Alergolog przyjazny kotom, Katowice i okolice - szukam

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto sie 07, 2007 11:08 Alergolog przyjazny kotom, Katowice i okolice - szukam

Okazuje się, że po miesiącu mieszkania z małą koteczką mój mąż ma objawy alergii. Zrobiliśmy badanie krwi na uczulenie na sierść i wyszło, że uczulenie jest w 5 klasie (na sześć).
Wizyta u alergologa skończyła się stwierdzeniem - "oddać kota", co oczywiście nie wchodzi w grę.

Mąż jest dzielny, bierze środki antyhistaminowe i twierdzi, że się przyzwyczai, ale jak słyszę jak męczy go kaszel i katar (szczególnie w nocy) to mi go strasznie żal. Dlatego uważam, że jedynym rozwiązaniem będzie odczulanie.

Może ktoś z Was zna alergologa z Katowic lub okolicy, który podejmie się odczulania na kota, a leczenia nie zakończy stwierdzeniem, żeby się go pozbyć.
Bardzo proszę o pomoc.

Joda

Od: Pt lip 20, 2007 7:08

Post » Śro sty 04, 2012 19:01 Re: Alergolog przyjazny kotom, Katowice i okolice - szukam

witam ....
mam podobny problem... udało się Pani kogoś znaleść???

syfon1

Od: Pon sty 02, 2012 20:56

Post » Śro sty 04, 2012 19:03 Re: Alergolog przyjazny kotom, Katowice i okolice - szukam

Odczulałam sie w Przychodni na Powstańców -moloch, ale nikt mi kota nie kazał wywalić ;-) i bardzo miłe Panie w rejestracji
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Śro sty 04, 2012 20:32 Re: Alergolog przyjazny kotom, Katowice i okolice - szukam

bardzo dziękuję za pomoc ... napewno się wybiorę ... a jak sie skończyło odczulanie? mam nadzieję ze sukcesem??? pozdrawiam

syfon1

Post » Czw sty 05, 2012 7:28 Re: Alergolog przyjazny kotom, Katowice i okolice - szukam

powiem szczerze- na jakiś czas był spokój :D

po kilku latach wróciły oczy niestety, ale tu skończyło się na dobrych kroplach i jakoś sobie radzę
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Pt sty 06, 2012 15:58 Re: Alergolog przyjazny kotom, Katowice i okolice - szukam

a jak sie nazywa lekarz prowadzący? - jesli mozna ...
pozdrawiam :)

syfon1