Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dorotak97 pisze:Nakasha-Księżniczka pasuje jak ulał.Piękna koteczka![]()
Janiu ale masz stadko
beata87 pisze:Wszystkiego najlepszego w nowym roku! i dużo zdrowia dla kotków !
Zapiecka jest chora.
W piątek zrobiła się osowiała, dostała dreszczy ( ale żadnych wymiotów, a kupa idealna) Zawiozłam ją do zwierzaka, dostała zastrzyki. Wieczorem coś dziwnego stało się z jej oczami- zbrązowiały, jakby coś brunatnego wylewało się z mózgu do oczu. Rano oczy stały się zamglone, zabielone. Doktorzy nie wiedzą co to jest i dlaczego pojawiło się tak szybko. Przeglądali księgi i nic nie znaleźli. Powiedzieli, że takie objawy są niespotykane u kotów, że występują tylko u psów ( po zapaleniu wątroby) i koni ( ślepota miesięczna). . W sylwestra kotek bardzo gorączkował, miał dreszcze, mimo że leki powinny działać. Obawiałam się najgorszego... Jak na razie Zapiecka nie ma gorączki, je , pije, myje futerko i bardzo dużo mruczy. Jest jednak osowiałz i słaba, nie bawi się.Jutro mamy udać się na testy na białaczkę i FIP..
gagga pisze:Pozwolę się wypowiedzieć bo akurat wczoraj rozmawiałam z beata87 i wiem, że z kicią jest dobrze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Myszorek, puszatek i 126 gości