Kotomania XII-Antosia [*] , Pynia[*] Adele rujka:(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 03, 2012 20:41 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowiejemy,Adele na DT

kalair pisze:Kasiulek, a To straciłaś gdzieś te turkusowe???

Nie Bożenko-grafitowe-takie lekuchne i wygodne! :(
kocurzyca41 pisze:A jak mój rudasek się ma?
Arielek wygląda jak pączuś-moje rude słonko miziate! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto sty 03, 2012 20:43 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowiejemy,Adele na DT

Ja tam wszystko gubię. Jest nawet takie powiedzenie o mnie: "jak chcesz coś zgubić, oddaj jej, zgubi w trzy sekundy" :roll:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto sty 03, 2012 20:50 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowiejemy,Adele na DT

kropkaXL pisze:
kalair pisze:Kasiulek, a To straciłaś gdzieś te turkusowe???

Nie Bożenko-grafitowe-takie lekuchne i wygodne! :(
kocurzyca41 pisze:A jak mój rudasek się ma?
Arielek wygląda jak pączuś-moje rude słonko miziate! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Miziaste ....mówisz.To wymiziaj od ciotki,fanki rudasków.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Wto sty 03, 2012 21:11 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowiejemy,Adele na DT

MalgWroclaw pisze:Ja tam wszystko gubię. Jest nawet takie powiedzenie o mnie: "jak chcesz coś zgubić, oddaj jej, zgubi w trzy sekundy" :roll:

:ryk: :ryk: :ryk:
kocurzyca41 pisze:Miziaste ....mówisz.To wymiziaj od ciotki,fanki rudasków.
Zrobione!!! :D
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Wto sty 03, 2012 21:55 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowiejemy,Adele na DT

Cześć Kotomanio :lol: :lol: :lol:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Wto sty 03, 2012 23:28 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowiejemy,Adele na DT

Cześć Peciunia! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro sty 04, 2012 8:41 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowiejemy,Adele na DT

Dzieńdoberek Kasieńko :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Buziaczki dla Was kochane :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro sty 04, 2012 11:30 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowiejemy,Adele na DT

Kasieńko, przesyłam uściski przegorące :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro sty 04, 2012 13:03 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowiejemy,Adele na DT

Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Śro sty 04, 2012 16:48 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowiejemy,Adele na DT

Hejka Kochane, buziamy środowo! :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro sty 04, 2012 17:51 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowieje,Adele DT,Bella:(

Witajcie kochane! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Dzisiaj minął miesiąc od śmierci Antosi :cry: :cry: :cry:
Dzisiaj los przyniósł mi kolejną biedę-małą-5 miesięczną buro-białą koteńkę-jakby wróciła Antosia.
Maleńka miała być uśpiona,kobieta,której koteńkę podrzucono ma chore na astmę oskrzelową dziecko,od piątku objawy choroby u dziecka strasznie się nasiliły,lekarz kazał kota oddać,wójt we wsi skąd kobieta pochodzi nakłaniał kobietę do uspienia,ale moja wetka odmówiła i zadzwoniła do mnie po ratunek-i co miałam zrobić?-koteńka ma stare złamanie tylnej łapki,wetka mówi,że nie ruszac tego,że zadawnione,że mała już na łapkę staje,więc już tak nie boli,a i tak by nie operowała,bo ani rtg nie ma no i nigdy sama kości nie składała.
Maleńka jest cudna,jak tylko mi się uda cyknę jej jakies zdjątko-zjadła saszetke feliksa ,nie sikała jeszcze,choć pęcherz pełny,zaraz przyniose piach z balkonu-może znów fortel się uda.Bella od BEL-VET-nazwa lecznicy :D
Maleńka dostała aniprazol-waży 2.200 i jest urocza-miziak wielki,nie to co Adele :lol:
No i czy ja nie mam pecha?????? :? :? :?
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro sty 04, 2012 18:11 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowieje,Adele DT,Bella:(

Uff!-piach jest dobry na wszystko-wysikała się! :D
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro sty 04, 2012 18:12 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowieje,Adele DT,Bella:(

Kasiu :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Śro sty 04, 2012 18:18 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowieje,Adele DT,Bella:(

Ech Martuś-ja juz wymiękam :(

Obrazek

Obrazek

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro sty 04, 2012 18:20 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowieje,Adele DT,Bella:(

Wiem Kasiu, znam to. Ja wymiękłam na amen :oops: Ty dzielnie się trzymasz i za to Cię kocham i za to uważam, że powinnaś otrzymać medal i nie mow że nie bo ja i tak się z tym nie zgadzam :)
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

[poprzednia][następna]