_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
u mnie w planach budowa kominka, cyklinowanie podłogi, malowanie.... podchodze do tego jak do jeża Choć 4-literu chętnie bym przy kominku juz posadziła (futra pewnie też )
Franek, Tośka, Kredka i Lusi "Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde Lalunia [*] zawsze w naszych sercach
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Nad Częstochową przeszła przed chwilą burza, taka prawdziwa, z błyskawicami, grzmotami i gradobiciem .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "
Że jak Z gradobiciem, to jeszcze rozumiem, ale z piorunami? W styczniu? Koniec świata, jak mawiał Popiołek w serialu "Dom"
Erin pisze:Że jak Z gradobiciem, to jeszcze rozumiem, ale z piorunami? W styczniu? Koniec świata, jak mawiał Popiołek w serialu "Dom"
No jak słowo daję, błyskawice i grzmoty, sama nie wierzyłam
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "
Gorzej, jak nam dowali tak w lutym . Już mnie nic nie zdziwi po tym, jak 1 maja w zeszłym roku totalnie nas zasypało .
Ja mieszkam w takiej okolicy, że jak nas zasypało ale w styczniu w ub.roku, nie pojechaliśmy do pracy bo nie mogliśmy się wydostać na drogę. Teraz też zostawiłam sobie 1 dzień urlopu ubiegłorocznego na wszelki wypadek
NO pewnie, że dowali. Chociaż to może być w kwietniu, nie w lutym. Na choince jajka powiesimy
Spoko - pamiętam już burze w styczniu Dzisiaj mówiła mi koleżanka, że słyszała, że u nas śnieg i lutym i marcu spadnie i trochę poleży - ale już tak czy siak - zima krótsza A straszyli zimą od września...