiem, ze mam przekazac od cioci buziaczka ;)

Kociara82

Post » Pt sty 06, 2012 15:00 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kociara82 pisze:tak, dzis juz nie wymiotowal :) niedlugo sie do niego wybieram, rozumiem, ze mam przekazac od cioci buziaczka ;)

Tak ,wybuziaj ,wymiziaj, wykochaj ,wycałuj i oczywiście zaznacz że to od wiernej ciotki
Anna Kubica

Post » Pt sty 06, 2012 17:15 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Trzymam kciuki za zdrowie mruczków, piszcie na bieżąco jak się mają- Agata pozdrawiam wszystkich

toztychy

Od: Pt wrz 16, 2011 17:45

Post » Pt sty 06, 2012 18:01 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

:kotek: :kotek:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pt sty 06, 2012 20:08 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Uwaga na kobietę z Zabrza z ul Pawliczka ( szczegóły podam na PW ) która chce kota a jej maż sie nie zgadza i wyżyła smsy tej treści : Żadnego kota nie życze sobie !! Żona chce mi zrobic na złość ! Pisze z nr ORANGE .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]