Proludzki rudy kocurek...Rudiś POJECHAŁ do DS:):):)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon sty 02, 2012 23:24 Re: Proludzki rudy kocurek...Rudiś zostanie łodzianinem:):):):)

Ale coby Joasia się nie przestraszyła, że będzie musiała cały czas leżeć, żeby koteckowi było wygodnie spać, to spieszę donieść, że Rudiś czasami zajmuje też i inne miejscówki :lol:
Obrazek
albo taką :lol:
Obrazek
i wstaje chyba nawet wyspany :lol:
Obrazek

czasami też sypia z koleżeństwem :lol:
Obrazek

ładnie rudemu w niebieskim, prawda?
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Wto sty 03, 2012 9:15 Re: Proludzki rudy kocurek...Rudiś zostanie łodzianinem:):):):)

Asia, ale cudnego kota będziesz miała :1luvu:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Wto sty 03, 2012 9:44 Re: Proludzki rudy kocurek...Rudiś zostanie łodzianinem:):):):)

Zazdroszczę wam Rudika naprawdę, szczególnie tego spania na kolanach.
Nie dośc że sliczny to jeszcze taki miziasty :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Dlaczego moje nie chcą spać na kolanach i byc noszone????
Tylko jeden maluch lubi noszenie i leżenie na człowieku - oby mu tak zostało na zawsze.
ObrazekObrazek

Jagooda

Od: Czw wrz 08, 2011 12:47

Post » Wto sty 03, 2012 12:11 Re: Proludzki rudy kocurek...Rudiś zostanie łodzianinem:):):):)

ja powoli wracam do świata żywych... dżizas jeszcze w życiu nie miałam takiego gardła zawalonego, żeby praktycznie nie móc mówić. a przełykanie, to jakby ktoś wsadził mi do paszczy milion żyletek....
dobrze, że rodzice przyjechali i zajęli się młodym, bo ja bym normalnie chyba zeszła :roll:

Rudiś piękny :love: :love: :love:
już się nie mogę doczekać :mrgreen:
mam nadzieję, że dogadają się z Jamesem szybko...
a Szejnusia-mapusia, chodzi od kilku dni w obroży feromonowej i oczywiście jest bardzo miła... dla mnie. normalnie opędzić się od niej nie mogę. natomiast jej stosunki z Jamesem mocno się nie zmieniły :roll: no może ciutkę :wink:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Od: Nie mar 15, 2009 20:34

Post » Śro sty 04, 2012 14:27 Re: Proludzki rudy kocurek...Rudiś zostanie łodzianinem:):):):)

no i mam anginę :roll:
byłam dzisiaj u lekarza, dostałam antybiotyk na 5 dni :?
żesz...
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Post » Śro sty 04, 2012 17:43 Re: Proludzki rudy kocurek...Rudiś zostanie łodzianinem:):):):)

Joanna KA pisze:no i mam anginę :roll:
byłam dzisiaj u lekarza, dostałam antybiotyk na 5 dni :?
żesz...

Joasiu, zdrowiej nam szybko :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Śro sty 04, 2012 17:53 Re: Proludzki rudy kocurek...Rudiś zostanie łodzianinem:):):):)

Wiesiu, a ja do Ciebie właśnie smsa pisałam, bo pomyślałam, że może masz problemy z netem.

już się kuruję - biorę antybiotyk :roll:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Post » Śro sty 04, 2012 21:47 Re: Proludzki rudy kocurek...Rudiś zostanie łodzianinem:):):):)

Joanna KA pisze:Wiesiu, a ja do Ciebie właśnie smsa pisałam, bo pomyślałam, że może masz problemy z netem.

już się kuruję - biorę antybiotyk :roll:

Na szczęście net mam, ale musiałam jeździć z Alusią do weta, bo smarkała, kichała :( no i ma... zapalenie oskrzeli :( :( :(

też bierze antybiotyk :evil:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Śro sty 04, 2012 22:15 Re: Proludzki rudy kocurek...Rudiś zostanie łodzianinem:):):):)

o jej... bidulcia :(
to przez tą pogodę. mrozu nie ma, to zarazy nie wymroziło i lata to wszystko w powietrzu :evil:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Post » Śro sty 04, 2012 22:27 Re: Proludzki rudy kocurek...Rudiś zostanie łodzianinem:):):):)

Joanna KA pisze:o jej... bidulcia :(
to przez tą pogodę. mrozu nie ma, to zarazy nie wymroziło i lata to wszystko w powietrzu :evil:

Alusia to mnie kiedyś do grobu wpędzi tymi swoimi chorobami :evil: łapie wszystko :( niezależnie od pogody czy pory roku, kot niewychodzący, mieszka w ciepełku, a wiecznie jej się coś przyczepia

Joasiu, a jak Twoje gardło? Lepiej odrobinę?

właśnie mi się Rudiś wgramolił na kolana, a tak się gramolił, że aż spadł :ryk: ale za drugim podejściem się udało :ryk:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Śro sty 04, 2012 22:48 Re: Proludzki rudy kocurek...Rudiś zostanie łodzianinem:):):):)

to tak jak moja mama... ona też wszystko łapie niezależnie od pogody czy pory roku, siedzi w domu, w ciepełku, a wiecznie jej się coś przyczepia :roll:

moje gardło na szczęście ciut lepiej - antybiotyk zaczyna działać :ok:
już nie mam żyletek w gardle... :?
ale ciągle się boję, coby nie sprzedać zarazy mojemu dziecku. lekarka powiedziała, że ta zaraza się przenosi drogą kropelkową, więc muszę jeszcze się trochę poizolować.

oglądaliśmy przed chwilą z TŻ zdjęcia Rudolfina-Walentina :1luvu:
mój mąż popatrzył, popatrzył i mówi: Olbrychski będzie :mrgreen:
Ostatnio edytowano Śro sty 04, 2012 22:52 przez Joanna KA, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Post » Śro sty 04, 2012 22:52 Re: Proludzki rudy kocurek...Rudiś zostanie łodzianinem:):):):)

a tak w ogóle, to moje koty jakby coś czuły, że niedługo "konkurencja" się pojawi w domu, bo takie namolne, że opędzić się od nich nie można :mrgreen:
albo to dlatego, że w związku z choróbskiem leżę w łóżku :ok:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Post » Śro sty 04, 2012 23:01 Re: Proludzki rudy kocurek...Rudiś zostanie łodzianinem:):):):)

Joanna KA pisze:a tak w ogóle, to moje koty jakby coś czuły, że niedługo "konkurencja" się pojawi w domu, bo takie namolne, że opędzić się od nich nie można :mrgreen:
albo to dlatego, że w związku z choróbskiem leżę w łóżku :ok:

no bo jak człowiek w łóżku to i kot musi być :lol: połóż sobie któregoś na gardle :ryk: to choróbsko wyciągnie :ryk:

a może przeczytały, że Nowy taki miziasty, to one chcą pokazać, że też tak potrafią, a co :ryk:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Śro sty 04, 2012 23:03 Re: Proludzki rudy kocurek...Rudiś zostanie łodzianinem:):):):)

jak ja bym sobie te 7 kg Jamesa położyła na gardle, to jak nic rano bym się nie obudziła... :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Post » Śro sty 04, 2012 23:08 Re: Proludzki rudy kocurek...Rudiś zostanie łodzianinem:):):):)

Joanna KA pisze:jak ja bym sobie te 7 kg Jamesa położyła na gardle, to jak nic rano bym się nie obudziła... :mrgreen:

:ryk: :ryk: :ryk:

to połóż sobie kicię 2,60 kg :mrgreen:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

[poprzednia][następna]