OTW5-Świat koci i Żuniek.Nie jest fajnie:(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto sty 03, 2012 11:14 Re: OTW5 -Żuczek... Kajka w DS:)Kciuki!

Asiu, jednak bijesz mnie na głowę w poziomie paranoi 8) nawet ja nie wymyśliłabym czegoś takiego jak podmianka kotów 8O ;jesteś wprost niesamowita :ryk:

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Wto sty 03, 2012 11:21 Re: OTW5 -Żuczek... Kajka w DS:)Kciuki!

J.D. pisze:Asiu, jednak bijesz mnie na głowę w poziomie paranoi 8) nawet ja nie wymyśliłabym czegoś takiego jak podmianka kotów 8O ;jesteś wprost niesamowita :ryk:

Ucz się od miszcza.
Żebyś widziała jak córka się ze mnie śmiała jak fotki oglądałam.Złapała mnie.Wem,że przesadzam. I nie wstydzę sie do tego przyznać :oops:

Żuczek trwa w swym postanowieniu ogoownienia dóbr wszelakich :mrgreen: Jest cudnym kotem i dla mnie ślicznym. TZ słysząc to tylko :roll: Miziak, mruczuś i całuśnik z niego. Już przywykł jako tako do inetnsinala ale musimy go pilnować.Chwila nieuwagi a on już łomocze cudze michy. Nawet z rąbków wyskrobie. Pięknie się bawi beztrosko gubiąc bobki. Lubi Rafika i Julinkę.Gania ze stadem waląc łapami jak rasowy stepacz. :mrgreen:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto sty 03, 2012 14:22 Re: OTW5 -Żuczek... Kajka w DS:)Kciuki!

Asiu wysyłam fotki ,wybierzesz sama :ok:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Wto sty 03, 2012 14:27 Re: OTW5 -Żuczek... Kajka w DS:)Kciuki!

ok.Mam nowy tekst.
Mam też pakiety nie wykorzystane u CA. Chyba 3 .
Sorki ale skleroza panuje u mnie i wiem,że joluka 1 i 2 ... :?: o właśnie to "i". Muszę sie cofnąć kilka stronek. Chyba ,że darczyńca będzie łaskaw oświetlić mi mózg.Za co będę wdzięczna niesłychanie.
Obrazek

ASK@

Post » Wto sty 03, 2012 19:38 Re: OTW5 -Żuczek... Kajka w DS:)Kciuki!

i co ładne fotki ? :|

iwona66

Post » Wto sty 03, 2012 19:40 Re: OTW5 -Żuczek... Kajka w DS:)Kciuki!

iwona66 pisze:i co ładne fotki ? :|

Śliczne :1luvu: .W pracy nie chciały mi się wszystkie otworzyć.
Musia jest puciata mocno i rudawa 8O . Muszę zmienić ogłoszenie.Bo napisałam drobna i wiotka :ryk: :ryk: :ryk: Iwonko, cudu dokonałaś. :1luvu:
Obrazek

ASK@

Post » Wto sty 03, 2012 19:50 Re: OTW5 -Żuczek... Kajka w DS:)Kciuki!

drobna jest i wiotka :D ,linia modelki może się i przesuneła za biodra :mrgreen: ,ale tak nieznacznie :mrgreen:

iwona66

Post » Wto sty 03, 2012 20:33 Re: OTW5 -Żuczek... Kajka w DS:)Kciuki!

Moje dzikuski też są rozpaskudzone i wszystkiego nie biorą do pyszczków, tylko to, co lubią.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Śro sty 04, 2012 7:49 Re: OTW5 -Żuczek... Kajka w DS:)Kciuki!

Czesio powoli wypuszczany na pokoje odnajduje się także na nich powoli. Wczoraj wieczorem znów wyszedł i zagoniony w kocim pokoiku przez koty nie mógł ruszyc dalej. TZ ulitował się i oprawców odpędził. I tak cały wieczór minął na pilnowaniu Czesia. I raz Czesio nam zaginął. Nigdzie nie było wielko-brzucha.Wołąmy, zaglądamy, straszymy inne koty... A on w kuchni na kuchence ...pomidorówkę wyjadał 8O Złapany na tym nawet nie zawstydził się.Wręcz oburzył,że mu przerwano.
Cały wieczór miał także zającie Żunio. Pilnował Cześka, dyscyplinował go , popędzał i pyskował. Ależ się umęczył.

Bura posesjowa była dziś .Późno polazłam,jak do pracy szłam.W myśl zasady,że koniec dbania o figurę i latania ciemnymi porankami z michami do burej.Skoro nie głodna :mrgreen: Gruuuuuuba jest za dnia .Za ciemnicy mniej ją widać.

O Czesia byli starający się. Ale na staraniu stanęło. Jak doszło do kokretnych przepytywanek temat zamarł. Czesio okazał się gadułą. Piskliwym gadułą.Patrząc na jego gabaryty spodziewałabym się gromkiego głosu.
Obrazek

ASK@

Post » Śro sty 04, 2012 8:25 Re: OTW5 -Żuczek... Kajka w DS:)Kciuki!

Pozdrawiamy porannie :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro sty 04, 2012 10:46 Re: OTW5 -Żuczek... Kajka w DS:)Kciuki!

Asiu, cieszę się bardzo z postępów Czesia. :1luvu: Mój Czesiopodobny Piotruś też się powoli oswaja ze stadną sytuacją. Nawet już śpi na kanapie, starając się nie widzieć konkurencji i nadstawiać grube brzuszysko do głaskania. Oni nawet charakterki mają podobne. 8O
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Śro sty 04, 2012 10:51 Re: OTW5 -Żuczek... Kajka w DS:)Kciuki!

Cudne te koty u Was. :1luvu:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Śro sty 04, 2012 10:59 Re: OTW5 -Żuczek... Kajka w DS:)Kciuki!

horacy 7 pisze:Cudne te koty u Was. :1luvu:

tylko mogłby być ich mniej. Przybycie Czesia znów chwiejną równowagę zepsuło.On też zgłupiał.Czy ma pilnować kuwety czy terytorium :roll: Reszta stanęła na wysokości zadania :roll: . Pilnuje terytorium :mrgreen:

Martwi mnie Julcia.Za spokojna na tak młodego kota. Ale ma apetyt to dobrze. Tylko taka za cicha i za apatyczna .Ma dopiero 5 miesięcy powinna ganiać,szaleć ,bawić się.Ma z kim. Może przesadzam znów :roll:
Obrazek

ASK@

Post » Śro sty 04, 2012 16:11 Re: OTW5 -Żuczek... Kajka w DS:)Kciuki!

:1luvu: :1luvu: Obrazek
cześć pracy :!: :wink:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Czw sty 05, 2012 6:08 Re: OTW5 -Żuczek... Kajka w DS:)Kciuki!

TŻ na nocce, koty szaleję.Wczoraj był ksiądz po kolędzie.Przyszedł o przystępnej godzinie..21 :roll: Trudno, powiedziałam kilka słów na ten temat.A nich tam będę niewdzięcznica.
Sama byłam .No, nie sama a z kotami. Oczywiście padło pytanie dlaczego tak ich dużo.I oczywiście dostał odpowiedź.Siedział 8O słuchał i dziwił się dlaczego tak robimy. Jeszcze bardziej się zdziwił,że jest nas sporo tj kociarzy.Jednak i on nie był wolny od teorii "oni nam pomagają" :roll: Kosmici znaczy się :mrgreen:
Jędruś stanął na wysokości zadania i wskoczył na kolana.Zdjęty, wskoczył znowu.Zdjęty...Drogocenna "szarfa" była w niebezpieczeństwie pazurkowym więc zwrócono mi łaskawie uwagę,że to delikatna materia.Tak jak koty :wink: znaczy się :wink:
A dziś dzień jak co dzień.Od rana Sikunowy Detektyw ruszył do natarcia ze szmatą i płynem.Teraz kocie leki, pucowanie anielskiego oblicza i...pogoń za nerkami."Nasz" sklep zamkli :cry:

Czy ktoś ma dojście do hurtowni z saszetkami Intensinala? U mnie hurtowe ilości potrzebne dla Żuka.10 saszetek to nawet na 7 dni nie starcza.Ale on doskonale się po nich czuje a przede wszystkim jego odbycik doskonale się czuje :mrgreen: Będę wdzięczna za "dojście" :1luvu:
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]